katarek 23.12.2005 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Zdrowych, Wesołych i Pogodnych Świąt!!! http://img490.imageshack.us/img490/6828/card12re.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.12.2005 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Zdrowych i spokojnych świąt oraz spełnienia wszelkich marzeń w nowycm rokuhttp://psphome.dhtml.pl/swieta/choinka2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 23.12.2005 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Spokojnych i pogodnych Świąt !!! http://kartki.onet.pl/_i/d/renifery_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.12.2005 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 W te piękne Święta niech każdy pamiętaz głębi serca płynące życzenia:zdróweczka, marzeń spełnienia, iskierek radościi dużo miłości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mys 23.12.2005 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Jak wyjeżdżał tylko oko na planach naszych zawiesił i chajda na łajbę... Jak wyjezdzał, to jescze nic oprócz planów nie było!!!! Widzis, jak to sybko wsystko posło ? W międzyczasie Twoje marzenie się w duzym stopniu zmaterializowało Więc nie martwcie się Świętami "bez domu" - bo następna choinka, jak Mys pisała w zyczeniach, stanie juz w Nowym Domu, tym prawdziwym To dopiero będzie choinka :D:D !!!!!!! Wesołych Świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 23.12.2005 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Mys ano nie było....Nawet dziura nie byla wykopana ( ta ogromniasta, pod blok) I teraz jest pytanie . Czy my tak szybko dzialamy , czy nasz podróżnik tak długo na zeslaniu był.... A za życzenia serdeczne BÓG ZAPŁAĆ... Choinka w przyszły Świeta będzie ogromniasta coby zadość uczyniła wszelkim bólom tegorocznym Taka co to kompleksy różniste leczy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 24.12.2005 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2005 Alfredziu to tak jak u nas Pomimo że Swieta w swoim mieszkanku ale jakoś takie mało Świąteczne za to za rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 31.12.2005 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2005 Wszystkiego dobrego w nadchodzącym Roku 2006http://www.pikselstock.pl/obrazki/bank/s/sylwester%200568d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 31.12.2005 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2005 100 Lat i Spełnienia Marzeń w Nowym 2006 Rokuhttp://img450.imageshack.us/img450/7725/szampan38ni.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 31.12.2005 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2005 Alfredko,a propos klamek.W drzwiach są zawsze dwie ,z jednej i drugiej strony drzwi http://img416.imageshack.us/img416/2466/onrocks25pp.gif Twoje zdrówko!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 31.12.2005 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2005 Masz rację! Może póżniej ujawni się ta druga stona medalu..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 31.12.2005 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2005 Na pewno Nowy Rok otworzy nowe drzwi z kompletem rodziny i klamek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 01.01.2006 00:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2006 Witam!!! Spędziłam część sylwestrowej nocy na czytaniu twojego dziennika. i pisze co nastepuję: - super domek!! Gratuluje pomysłu i dobrego gustu! - mój mąz też dziś (sylwester) pracuje Dzieci mam w wieku 4lata i 7 tygodni, więc jeszcze nie imprezują Ale też jestem sama przed komputerem - mam niemal identyczne przeboje z rodzicami. Pod wieloma przytoczonymi "argumentami" mogłabym sie podpisać - mój dom będzie finansowany z takich samych źródeł - sprzedaż domu + kredycik Będę śledzić twój dziennik - jak czytam podobne historie bardzo sie mobilizuję. Wierzę, że wszystko jest możliwe Powodzenia w nowym roku!!! Życzę szybiego wykańczania! A rodzinką sie nie przejmuj. Jeszcze zrobia wielkie oczy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adaman 01.01.2006 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2006 Alfredo BOMBA!! popłakałąm się do łez. Ciekawi mnie tylko, ty od Chmielewskiej, czy Chmielewska od Ciebie ściągała?Masz rację - pokrewne z nas dusze Szkoda, że to nie z takim sąsiadem przyjdzie mi przez płot... Domek super, powierzchnia imponująca! Zazdroszczę Ci odwagi w podjęciu decyzji o większym rozmachu, ja niestety ukróciłam fantazji wodze - choć to co wyszło jest, jak piszesz "najpiękniejsze, najfunkcjonalniejsze, naj...." bo to mój domek! Szkoda, że na etapie "stawania się" poszczególnych elementów domu nie miałam czasu na opisywanie tych wszystkich odczuć, które mną targały. Kiedy czytałam Twój dziennik, te wszystkie zapachy, lękliwe skurcze żołądka, stany uniesienia przelatywały przeze mnie, jakby to było dziś....Fajnie wiedzieć, że gdzieś tam na drugim końcu Polski ktoś myśli i czuje tak samo. W NOWYM ROKU ŻYCZĘ CI WSZYSTKIEGO NAJBUDOWLANEGO, 100% TERMINOWEGO , Q-FACHOWCÓW ,MINI-CEN, MEGA-SATYSFAKCJI!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żona budowniczego 01.01.2006 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2006 Jak to dobrze, że nasza nastoletnia pannica (14 wiosen) nie wpadła jeszcze na pomysł imprezy u koleżanek. Ale za rok może będziemy też próbować wstawić jej kilka morałów na drogę i wierzyć w jej mądrość. Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 01.01.2006 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2006 Paulka Dzięki serdeczne! Intensywne opisywanie chba niebawem się zacznie bo dopieszczamy rozpoczęcie drugiego etapu prac! Czyli od stanu surowego do zamieszkania.Mam nadzieję na zasiedlenie gdzieś ok. maja 2006. Ale nie mam złudzeń, że będą to warunki ekstremalne.Pociesz mnie tylko myśl że od wielu, wielu lat jeździliśmy na tzw. wczasy ( pobyt nad jeziorem, ok. 5km. za wsią ) również w totalną głuszę, a warunki bytowe były minimalistyczne ( delikatnie mówiąc) A co do rodzinki....Hmy...Po mimo postępu prac i całkowitej samodzielności, NIC SIĘ NIE ZMIENIŁO!! Co więcej , chyba wręcz odwrotnie się porobiło. W tym roku usłyszałam tak "niekonwencjonalne " życzenia że..ech..szkoda gadać!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 01.01.2006 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2006 Adaman... Miło trafić na bratnią duszę , nawet po mimo odległości. Nie ukrywam że byłoby milej bliżej.... A Chmielewsą czytam nie będę się z tym ukrywała.Jest to dla mnie zaszczyt , porównanie do prozy P. Joanny. Tylko u mnie trupów cosik niewiele( zero znaczy się!) Za to na mojej budowie, w trakcie intensywnych prac bud. znaleźliśmy ( ja- niedzielne porządki) spódniczkę dziewczęcą o roz.( Boże nie pamiętam już, że takie wogóle istnieją) chyba 34 lub mniejsza Było to dlamnie zagadką godną wnikliwego śledztwa! Pytania najróżniejsze nasuwały się do łba?Przecież dziołchy nie zatrudnialiśmy?! Czyżby młódka przyszła potrzymać testosteron w naszych budowlańcach? A jeżeli tak..To dlaczego opuściła teren bez odzieniaka....W gaciach tylko uciekła ? Zagadka pozostała zagadką!! Ale oprócz Chmielewskiej czytam całe mnóstwo najróżniejszości!! Mąż mój proponuje mi już przejście na alkoholizm!!( naprawdę!!) Powiada że taniej by mnie to kosztowało i dłużej bym była zajęta!!Do tego dochodzi kac, którego też się chwilkę leczy....[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 01.01.2006 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2006 Alferdziu, też się nie mam czym pochwalić ja Sylwesrta przespałam. Mąż obudził mnie dziesięć minut przed północą, pociągnęłam łyka okropnego szampana i uciełam sobie kolejną drzemkę przed karmieniem mojego 4 miesięcznego szkraba Ale niezbyt udany Sylwester to nic - i tak to bedzie super rok. U Ciebie pewnie też. Ps. a co do imprezy syna - na becikowe sie pewnie nie połakomi. Ale co sobie bez staruszków naużywał to jego (cwana jestem, bo to wszytsko jeszcze przede mną ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adaman 01.01.2006 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2006 Wiesz Alfredo ja zawsze byłam zdania , że u Chmielewskiej trupy to dodatek.Najbardziej fascynowało mnie w jaki sposób o tym opowiada Uwielbiam jej poczucie humoru, słownictwo, sposób patrzenia na świat. W Twoim dzienniku odnalazłam to samo Więc mężowi powiedz, że zamiast alkoholizmu wpdasz w pracocholizm: zaczynasz produkować po 100 postów dziennie do dziennika budowy Będzie taniej i na pewno zdrowiej!!!! A szanowną rodzinką się po prostu nie przejmuj Rób swoje i pomyśl sobie , że już nie długo będziesz mogła wetknąć w środku głupiego gadania propozycję " Tak duszno się tu jakoś zrobiło, może przejdziemy na taras?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 02.01.2006 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2006 Alfredziu mój Sylwester też w mieszkaniu co prawda z rodzinką ale mało rozrywkowo ( czytałam ). Za to ten za rok to będzie zabawa i impreza Trzymam kciukasy za drugi etap Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts