alfreda 13.01.2006 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 Mys Dokładnie!!!! Jakie to były PIĘKNE CZASY Och....Ciekawe co tam u nich słychać???/ Chyba coś kombinują , bo ani słychu, ani widu..Szkoda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.01.2006 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 Alfredziu ja mam czujeność i jeszcze jedno intuicje do ludzi, z której korzystam - wybory ekip trwają o wiele krucej. Kilka słów, kilka spojrzeń i albo rozmowa toczy się dalej albo kończymy Jeszcze mnie ta metoda nie zawiodła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 13.01.2006 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 Adriano Kom... Jak będą zdjęcia, znaczy się okna to....ja się chyba w majtki ssikam z radości!!! Jak będą okna to najpierw zrób zdjęcia i pokaż, a później dopiero sikaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 13.01.2006 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 Adriano Kom... Będę pamiętała o kojejności działania...ale za rezultat nie ręczę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 13.01.2006 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 15.01.2006 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2006 Alfreda - Tomek z Gościcina,pyta czy jedziesz na spotkanie forumowiczów w Warszawie 4 marca(jego autkiem)? To jest sobota - wyjazd 7 rano,powrót wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 16.01.2006 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 Kasiu Bardzo bym chciała się wybrać do wielkiego miasta, Stolicy..Ale nie wiem czy praca zawodowa mi pozwoli Na dzień dzisiejszy jestem wolna tego dnia! Ale może się zdarzyć że coś mi wpadnie ( pracuję w usługach, na własny rachunek i nie zawsze wypada mi zrezygnować )Dlatego nie mogę dać definytywnej odpowiedzi. Na bank będę wiedziała gdzieś ok. połowy lutego.To bardzo miło ze strony Tomka... A Ty wybierasz się do Warszawy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 16.01.2006 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 Alfredko, kusi mnie poznać forumowiczów ,Tomka poznałam osobiście i chętnie bym się wybrała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 16.01.2006 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 Kasiu Jeżeli Ty obiecasz , To Ja postaram się jechać na bank i już wpisuję w kalendarz zajęć dzień 4.03 jako " Praca w terenie" Teraz czekam na deklaracje, następnie kontaktuję się z Małym i wypełniam formulasz zgłoszeniowy....Czekam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 16.01.2006 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 No to raz kozie śmierć,jedziemy Miras dał mi łaskawe przyzwolenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 16.01.2006 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 Z TAKĄ WIELKĄ NIEŚMIAŁOŚCIĄ OK. Już wysyłam zapytanie do Małego i udaję się w stronę formularza.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 16.01.2006 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 To muszę przybyć koniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 16.01.2006 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 Aga Teraz NIE MASZ WYJŚCIA!!!!! Jeżeli ja pozostawiam pracę odłogiem, pozbywając się funduszy na szczytny cel, jakim jest inwestycja w wykończenie chałupy to po prostu musisz być!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 16.01.2006 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 Alfredziu ja zrobię wszystko żeby być tylko jakiś nagły przypadek może mnie powstrzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 16.01.2006 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 Aga Nagłe przypadki to Ty sobie kobieto w tym dniu podaruj i ruszaj ....Ja dzięki KASI 64, UŚWIADOMIŁAM SOBIE ŻE W PRZYSZŁYM ROKU TO JUŻ BĘDZIE NIE NASZ CZAS!!! Teraz wiosna nasza ....do zobaczenia i ..bez wykrętów!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 16.01.2006 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 Alfredziu mam zamiar je odprawić ale różnie bywa A co tam za rok przybędziemy jako mieszkający Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 16.01.2006 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 Alfreda - melduję gotowość,formularz wypełniłam.JEDZIEMY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 16.01.2006 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 Alfreda - melduję gotowość,formularz wypełniłam.JEDZIEMY Ja tyżżż..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 16.01.2006 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 No to dziewczyny , opowiecie jak było !!! Alfredko, powiedz mi proszę na jakiej wysokości masz okno w kuchni ( od podłogi). Ja też się zastanawiam i w nocy zamiast spać przewracam się z boku na bok i myślę (też chyba groch przeszkadza ) , czy czasem moje nie jest zbyt wysoko ? Chciałabym mieć prawie równo z blatem kuchennym. Okna już zatwierdziłam u architekta, który robi adaptację, ale tak dla pewności.... Pozdrówka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 17.01.2006 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 Ariano Kom.. U mnie okno umieszczone jest na wys.115 cm od podłogi. ( pozostawiając 18cm na wylewkę wysokość okna zaczyna się na ok.133cm) Nam właśnie chodziło o to, coby podnieść ściankę.Cały ciąg kuchnny znajduje się pod oknem, a więc wcześniej zaproponowana wysokość bardzo utrudniła prace kuchenne.Z garów chlapało by na okno, jak też zlew.... Najmniejsza wylewka od zlewozmywaka ma ok.17cm,a taka wygodna to i z 25cm.( otworzenie okna byłoby bardzo utrudnione)Dlatego też pozostawiliśmy sobie ok. 30cm między blatem a parapetem -W tym rozmiarze jest największy wybór kafelek, które mają ozdobnie wykończyć cokół.Zwyczajowo zabudowy kuchenne mają blat na wysokości 85cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts