alfreda 03.03.2006 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Można by nawet powiedzieć że jesteś inspiracją naszego barłożenia.... :lol: bardzo mi miło. A mi jeszcze milej.... PS.To zdjątko Bezana( chodzi o to z wielkim ,pięknistym nochalem) jest rewelacyjne!!!!!! Normalnie dzieło sztuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 03.03.2006 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Aga Do soboty..do soboty.... Weź jakieś zdjątka .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 04.03.2006 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 Po rozpakowaniu wklada pani kieckę na swą zgrabną kibić i się okazuje że......-Pomylka w rozmiarze, zamiast 36 otrzymala pani 42! Jeessuuu, dobrze, że jej odwrotnie nie powiedziałaś tych rozmiarów bo byś drzwi w formie verticali dostała http://manu.dogomania.pl/emot/malzonka.gif A ta pierwsza noc w domku...super, nie? Oby Wam to NIGDY nie spowszedniało! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 04.03.2006 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 Można by nawet powiedzieć że jesteś inspiracją naszego barłożenia.... :lol: bardzo mi miło. A mi jeszcze milej.... PS.To zdjątko Bezana( chodzi o to z wielkim ,pięknistym nochalem) jest rewelacyjne!!!!!! Normalnie dzieło sztuki :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mys 05.03.2006 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Mys z niecierpliwością oczekuje na wrazenia ze zjazdu Oglądała zdjęcia na zywo i czytała komentarze, i przegapiła machanie Agi J.G. I Alfredy tez nie wypatrzyła... A syn Jej nie wiedział, w co rodzicielka się ubrała na tą okazję, co by poszukiwania ułatwiło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 05.03.2006 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Mys Bo to się tak nie da..... Albo mieszkasz u mnie "na budowie" albo śledzisz wydarzenia bierzące WeźTy się z tamtąd wyprowadź!!! Znowu dziadka straszysz!!! Lepiej uciekaj bo się przy PINOKIU uwędzisz kochaniutka!!! A ubrana byłam adekwatnie do zaawansowania budowlanego! Kamizelka robocza....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mys 05.03.2006 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 No dobrze juz, dobrze... Juz się Mys pakuje. Przypilnować chciała przed złodziejami, a tu co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.03.2006 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Alfredziu miło było Cię poznać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 06.03.2006 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Alfredziu miło było Cię poznać Mi równiez choć nie osobiście ale mimi wszystko miło zobaczyć kogos na zbiorowej fotce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.03.2006 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 Alfredziu miło było Cię poznać Mi równiez choć nie osobiście ale mimi wszystko miło zobaczyć kogos na zbiorowej fotce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 07.03.2006 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 Alfredziu miło było Cię poznać Mi równiez choć nie osobiście ale mimi wszystko miło zobaczyć kogos na zbiorowej fotce Ale gapa ze mnie ale to ja Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetmar 10.03.2006 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 Noooo GRATULUJĘ!!!! Ale nie ukrywam i pewnej zazdrości.... u nas nawet łopaty wbić nie można przez tą zimę co się uwzieła a tu proszę u Koleżanki ogrzewanko i to w jakim tempie!!!! Superowo!!!!!!! Ale z tą energią to sobie z letka pogrywają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.03.2006 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 Alfreda to , ze wszystko tak szybko poszło to zasługa waszej wiedzy, wytrwałosci, zacięcia i wielu wielu innych czynników Gratuluję i cieszę sie bardzo, ze w domku już ciepełko krązy i ze zima ciągle jeszcze będąca na świecie i za nić nas nie chcąca opuścić wam nie straszna Czyli wczoraj jakiś u ciebie rocznicowy dzionek wypadł Pozdrówka serdeleczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 10.03.2006 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 Alfreda to , ze wszystko tak szybko poszło to zasługa waszej wiedzy, wytrwałosci, zacięcia i wielu wielu innych czynników Gratuluję i cieszę sie bardzo, ze w domku już ciepełko krązy i ze zima ciągle jeszcze będąca na świecie i za nić nas nie chcąca opuścić wam nie straszna Czyli wczoraj jakiś u ciebie rocznicowy dzionek wypadł Pozdrówka serdeleczne Ten gość u ciebie w komentarzach to byłam ja I już pierwsza oficjalna wizyta w twoich progach za mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 10.03.2006 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 alfredko kochana aż mi się łezki ze wzruszenia i radości zakręciły w oczkach .GRATULUJE,JESZCZE RAZ, GRATULUJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DOM STOI,MA OKIENKA,DRZWII,CIEPELKO,WODE I KABELKI TO ZYCIOWY SUKCES TYLKO MOZNA GRATULOWAC,GRATULOWAC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 10.03.2006 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 A i ja się przyłšczę do gratulacji. Ale jak serce ronie jak się co nowego w wymarzonej chałupce dzieje, nie? Pozdrawiam i powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 10.03.2006 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 również gratuluję i zazdroszczę. Mam nadzieję, że również w niedługim czasie będę mogła cieszyć się swoimi- najpierw fundamentami, potem murami itd. Życzę miłego dopieszczania domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mys 10.03.2006 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 Jeee!!! Gratulacje bardzo! I ogrzewania, i rocznicy I akurat na rocznicę dziennik trzecią stronę rozpoczął Taak, tyle przez ten czas się działo, tyle przeciwności... Ale wsystkie pokonane, z wytrwałością godną podziwu! I tej wytrwałości gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 10.03.2006 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 Za GRATULACJE SERDECZNE dzięki!!! Bez fałszywej skromności dodam , że milo mi slowa uznania usłyszeć.... Tylko obawy pewne posiadam... Hydrauliczek nasz piękniusi, dodal na koniec swojej roboty( dziś dopiero, przez mężusia poinformowana zostalam) że piecuś, taki jak nasz, kiedyś wybuchowo się zachował Obracając w perzynę PIEC, DOM I FACETA ZAMIESZKUJĄCEGO SWOJE WŁOŚCI..... Taka tylko dygresyjka..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 11.03.2006 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2006 alfredo człowiek jest podobno zwierzęciem stadnym,w szczególności rodzaj damski i jak widać w Twoim przypadku brak osobnika męskiego szkodzi .No cóż jako lekarstwo radzę zaordynować wizytę wspólną z brakującym osobnikiem na placu boju i szczegółowe oględziny pieca.Przyda się mruganie oczętami i pełny podziw dla wiedzy piecowej Onego osobnika. Co do urządzeń ,wszystkie mają swoje fanaberie i nie polecam czarnowidztwa.Trzymam jak zawsze kciuki , za piec też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts