Whisper 10.04.2005 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2005 Alfreda, ale na tej działeczce ślicznie... A kot Twój? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 10.04.2005 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2005 Dzięki, nam się też podoba. Jesienią były na naszej działeczce grzyby. ( Nasze prywatne grzyby) A kot ,nasz i nazywa się Leon.Nasze dziecko ochrzciło go parę lat temu,oglądając bajkę , o kotku lub lisku o tym imieniu.Ale nasz kot inne bajki chyba oglądał-Cosik mi się widzi że to był "Leon zawodowiec "i na podstawie tego oglądu charakterek mu się ukształtował Moje nogi np. wyglądają jak nieudany eksperyment chirurgiczny!!Potrafi też w środku nocy zeskoczyć z dwu metrowej szafy, prosto na klatkę pierśiową itp. To bardzo zdolny kotek..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 10.04.2005 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2005 A jaki śliczny... Luśka się napatrzeć nie mogła To jakaś rasa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 10.04.2005 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2005 To jest kot rosyjski- niebieski. Miał być rasowy ( bo głupawy, mniej żywotny, według znajomych)coby się do dziecka nadawał! I nadawał się, bo żywotny jest niemożebnie i energia go roznosi chociaż jest wiekowy( 9 lat ma już, a zachowuje się jak młodę kocie!)Potrafi zaabsorbować całą rodzinę swoimi wyczynami. Jednym z atutów, jest jego krótka sierść która nie wymaga ciągłego sprzątania.Acha.. i złapał mi CZTERY myszy w domu - blok 4 piętro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 10.04.2005 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2005 Acha.. i złapał mi CZTERY myszy w domu - blok 4 piętro! Czyli łowny jest A swoją drogą to nieźle te myszy głód musiał przycisnąć, że aż na czwarte pietro dotarły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 10.04.2005 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2005 Dotarła mamusia(mysia) i się okociła- omyszyła i maleństwa zaczęły wychodzić między rurą kanalizacyjną( zaprawa się wysuszyła, wykruszyła)A co do zawartości pożywienia... Cholera jedna ( nasz kotek) nie jada nic oprócz mięska kociego w galaretce...... Po konsumcji myszy byłam bardzo zaniepokojona ( acz w galaretce nie były..)Nawet chciałam dzwonić do lekarza kotowego czy to normalne że kot myszy jada? Mąż bardzo mnie zachęcał do owego telefonu( dziwnie się uśmiechając), w skrytości i ciekawości oczekując finału owej dysputy....Potem sie przyznał że wynikiem mógłby być kaftanik. biały cały za takie pytanka...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 10.04.2005 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2005 alfreda - działka urokliwa, ale KOT podbił moje serce od razu. Sama mam dwa czarne, rasy europejskiej - dachowce znaczy się , ale od zawsze marzyłam o rosyjskim arystokracie. Na marzeniach zakończyło się. Piszesz, żeś z pomorskiego jest. A czy blisko Ci jakoś do Gdańska? Bo chętnie skorzystam z namiarów na architekta ( ja muszę zrobić adaptacje swojego gotowca). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 11.04.2005 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2005 alfreda, a czy pytałaś o drzewo suszone w tartaku w Sulęczynie? "Tartak Sulęczyno Rafał Trzebiatowski ceny na IX/2003-09-18 ceny to: 550 netto z impregnacją i transportem za więźbę i 350 z tymi samymi składnikami za deski " Poza tym mam namiary na tartaki polecane przez ludzi z Trójmiasta: "512 46 90 bądź 0502 543 091. Jest to tartak w Tuchomku. Super koleś - można się dogadać. " :Polecam tartak w Szemudzie ul. Mercerstwo 4 tel.676-12-56 brałam z niego deski, kantówki i stemple,ceny konkurencyjne. " Wiem że w Sulęczynie mają komorę do suszenia i impregnowania ciśnieniowo-tartak nowoczesny, właściciele super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.04.2005 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2005 Alfreda działak piekna, projekt bardzo ciekawy A kotek śliczniasty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 11.04.2005 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2005 alfreda - działka urokliwa, ale KOT podbił moje serce od razu. Sama mam dwa czarne, rasy europejskiej - dachowce znaczy się , ale od zawsze marzyłam o rosyjskim arystokracie. Na marzeniach zakończyło się. Piszesz, żeś z pomorskiego jest. A czy blisko Ci jakoś do Gdańska? Bo chętnie skorzystam z namiarów na architekta ( ja muszę zrobić adaptacje swojego gotowca). Jestem z Redy, projekt " robi się" w Gdyni- ARCHI-PLAN tel 6211000, ale opini jako takiej nie umiem jeszcze wystawić. Sprawa jest jeszcze niezakończona, chociaż współpraca układa się dobrze z małym zgrzytem na początku. A mianowicie, cena ustalona na początku ,przy podpisywaniu umowy( po jakimś czasie) nagle wzrosła.Po zgłoszeniu wątpliwości ,została sprowadzona do uzgodnionej! Od tej pory gdziekolwiek udaję się na rozmowy , uzgodnienia- spisuję czarno na białym -aby mi się jednostka nie wyparła swego!! Ale z pracy panów projektantów jesteśmy zadowoleni A i ceny mają przystępne i podobnież można się targować ja niebardzo jeszcze umiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 11.04.2005 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2005 EWUSIU Bardzo dziękuję za namiary na tartak.Muszę przyznać że o Sulęczynie ( spędzamy tam wakacje) też słyszałam i to w superlatywach!!Miałam tylko nadzieję że jednak cosik bliżej się znajdzie Ale w tym wypadku nie omieszkam skorzystać .Jeszcze raz serdeczne dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 11.04.2005 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2005 Piękna działka i kicia też - jak posążek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 11.04.2005 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2005 Alfreda działak piekna, projekt bardzo ciekawy A kotek śliczniasty Działeczka też nam się podoba a projekt? To chba tylko kwestia gustu......Wiem że wzbudza , może nie kontrowersje a może więcej emocji wśród znajomych, rodziny A nasz dom miał być zwykłą chałupą z środkiem takim w którym chcielibyśmy spędzać czas! Dlatego też pokój dzienny, zazwyczaj są to duże salony, u nas został podzielony na pokój kominkowy i pokój dzienny.Mają też być inaczej urządzone ,w różnych klimatach,pok. kominkowy w "starociach"otomana, duży zabytkowy fotel, kredensik i karaweczki z naleweczkami, gąsiory z winkiem .Bez TELEWIZORA.I pokój rodzinny-tam się rozmawia, je,oglądaTV itp.Natomiast duży zadaszony taras ma stanowić coś w rodzaju salonu letniego! Ale tak nawiasem mówiąc ,to każdy ma inny gust i inne potrzeby..A każdy kto, moim zdaniem, mierzy się z zdaniem budowy własnej chałupy,musi "ubierac się" w to co lubi,a nie w to ,co komuś się poboba Ale zawsze jest nam miło jak znajdujemy akceptacje otoczenia.DZIĘKI A co do kotka, uroda to chyba nie idzie w parze z rozumkiem, charakterkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 12.04.2005 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 Alfreda, cudną masz działkę. Co do kota to się nawet nie wypowiadam, bo..eeech, koty cudnościowe... Ale Wy tu gadu gadu o projekcie a ja nie wiem gdzie go szukać! Fakt, że mało czasu mam i nie szperam, więc lecę na skróty - gdzie można obejrzeć ten projekt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 12.04.2005 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 Jejku, już umieściłam propozycje domku ponownie. Ale naprawdę nie mam pojęcia dlaczego ONE mi zniknęły! Ktoś przywłaszczył sobie moje "metry"Świntuch jeden...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 12.04.2005 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 No to mnie pocieszyłaś. Już myślałam, że zdurniałam do reszty i projektu nie umiem znaleźć...Już obejrzałam. No, no faktycznie przyszłej synowej życie ułatwisz. Dobra z Ciebie kobita... Tylko nie kumam co to za pokój na dole, na środku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 12.04.2005 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 Ale dlaczego ONE mi zniknęły? Nie lubią mnie czy co ?Paskudy jedne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 12.04.2005 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 Mi też ciągle znikają moje rysunkowe wersje wnętrza. Nie wiem dlaczego. Ale nie obwiniam tu projektu, bo toż to dziecko moje, to Onet świnia, jakoś ich nie lubi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 12.04.2005 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 Ale po co mu one?Papiura nie ma czy co? Może głupi jakiś, na sztuce się nie zna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 12.04.2005 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts