Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Początek- komentarze!

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Aga :lol: :lol: Mam nadzieję, że nie zaplątała się w swoje rurki i kabelki w czasie fotografowania , bo będziemy miały wyrzuty sumienia.

Kasiu mam nadzieję że nic takie jej się nie przytrafiło 8)

Może sprząta żeby jakoś wyglądało 8)

Alfredziu wracaj bo będziemy miały wyrzuty sumienia :-?

Chciałyście ..To macie!!!! Dla mnie nic ciekawego...Sama udręka w czystej postaci....Kiedy ja się wszystkiego tego nauczę... :oops: :oops: Kiedy co jak??? :o :o Informuję że piecyk się "oswaja" i jadła mu starcza już na prawie 8 godz!! Temperatura powoli się w chałupie kumuluje i tak prędko wiać nie zamierza!!!

A za te kokardki...to ja.... że też na taki pomyślik nie wpadłam??? Może dla tego że syna mam w chałupie??? Mogłam przeczesać, lakieru, brylantyny i KOKARDKI nawiązać!!!

To w środku na 5 zd. Jeżeli dobrze pamiętam kolejność, to rurki do umywalki kończącej mój blat. Później jeszcze stelaż po ową trza wytrzasnąc- znaczy kupić :wink: :wink:

A co do kręcenia moimi pokrętłami to cholery z tymi facetami prawie dostałam :evil: :evil: Pompa na dwójkę!!!-rzecze jeden- Coś Ty na jedynkę- No co Ty na trójce musibyć!!!- Każdy swe słowa ubiera w czyny i moimi wichajstrami manipuluje!!- Tu dobrze!!, Tu źle ! A tu nie mogło być tak?/A ską ja do cholipy mam wiedzieć?????Każdy swe witki wyciąga , a mnie ciśnienie i obawy o nieurazowość instalaci drąży!!!

A won z gałązkami, poszedł jeden z drugim!!!!

Acha dziś zostały ukończone posadzki na parterze!! :lol: :lol: Calusi parter!!! Teraz poddasze, ale to za jakąś chwilę, bo dół musi się stwardnieć coby leźć po nim spokojnie można było.....

A ja , tak na marginesie, do porządków to raczej nie skora....

Dzięki za WSZYSTKIE DOBRE SŁOWA!!!!

Trochę mi humorek i samozadowolenie siadło po uwagach Małego, że jednak nie jest najlepiej, ba nawet jest źle to i owo więc się martwię :cry: :cry: W wyniku Jego sugesii, postanowiliśmy, ja przymusiłam ślubnego do wizytacji niezależnego hydro. coby wydał opinię...Tylko jakoś tak dziwnie , inuicyjnie czuję że taki "trzeci" napewno coś znajdzie??? Czy ktoś z Was miał do czynienia z majstrem który pochwli robotę poprzednika, a tym bardziej fachowca w swojej dziedzinie??? Ale co trzy zdania to nie jedno?? Prawdaż??? Każdy coś znajdzie??Bo w ten sposób dowrtościowuje się????Hę???

No ale się i tak martwię i wkurzam. Niby człek polecony, przez majstra i innych urzytkowników(szt. 2)a tu chała??? Jak znaleść TEGO JEDYNEGO???

Dobrze żem mu całej kasy nie dała??? Argument w Banku leży!!!!

A ja się tak cieszyłam że ten etap już za.... :cry: :cry: :cry: