Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Początek- komentarze!

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Alfredziu gdzie zaginęłas ????

Chyba sie całkiem na mnie nie zeźliła...?

Ej! A może sypia teraz w nowym ,pięknym domku? A my tu się dobijamy...zostawmy Ją niech się cieszy czterema kątami.Sam pamietam swoje pierwsze noce na własnych kilku metrach...ech "łezka sie w oku kręci"...

No juz jestem.....Mialam BARZDOOO OBFITY WEEKEND....Bogaty w wydarzenia,"wycieczki krajoznawcze" po mojej chałupce, wymiany podlądow...i konsultacji "medyczno- hydralicznych"

Ale już jestem z Wami, mam lepszy humorek i udało mi się "konsumować "mój domek- Radością i zadowoleniem!! :lol: :lol: Temperaurka w chałupie osiągnęła osiemnasty staopień Celcjusza!!

I widoczek za okienkami BARDZOOO PRZYJEMNY!!Pomimo szarości otoczenia i wszechogarniający balagan budowlany,podladowałam sobie akumulatorki...

A teraz idę posprawdzać co się u innych powydarzało w czsie mojej pomroczności hydro!!!!!!!!!!

Kasiu A wyobraź Ty sobie ...spotkałam!! Co prawda nie jakoś tak spektakularnie ale pierwszy symptom Wiosny jest na BANK!! :wink: :wink: Objawił się mianowicie w postaci-ROZDYŹDANIA GRUNTU !

Suchą nogą dotrzeć( na budowę i okolice) już nie ma jak :wink: :wink: Kalosze czas kupić!!! :lol: :lol: Ale i tak się cieszę!

Nareszcie idzie wiosna nie? A Wasze autko myœlę że sobie z tymi "suchymi nogami" poradzi...

Autko sobie poradzi!!! Ale jest szkopuł.....Pojazd mechaniczny jest jeden, a my dwie dorosłe sztuki i jedno pacholę :wink: A rozstrzał w czasie ,w związku z pracą ,różny.....I przeważnie bywa tak że "Pan" autkiem, a reszta z buta.... :wink: :wink: Ale jak Kasia pisze do swojej chałupy .....to nic nie stoi na przeszkodzie.....Byle ciepło się już zrobiło!!!!

Autko sobie poradzi!!! Ale jest szkopuł.....Pojazd mechaniczny jest jeden, a my dwie dorosłe sztuki i jedno pacholę :wink: A rozstrzał w czasie ,w związku z pracą ,różny.....I przeważnie bywa tak że "Pan" autkiem, a reszta z buta.... :wink: :wink: Ale jak Kasia pisze do swojej chałupy .....to nic nie stoi na przeszkodzie.....Byle ciepło się już zrobiło!!!!

Ja chyba niedługo doznam zakupu Samuraia (taka mała fajna terenówka)...to sobie tak pożużlujemy.

Aga J.G. Jejku, jakie mile słówka.... :p :p Podnoszą człeka na duchu!!!! Dzięki...

Mały Samochodzik, akurat dla mnie to tylko i wyłącznie środek transportu...I podtym względem samochód terenowy daje poczucie bezpieczeństwa. Fakt> A pożużlować to chyba sobie razem nie po żużlujemy..... Nasz, ma na dzień dzisiejszy łyse oponki i pięknie wykonuje tzw. ślizgi :wink: :wink: A kasy na nowe ..NIET....I tak się bujamy po naszym błocku....

Zeljka Łazienka faktycznie daje możliwości aranżacyjne! Chociaż muszę przyznać , że zbyt duży rozmiar tego przybytku jest dość kłopotliwy. :-? :-? :-? Nie dośc że kasy na takie wnętrze idzie znacznie więcej , to też można łatwo popełnić błąd "przerostu formy nad treścią".W czsie ostatniej bytności na budowie gościłam Rodziców i moja Mama zaproponowała urządzenia łazienki w stylu pokoju kąpielowego Czyt. Pełny wypas dla zwiedzających( no zeby wszystkim oko zbielało i wstrząsnęło) Ja mam inną koncepcję- próbowałam ją zaprezentować w moim dzienniku, rysunki- Ma być przedewszystkim FUNKCJONALNA!!!! Aby się tam wygodnie czyniło ablucje i nie trzeba było podróżować po chałupie z praniem, wieszniem, prasowaniem...Wszystko na miejscu!! No ale ile ludzi, tyle opini!!!A co do zdjęć PRZED I PO....Myślę że to PRZED jest bardziej realne :wink: A PO... takie jakieś odlegle..Przynajmniej tak mi się wydaje....