kasia64 15.03.2006 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Aga Mam nadzieję, że nie zaplątała się w swoje rurki i kabelki w czasie fotografowania , bo będziemy miały wyrzuty sumienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.03.2006 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Aga Mam nadzieję, że nie zaplątała się w swoje rurki i kabelki w czasie fotografowania , bo będziemy miały wyrzuty sumienia. Kasiu mam nadzieję że nic takie jej się nie przytrafiło Może sprząta żeby jakoś wyglądało Alfredziu wracaj bo będziemy miały wyrzuty sumienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 15.03.2006 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Aga coś mi się wydaje , że wiąże w kokardki te swoje kabelki aby ładnie wyszło na zdjątkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.03.2006 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Aga coś mi się wydaje , że wiąże w kokardki te swoje kabelki aby ładnie wyszło na zdjątkach Poczekja poczekaj jak wróci to nam da kokardy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 15.03.2006 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 a co tam, może chociaż jedną kokardkę umocuje gdzie trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.03.2006 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 a co tam, może chociaż jedną kokardkę umocuje gdzie trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 15.03.2006 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Alfredko rurki,piecyk i kabelki niby dzikie węże oplotły Twoją chałupę - SUPER HIPER ZAJEFAJNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Brakuje mi tylko jednego - jakiejś małej kokardki i wyjaśnienia, co to za cyferki czarne popisane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.03.2006 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 To się doczekałyśmy Ale fajne te rurki, zegary i wszystkie bajerki A z czego są te rurki że takie niebieskie ??? A co to jest na środku na 5 zdjęciu ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 15.03.2006 22:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 O rany ile rurek I wszystkie potrzebne są Alfreda fajnie bedzie z podłogówka , ciepełko A co to jest na środku na 5 zdjęciu ??? Też się zastanawiam i prosze o wyjasnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 15.03.2006 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Chciałyście ..To macie!!!! Dla mnie nic ciekawego...Sama udręka w czystej postaci....Kiedy ja się wszystkiego tego nauczę... Kiedy co jak??? Informuję że piecyk się "oswaja" i jadła mu starcza już na prawie 8 godz!! Temperatura powoli się w chałupie kumuluje i tak prędko wiać nie zamierza!!! A za te kokardki...to ja.... że też na taki pomyślik nie wpadłam??? Może dla tego że syna mam w chałupie??? Mogłam przeczesać, lakieru, brylantyny i KOKARDKI nawiązać!!! To w środku na 5 zd. Jeżeli dobrze pamiętam kolejność, to rurki do umywalki kończącej mój blat. Później jeszcze stelaż po ową trza wytrzasnąc- znaczy kupić A co do kręcenia moimi pokrętłami to cholery z tymi facetami prawie dostałam Pompa na dwójkę!!!-rzecze jeden- Coś Ty na jedynkę- No co Ty na trójce musibyć!!!- Każdy swe słowa ubiera w czyny i moimi wichajstrami manipuluje!!- Tu dobrze!!, Tu źle ! A tu nie mogło być tak?/A ską ja do cholipy mam wiedzieć?????Każdy swe witki wyciąga , a mnie ciśnienie i obawy o nieurazowość instalaci drąży!!! A won z gałązkami, poszedł jeden z drugim!!!! Acha dziś zostały ukończone posadzki na parterze!! Calusi parter!!! Teraz poddasze, ale to za jakąś chwilę, bo dół musi się stwardnieć coby leźć po nim spokojnie można było..... A ja , tak na marginesie, do porządków to raczej nie skora.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 16.03.2006 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 O rany jakie skomplikowane ustrojstwo, nie do ogarnięcia! A co to za piec i reszta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 16.03.2006 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Dziekuję za wyjaśnienia nie wpadłabym na takie rozwiązanie zagadki zdjęciowej Gratki zakończenia posadzek na patrerze caluśkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 16.03.2006 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 no to chcemy zobaczyć te posadzki. A te labirynty rur- coś pięknego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mys 16.03.2006 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 O tak, bardzo ciekawe Takie wnętrzności domu... Co musiało być, zeby potem było ciepło Mysy się podoba No i kolejne etapy mijają! Coraz blizej, coraz blizej Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mys 16.03.2006 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Wstązeczek nie ma... Ale zwróćcie uwagę na widok za oknem na siódmym zdjęciu - tym z kaloryferem Jak z bajki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 16.03.2006 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Ja też chcem posadzki Dziek,i za wyjasnienie tych rurek już mi świta, co tam ma być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 17.03.2006 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 Ale masz piękne niebieskie rurki . Serio podobają mi się. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 17.03.2006 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 Dzięki za WSZYSTKIE DOBRE SŁOWA!!!! Trochę mi humorek i samozadowolenie siadło po uwagach Małego, że jednak nie jest najlepiej, ba nawet jest źle to i owo więc się martwię W wyniku Jego sugesii, postanowiliśmy, ja przymusiłam ślubnego do wizytacji niezależnego hydro. coby wydał opinię...Tylko jakoś tak dziwnie , inuicyjnie czuję że taki "trzeci" napewno coś znajdzie??? Czy ktoś z Was miał do czynienia z majstrem który pochwli robotę poprzednika, a tym bardziej fachowca w swojej dziedzinie??? Ale co trzy zdania to nie jedno?? Prawdaż??? Każdy coś znajdzie??Bo w ten sposób dowrtościowuje się????Hę??? No ale się i tak martwię i wkurzam. Niby człek polecony, przez majstra i innych urzytkowników(szt. 2)a tu chała??? Jak znaleść TEGO JEDYNEGO??? Dobrze żem mu całej kasy nie dała??? Argument w Banku leży!!!! A ja się tak cieszyłam że ten etap już za.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 17.03.2006 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 Alfredko a znasz bajeczkę o ptaszkach.Każda sroczka(pliszka) swój ogonek chwali.Jeżeli twój fachowiec jest sprawdzony i polecony to CZEGO SZUKASZ DZIURY W CAŁYM??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 17.03.2006 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 sorki ups... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts