alfreda 21.03.2006 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Alfredziu zawsze do usług Jeju, jak ja w takich chwilach żałuję że w czsie zlotu nie mialam czsu poświęcić większej uwagi, czasu TAKIM LUDZIKOM KOCHANYM.... Bardzo cenię sobie takie osobowości jak TY!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 22.03.2006 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 Co do opon - podaj rozmiar co pomyslimy...nie ryzykuj, jak znajomy. Wczoraj byłem w Twoich okolicach w celach pralkowo-zakupowych (tam można tanio kupic nowy sprzęt), alem się troszke spieszył tak że nawet nie poszukałem oazy spokoju. "Drugom razš" na pewno nie omieszkam. PS - idea terenówki padła z przyczyn ekonomicznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gerion 22.03.2006 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 Oglądam zdjątka I pytanko. Zdjęcie nr 7 - z kaloryferem. Jak przyjdzie Ci 5 cm posadzka (wylewka na styropian) i 2 cm wykończenia podłogi to wiesz jak nisko będziesz miała ten kaloryfer....No chyba, że tak miało być celowo? ALbo zdjęcie zmienia perspektywę? pozdrawiam Gerion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 22.03.2006 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 Gerion Fakt jest nisko ale to konsekwencja nisko osadzonego okna. Nasza przemyslana i swiadoma decyzja! Nie chcemy na las patrzeć jak "z więzienia"Chcieliśmy stworzyć taki klimacik, sielsko-wiejsko- wypoczynkowy....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 23.03.2006 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 Gerion Fakt jest nisko ale to konsekwencja nisko osadzonego okna. Nasza przemyslana i swiadoma decyzja! Nie chcemy na las patrzeć jak "z więzienia"Chcieliśmy stworzyć taki klimacik, sielsko-wiejsko- wypoczynkowy....... Minimalny odstęp dolny przy grzejnikach tego typu to 12,5 cm. A swojš drogš mogli dać niższy, ale dłuższy...da się to jeszcze poprawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 23.03.2006 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 Gerion Fakt jest nisko ale to konsekwencja nisko osadzonego okna. Nasza przemyslana i swiadoma decyzja! Nie chcemy na las patrzeć jak "z więzienia"Chcieliśmy stworzyć taki klimacik, sielsko-wiejsko- wypoczynkowy....... Minimalny odstęp dolny przy grzejnikach tego typu to 12,5 cm. A swojš drogš mogli dać niższy, ale dłuższy...da się to jeszcze poprawić. Mam to gdzieś!!! Tak mi się podoba!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 23.03.2006 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 http://img155.imageshack.us/img155/2272/kciuk25lw.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 23.03.2006 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 KasiaNie otworzyło mi się okienko... Teraz ciekawość mnie zżera Cóż tam może być ??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 24.03.2006 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 To ja ci poweim co, duży kciuk uniesiony do góry na zankk uznania Mam to gdzieś!!! Tak mi się podoba!!! suerr powiedziane, mogę to małpować jak nie będę miała argumentów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 25.03.2006 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2006 No to GUCIO!!!! Andrzejko A małpować możesz do bólu!!!Zgadzam się całą gębą, ciałem i duszą!!!! A za kciukasa SERDECZNE DZIĘKI!!!!!! -Chociaż Go nie wiżu...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 25.03.2006 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2006 Gerion Fakt jest nisko ale to konsekwencja nisko osadzonego okna. Nasza przemyslana i swiadoma decyzja! Nie chcemy na las patrzeć jak "z więzienia"Chcieliśmy stworzyć taki klimacik, sielsko-wiejsko- wypoczynkowy....... Minimalny odstęp dolny przy grzejnikach tego typu to 12,5 cm. A swojš drogš mogli dać niższy, ale dłuższy...da się to jeszcze poprawić. Mam to gdzieś!!! Tak mi się podoba!!! Rozumiem, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 25.03.2006 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2006 alfreda WIOSNA IDZIE JUŻ !!!!!JEST BLISKO,CORAZ BLIŻEJ. pOWTYKAJ GAŁĄZKI DO WODY,NAJLEPIEJ WIERZBOWE I BĘDZIESZ MIAŁA SWOJĄ PRYWATNĄ WIOSENKĘ.Gdy ruszą się podłogi i inne stałe wykończenia to humorek też już wróci, a jak nie to podeślę Ci kopareczkę do zasypywania dołów. :lol:Co do drzwi to bym chyba nie czekała dalej tylko już złożyła reklamację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 25.03.2006 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2006 Alfreda co z tobą się dzieje Ty , ty Mąz twój jest chłop na sto dwa a tesciowie no cóż kobieto ciesz sie , zę nie mieszkasz z nimi albo oni z tobą wiem co mówię A tak pogadają i pojadą a chłop twój sie stara i wie co robi i dla kogo A na pociechę wiosenne kwiatki w koszuhttp://www.gify.com.pl/albums/kwiaty/kwiaty_15.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 25.03.2006 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2006 Proszę : idzie wiosna http://img478.imageshack.us/img478/6281/wiosna78io.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gerion 25.03.2006 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2006 Poczekam jeszcze trochę, niech się wykluje jeszcze jakaś jajka( co do tego nie mam żadnych wątpliwości ) i potem całościowo zgłoszę problem!!! Tylko nie wiem czemu mam jakieś dziwne przeczucie że to nic nie da????? Słuchaj, żeby stamtąd jakiś Alien nie wyskoczył ... A zreszta jak wyskoczy to napuść go na montazystów i sprzedawcę drzwi. A poważnie - krew to psuje, dokumentnie. Nie daj się i reklamuj. pozdrawiam Gerion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 25.03.2006 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2006 Andrzejko Serdeczne dzięki za kwiatuszki!! Miodzio! Żeby tak moje pola, łąki i lasy się zazieleniły..... Może nawet byc Perz, byleby tylko cosik innego od tej Syberiady A co do teściow...Ostatnio podpuścilam ślubnego coby Jego rodzicow do domku wziąć- Przeciez góra wolna, przypilnują, my się w razie czego zaopiekujemy itd....Na co ich własny rodzony syn stwierdził:-To w takim razie kupię sobie jakąś kawalerkę a wy mieszkajcie sobie! Tylko do mnie nie przyłaż!!-Koniec cytatu. Ja już od dawien dawna traktuję motyw rodzinny jako przerywnik humorystyczny...Tylko z takim podejściem mogę dalej normalnie( sic!) egzystować! I co najśmieszniejsze, czuję się wręcz rozczarowana jak żanych "nowości" nie uświadcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 25.03.2006 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2006 Kasiu Co do koparki...przydałaby się JUŻ!!!Coby moje grunta zagospodarowywać by zaczęła i gwarantuję!! Nie nudzila by się ani chwili!!U mnie na działce wygląda jak po nalocie! Doły i wądoły..nogę zlamać można!! Do tego wszystkiego glimza( rozdyźdane błocko) unieruchomia człeka na amen!! Ani w przód, ani w tył, prawie jak betonowe buciki!!A teraz się przyznaj!!! Te nabrzmiałe pąki to z jakiegoś "archiwum" nieprzymierzając X, bo w naturze..nie uświadczysz....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 25.03.2006 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2006 Gerion Reklamację złoże na BANK!!! Choćby dla samej ciekawości Jak to o klienta się dba.(Ale sarkazm mi tu wpadł ) ale poczekam, chociaż z tego względu że kolejnej załamki po prostu nie zniosę!!! A jeżeli ich reakcja będzie inna od oczekiwanej, to na obecnym stanie podrażnienia ,wykluje się przemoc fizyczna!!!No normalnie poćwiartuję i posiekam w plasterki. Solą po sypię i dostanę histerycznego śmichu.....coby krótszą drogą na Srebrzysko( miejsce odosobnienia ludzi po przejściach, w okolicach Trójmiasta) bezkolizyjnie się dostać!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 26.03.2006 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 Alfredko, NIE RÓB TEGO !!! Chcesz zamienić swój wymarzony domek na Srebrzysko ??? Tylko spokój może uratować. Nie denerwuj się , policz do dziesięciu, albo lepiej do stu. Na Srebrzysku może będzie i spokojnie i miło , ale z pewnością nie będzie takich dużych okien i widoków na las Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 26.03.2006 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 Alfredko proszę, oto obiecana kopara i równaj humor w górę!!!!!!http://img239.imageshack.us/img239/264/zublop5zg.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts