kasia64 17.03.2006 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 mały hej nie można nie ufać swoim fachowcom.Przecież oni to robią ciągle i jeżeli są polecani to chyba są dobrymi fachowcami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.03.2006 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 Widze że gorąco się zrobiło Ale wiem że c.o to ważny etap, tylko jak sprawdzić że fachowiec jest dobry jak człowiek sie na tym nie zna i po to bierze fachowca żeby mieć zrobione dobrze A w czym tkwi problem tej Twojej instalacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 18.03.2006 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 Alfreda Ty sie lepiej nie stresuj tylko mów jak tam pierwsze , coraz cieplejsze noce w nowym domku? Lepiej jak kole torów w Wejherowie? Bo ja niby wieś ale jak bana jedzie to słychac skubaną bo się po polach niesie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 18.03.2006 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 Alfredziu gdzie zaginęłas ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 18.03.2006 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 Alfredziu gdzie zaginęłas ???? Chyba sie całkiem na mnie nie zeźliła...? Ej! A może sypia teraz w nowym ,pięknym domku? A my tu się dobijamy...zostawmy Ją niech się cieszy czterema kątami.Sam pamietam swoje pierwsze noce na własnych kilku metrach...ech "łezka sie w oku kręci"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 18.03.2006 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 Jak bedę wołać to przyjdzie w końcu czeka na moją kuchnią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 19.03.2006 15:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2006 Alfredziu gdzie zaginęłas ???? Halooooooooooooo gdzie się podziałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 20.03.2006 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Alfredziu gdzie zaginęłas ???? Halooooooooooooo gdzie się podziałaś może wiosny szuka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 20.03.2006 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 No juz jestem.....Mialam BARZDOOO OBFITY WEEKEND....Bogaty w wydarzenia,"wycieczki krajoznawcze" po mojej chałupce, wymiany podlądow...i konsultacji "medyczno- hydralicznych" Ale już jestem z Wami, mam lepszy humorek i udało mi się "konsumować "mój domek- Radością i zadowoleniem!! Temperaurka w chałupie osiągnęła osiemnasty staopień Celcjusza!! I widoczek za okienkami BARDZOOO PRZYJEMNY!!Pomimo szarości otoczenia i wszechogarniający balagan budowlany,podladowałam sobie akumulatorki... A teraz idę posprawdzać co się u innych powydarzało w czsie mojej pomroczności hydro!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 20.03.2006 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Alfredko cieszymy się że, humorek Ci wrócił na swoje odpowiednie miejsce A czy wiosny gdzieś nie spotkałaś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 20.03.2006 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Kasiu A wyobraź Ty sobie ...spotkałam!! Co prawda nie jakoś tak spektakularnie ale pierwszy symptom Wiosny jest na BANK!! Objawił się mianowicie w postaci-ROZDYŹDANIA GRUNTU ! Suchą nogą dotrzeć( na budowę i okolice) już nie ma jak Kalosze czas kupić!!! Ale i tak się cieszę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 20.03.2006 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Alfredko bo do siebie to nawet w dwóch parach kaloszy i w czym tam jeszcze, to prawie na skrzydłach się leci,nie tylko po rozdyzdanym błotku serducho niesie samo Masz jednym słowem ZAJEFAJNIE !!!!!!!!!!!!!!!Cieszę się razem z Tobą!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 21.03.2006 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Kasiu A wyobraź Ty sobie ...spotkałam!! Co prawda nie jakoś tak spektakularnie ale pierwszy symptom Wiosny jest na BANK!! Objawił się mianowicie w postaci-ROZDYŹDANIA GRUNTU ! Suchą nogą dotrzeć( na budowę i okolice) już nie ma jak Kalosze czas kupić!!! Ale i tak się cieszę! Nareszcie idzie wiosna nie? A Wasze autko mylę że sobie z tymi "suchymi nogami" poradzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 21.03.2006 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Autko sobie poradzi!!! Ale jest szkopuł.....Pojazd mechaniczny jest jeden, a my dwie dorosłe sztuki i jedno pacholę A rozstrzał w czasie ,w związku z pracą ,różny.....I przeważnie bywa tak że "Pan" autkiem, a reszta z buta.... Ale jak Kasia pisze do swojej chałupy .....to nic nie stoi na przeszkodzie.....Byle ciepło się już zrobiło!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.03.2006 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Alfredziu jak dobrze że jesteś I masz same dobre wieśći Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 21.03.2006 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Autko sobie poradzi!!! Ale jest szkopuł.....Pojazd mechaniczny jest jeden, a my dwie dorosłe sztuki i jedno pacholę A rozstrzał w czasie ,w związku z pracą ,różny.....I przeważnie bywa tak że "Pan" autkiem, a reszta z buta.... Ale jak Kasia pisze do swojej chałupy .....to nic nie stoi na przeszkodzie.....Byle ciepło się już zrobiło!!!! Ja chyba niedługo doznam zakupu Samuraia (taka mała fajna terenówka)...to sobie tak pożużlujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.03.2006 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Alfredo, ile tych rurek! A lazienke macie zabojcza, kaloryferek ladniutki, tez taki chce... No i nie dlugo beda zdjecia "przed i po"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 21.03.2006 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Aga J.G. Jejku, jakie mile słówka.... Podnoszą człeka na duchu!!!! Dzięki... Mały Samochodzik, akurat dla mnie to tylko i wyłącznie środek transportu...I podtym względem samochód terenowy daje poczucie bezpieczeństwa. Fakt> A pożużlować to chyba sobie razem nie po żużlujemy..... Nasz, ma na dzień dzisiejszy łyse oponki i pięknie wykonuje tzw. ślizgi A kasy na nowe ..NIET....I tak się bujamy po naszym błocku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 21.03.2006 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Zeljka Łazienka faktycznie daje możliwości aranżacyjne! Chociaż muszę przyznać , że zbyt duży rozmiar tego przybytku jest dość kłopotliwy. Nie dośc że kasy na takie wnętrze idzie znacznie więcej , to też można łatwo popełnić błąd "przerostu formy nad treścią".W czsie ostatniej bytności na budowie gościłam Rodziców i moja Mama zaproponowała urządzenia łazienki w stylu pokoju kąpielowego Czyt. Pełny wypas dla zwiedzających( no zeby wszystkim oko zbielało i wstrząsnęło) Ja mam inną koncepcję- próbowałam ją zaprezentować w moim dzienniku, rysunki- Ma być przedewszystkim FUNKCJONALNA!!!! Aby się tam wygodnie czyniło ablucje i nie trzeba było podróżować po chałupie z praniem, wieszniem, prasowaniem...Wszystko na miejscu!! No ale ile ludzi, tyle opini!!!A co do zdjęć PRZED I PO....Myślę że to PRZED jest bardziej realne A PO... takie jakieś odlegle..Przynajmniej tak mi się wydaje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.03.2006 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Alfredziu zawsze do usług Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts