Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Początek- komentarze!

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Po rozpakowaniu wklada pani kieckę na swą zgrabną kibić i się okazuje że......-Pomylka w rozmiarze, zamiast 36 otrzymala pani 42!

Jeessuuu, dobrze, że jej odwrotnie nie powiedziałaś tych rozmiarów bo byś drzwi w formie verticali dostała http://manu.dogomania.pl/emot/malzonka.gif

A ta pierwsza noc w domku...super, nie? Oby Wam to NIGDY nie spowszedniało!

Mys z niecierpliwością oczekuje na wrazenia ze zjazdu :D Oglądała zdjęcia na zywo i czytała komentarze, i przegapiła machanie Agi J.G. :( I Alfredy tez nie wypatrzyła... A syn Jej nie wiedział, w co rodzicielka się ubrała na tą okazję, co by poszukiwania ułatwiło...

Mys Bo to się tak nie da..... Albo mieszkasz u mnie "na budowie" albo śledzisz wydarzenia bierzące :wink: :wink: WeźTy się z tamtąd wyprowadź!!! Znowu dziadka straszysz!!! Lepiej uciekaj bo się przy PINOKIU uwędzisz kochaniutka!!! :wink: :wink: A ubrana byłam adekwatnie do zaawansowania budowlanego! Kamizelka robocza.......

Alfreda to , ze wszystko tak szybko poszło to zasługa waszej wiedzy, wytrwałosci, zacięcia i wielu wielu innych czynników :wink: 8)

Gratuluję i cieszę sie bardzo, ze w domku już ciepełko krązy i ze zima ciągle jeszcze będąca na świecie i za nić nas nie chcąca opuścić wam nie straszna 8) 8)

Czyli wczoraj jakiś u ciebie rocznicowy dzionek wypadł 8) 8) 8) :wink: :wink:

Pozdrówka serdeleczne 8)

Alfreda to , ze wszystko tak szybko poszło to zasługa waszej wiedzy, wytrwałosci, zacięcia i wielu wielu innych czynników :wink: 8)

Gratuluję i cieszę sie bardzo, ze w domku już ciepełko krązy i ze zima ciągle jeszcze będąca na świecie i za nić nas nie chcąca opuścić wam nie straszna 8) 8)

Czyli wczoraj jakiś u ciebie rocznicowy dzionek wypadł 8) 8) 8) :wink: :wink:

Pozdrówka serdeleczne 8)

Ten gość u ciebie w komentarzach to byłam ja 8) 8) :wink: :wink: :wink:

I już pierwsza oficjalna wizyta w twoich progach za mną :wink: :wink: :lol: :lol: :wink:

alfredko kochana aż mi się łezki ze wzruszenia i radości zakręciły w oczkach :oops: .GRATULUJE,JESZCZE RAZ, GRATULUJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :p :lol: :p :lol: :p :lol:

DOM STOI,MA OKIENKA,DRZWII,CIEPELKO,WODE I KABELKI TO ZYCIOWY SUKCES TYLKO MOZNA GRATULOWAC,GRATULOWAC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Za GRATULACJE SERDECZNE dzięki!!! :wink: :wink: :wink:

Bez fałszywej skromności dodam , że milo mi slowa uznania usłyszeć....

Tylko obawy pewne posiadam... Hydrauliczek :wink: nasz piękniusi, dodal na koniec swojej roboty( dziś dopiero, przez mężusia poinformowana zostalam) że piecuś, taki jak nasz, kiedyś wybuchowo się zachował :o :o :o Obracając w perzynę PIEC, DOM I FACETA ZAMIESZKUJĄCEGO SWOJE WŁOŚCI..... Taka tylko dygresyjka.....

alfredo człowiek jest podobno zwierzęciem stadnym,w szczególności rodzaj damski i jak widać w Twoim przypadku brak osobnika męskiego szkodzi .No cóż jako lekarstwo radzę zaordynować wizytę wspólną z brakującym osobnikiem na placu boju i szczegółowe oględziny pieca.Przyda się mruganie oczętami i pełny podziw dla wiedzy piecowej Onego osobnika. :lol: :roll:

Co do urządzeń ,wszystkie mają swoje fanaberie i nie polecam czarnowidztwa.Trzymam jak zawsze kciuki , za piec też. :p