Joanna i Janusz 18.12.2005 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 Alfredo! Bardzo fajnie czyta się Twój początek! Nasz mam nadzieję nastąpi na wiosnę! A sprawa kibelków i łazienek jest istotna, zważywszy na ilość głosów powyżej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 18.12.2005 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 Alfredko,cieszę się że idziecie dalej i nie zapadliście w sen zimowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mys 18.12.2005 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 Rzeczywiście skoda, ze nie miałaś aparatu... Mozna by komiks zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 18.12.2005 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 Mys ano szkoda Teraz świadoma uroku TEGO miejsca o tak wczesnej porze dnia, jestm zmuszona w najbliższej przyszłości zerwać dupsko skoro świt. I pomimo jakiejś takiej awersji do sprzętu foto- NIE POPUSZCZĘ!!!! I komiks zrobimy nie ma siły!!! Kasiu Muszę przyznać że oczka już się delikatnie zmykały ,ale ekspresowa przeprowadzka pobudziła nas do działania!!!Teraz jakoś nudno bez adrenalinki , którą aktualnie podnosi kontakt z potencjalnymi wykonawcami Joanna i JanuszBardzo mi miło. Fajnie że ktokolwiek te moje relacje czyta. Dla mnie budowa stała się czymś bardzo ekscytującym.....Taki miły ( pomimo różnych uciążliwości) przerywnik w życiu rodziny.Życzę powodzenie w realizacji planów i ...aby do wiosny. Już od Wigili dzień będzie coraz dłuższy!!! Czyli coraz bliżej......... [/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 18.12.2005 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 Andrzejko W tym cały ambarans. Aby nasze założenia ( co do okien) zgrały się z ceną za nie. Aga J.G. A co trzeba zrobić aby mąż już nie "prychał" Jak mniemam trzeba obarczyć Go taką ilością zadań coby nie miał ani czasu ,ani siły na jakieś wykręty?? Ale powoli zauważam Jego wielką chęć zamieszkania0 pomimo mnogości obowiązków- praca zawodowa, dokształcanie się , w czerwcu dyplom i budowanie) późną wiosną, wczesnym latem ( maj, czerwiec) że powoli się sam napędza .... I BARDZO DOBRZE!!! ŻabaNie na szarym, nie na szarym....Zobacz ile już zrobione... Pomyśl jak czuję się Ci, co to na wiosnę zaczynają. Jak ja sobie przypomnę swoje początki, jak kibicowałam innych poczynaniom , jak z wypiekami na twarzy śledziłam ich postępach, jak to niedawno było, gdy jako zupełny laik z marzeniami we łbie ,dorwałam się do tej strony, jak z pewną dozą nieśmiałości zaczęłam moje recenzowanie postępów..... Nie bój żaby kochana...Wszystko będzie OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 18.12.2005 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 Acha , a w moim domku to okienka różniste są.Wymiar nie całkiem odpowiadają tym w projekcie . Taka tylko dygresyjka...Różnice coprawda nie są jakieś ogromniaste ale....są ! Jak zamawialiśmy okna korzystaliśmy z projektu i wytycznych tam zawartych. Jak przyszło do wstawiania okien okazało się jak o wiele za duże są otwory okienne . Do obrobienia okien wykorzystaliśmy ekipę od tynków, oj namęczyli się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 18.12.2005 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 Alfredziu trzeba go dobrze zmotywować i wbić dogłowy że jego chęc zamieszkania jest taka sama jak moja Po drugie a może po pierwsze już nie wiem przyzwyczaić do życia w biegu Chociaż mój się odgraża żeto ostatni wybryk a potem będzie już spokojnie Ja tylko mruczę że już to widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 19.12.2005 17:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 Chociaż mój się odgraża żeto ostatni wybryk a potem będzie już spokojnie Ja tylko mruczę że już to widzę I na jakie stresy ci nasi mężczyzni są przez nas narażeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.12.2005 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 Chociaż mój się odgraża żeto ostatni wybryk a potem będzie już spokojnie Ja tylko mruczę że już to widzę I na jakie stresy ci nasi mężczyzni są przez nas narażeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mys 20.12.2005 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Chociaż mój się odgraża żeto ostatni wybryk a potem będzie już spokojnie Ja tylko mruczę że już to widzę I na jakie stresy ci nasi mężczyzni są przez nas narażeni Ale to często takie męskie marzenie i ambicja, zeby wybudować dom... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.12.2005 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Chociaż mój się odgraża żeto ostatni wybryk a potem będzie już spokojnie Ja tylko mruczę że już to widzę I na jakie stresy ci nasi mężczyzni są przez nas narażeni Ale to często takie męskie marzenie i ambicja, zeby wybudować dom... A tam zaraz męskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mys 20.12.2005 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 A tam zaraz męskie No oczywiście nie tylko - w końcu kto rządzi tym forum!!! To było a pro po tego powiedzenia, czy Mys nie wie, jak to nazwac. Ze "kazdy męzczyzna powinien w zyciu zasadzić drzewo, spłodzić syna i wybudować dom" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.12.2005 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 A tam zaraz męskie No oczywiście nie tylko - w końcu kto rządzi tym forum!!! To było a pro po tego powiedzenia, czy Mys nie wie, jak to nazwac. Ze "kazdy męzczyzna powinien w zyciu zasadzić drzewo, spłodzić syna i wybudować dom" Ja tam mam jakieś kulawego męszczyznę Ale nie zamienię go na innego Dwie córki, drzewa brak, dom ja wymysliłam A może poprostu ja jestem męską stroną w tym związku tylko gdzie ten syn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 21.12.2005 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 Tu takie fajne dyskusje, a ja czasu nie mamm..... Aguś Mężulo stanie na wysokości zadania i ....Prosisz..MASZ!!! Miejsca teraz będzie pod dostatkiem.... Zawsze jak czytam dziennik Ori_ noko to mi się tak jakoś" nytko " na serduchu robi.Te je wspaniałe kloniki Jej zmysł obserwacji, dar przekazywania , opisania ,poczucie humoru..Taka sielskość rodzinna. Tylko pozazdrościć i ten Jej optymizm.... Rewelacja. Chyba kiedyś, ktoś mądry wymyślił pacholęta dla uciechy....To taka dygresyjka... Mys moja kochana....Ambicje ambicjami, marzenia marzeniami aleKTOŚ DO LICHA MUSI TEN WÓZEK CIĄGNĄĆ!!! Nie nadarmo wierszyk o tym co marzył , to o Dyziu, płeć męska ,a o Dyzi marzycielce był ? Kobieta jest siłą sprawczą związku i czy chcecie czy nie -tak jest. Kończe, bo zaraz w niejaką P. Szczukę się zamienie , a zdanie mam o sobie raczej dobra.....Tolerancyjna, wyrozumiała, zgodna......itp. , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.12.2005 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 Alfredziu miejsce będzie tylko nam już chyba te dwie dziewuchy wystarczą Mam już lenia, jak patrzę na takie maluch serce się raduje ale potem przychodzi do głowy proza życia i już ochota odchodzi Nigdy nie myślałam że będę miała kiedyś takie refleksje i jak ktoś wypowiadał takie opinie to się strasznie burzyłam że jak tak można że dziecko to skarb - a teraz proszę A Ori jest wyjątkowa i podziwiam ją za hart ducha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 22.12.2005 16:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 http://kartki.onet.pl/_i/d/renifer2_d.jpg wesołego świętowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.12.2005 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 http://www.unicef.pl/sklep/_produkty/41101_9.jpgWesolych Swiat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 22.12.2005 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 http://img334.imageshack.us/img334/6488/256976pp.gif Zdrowych i Pogodnych Świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 22.12.2005 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 http://www.intrata.pl/arteo.jpgWszystkiego dobrego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mys 22.12.2005 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 Wzajemnie Wesołych, wymarzonych Świąt, ciepłych i pozytywnie niezapomnianych chwil przy pięknej choince - i zeby następna stanęła juz w nowym domku!!! Świąteczna ciekawostka - coś do śmiechu, ale i do podziwiania, tak Mys myśli: http://ingeb.org/songs/stillenp.html Zwłascza dla znających nieco angielski - ale chyba nie tylko Jak brzmi "Cicha Noc" po polsku ? Niesamowite, ze ktoś tak z tym walczył Wesołych Świąt!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts