alfreda 29.03.2006 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Też mam nadzieję!!! Ale zieleń zieleni nierówna, więc troche się boję!!Żeby mnie TO zielone nie powaliło swoją intensywnością! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 30.03.2006 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Też mam nadzieję!!! Ale zieleń zieleni nierówna, więc troche się boję!!Żeby mnie TO zielone nie powaliło swoją intensywnością! Ale,ale! Nie wiem czy wiesz że zaraz obok niedaleko masz "cieżkę" rowerowo rolkowš. Tzn - dłuższy kawałek gładkiego asfaltu całkowicie zamkniętego dla ruchu kołowego. Wczoraj się rolkowałem koło leniczówki,ale dzi chyba skoczę koło Kšpina (to jest boczna droga na Darżlubie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 30.03.2006 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Alfredko może być szarlotka Co do kolorku sprezentowanego przez majstrów to po prostu się CIESZ i nie kombinuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetmar 30.03.2006 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Ale żeście mi zmysły wizja kawusi o wschodzie słońca na tarasie rozbudzili Zieleń w pokoju na wszystkich ścianach powiadasz Niecierpliwie czekam na zdjęcia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 30.03.2006 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Alfredo coś mi sie widzi, ze ty musisz w pisarskim fachu pracowac takie kwieciste i bardzo obrazowe teksty w sowim dzienniku wpisujesz, ze nie sposób pękac ze śmiechu widzac to wszystko oczyma wyobrażni A co do pokoju żeby tak mi ktoś coś na zielono pomalował to mój ulubiony kolor i wszystko ogłabym mieć zielone A dziecie znaczy identyko rodzice Pozdrowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 30.03.2006 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Alfredko może być szarlotka Co do kolorku sprezentowanego przez majstrów to po prostu się CIESZ i nie kombinuj W końcu zieleń jest kolorem "odpoczynku"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.04.2006 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Czekam na fotki tej zieleni Trzymam kciukasy za postępy i kawke na tarasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 01.04.2006 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Pokazać zieleń, pokazać zieleń... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mys 01.04.2006 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Mys tez bardzo ciekawa tej zieleni na ścianach... A moze nie jest wcale taka zła ? Taki prezent Wokol Domu rzeczywiście pobojowisko, ale jego odbicie w kałuzy na ostatnim zdjęciu to cudo A wiosna juz naprawdę tuz, tuz - Mys widziała duzo przebiśniegów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żona budowniczego 01.04.2006 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Świetnie piszesz, już widzę tego pana w eleganckich bucikach na tym błocie! Uśmiałam się po pachy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mys 01.04.2006 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 No to niezłą miał przygodę... Odwaga godna podziwu Ale co on, pierwszy dzień w pracy, nie wiedział, czego się spodziewać? Błoto to chyba domena WSZYSTKICH NOWOPOWSTAŁYCH DOMÓW! Mógłby załozyć na nogi worki i zawiązać na wysokości kolan... MOZE coś by to dało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mys 01.04.2006 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Ale będą zdjęcia przed przemalowaniem? Będą? Zróób zdjęcia... Forumowicze prosą Czy niebieska kotłownia tez została napomknięta w rozmowach, czy to juz własna inwencja ekipy? Mys zyczy SPOKOJNEJ nocy i snów, bez niespodzianek ;) ;) Trzymajcie się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 01.04.2006 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 MYS Kotłownia nie została " napomknięta!!!! Jest to WLASNA INICJATYWA p. ROMKA I JEGO EKIPY....Niby tak pod kolorek rurek Ja już nawet nie wiem czy to dobrze , czy nie???? Całkiem ogupiała jestem...Ale przynajmniej mam o czym pisać!!! I napewno będę miała co wspominać!!!! Ta moja "wykończeniówka" tak nietuzinkowa jest i chyba mocno odbiegająca od ogólnych tendencji...... Ale i tak jest fajnie!! A zdjęcia zrobię OBOWIĄZKOWO!!!Nie mogę pominąć tak znaczącego elementu MOJEJ BUDOWY!!!A pozatym nie chciałabym być gołosłowna!Bo jeszcze ktoś by pomyślal , że koloryzuję dla większej poczytalności i sztucznego ubarwiania .....A to zdażyło się naprawdę!!!Wiem..wiem..trudno w to uwierzyć, ale zobaczycie , to przekonacie się że prawdę i tylko prawdę .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.04.2006 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Alfredziu czekam na kolorki z utęsknieniem A tak nawiasem mówiąc pomysłową masz ekipę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 02.04.2006 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 Alfredko,Ty się przyznaj czy ta niebieska kotłownia to Prima Aprilis??http://img221.imageshack.us/img221/3792/egg126el.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wwiola 02.04.2006 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 Tak mi się spodobała niebieska kotłownia, ze zaczęłam komentować już w dzienniku nie tutaj . Całe szczęście w porę się zorientowałam i post został usunięty uffff . Teraz juz we właściwym miejscu : WSZYSTKIE PIGMENTY, KOLORKI ZAPAKOWANE ZOSTAŁY DO SAMOCHODU, COBY NIE KUSIĆ WIĘCEJ!!!!! Jak to jest, ze fachowiec zawsze WIE LEPIEJ co chce i lubi inwestor . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 02.04.2006 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 Alfredko,Ty się przyznaj czy ta niebieska kotłownia to Prima Aprilis??http://img221.imageshack.us/img221/3792/egg126el.gif No niestety, nie jest to Prima Aprillis.....Też tak mojego ślubnego posądzalam o kawały, jak mi relację zdawał!!!Ale dzisiaj byłam, sprawdziłam osobiście i na własne oczęta się przekonałam, że to najprawdziwsza prawda!! Z tym, że kotłownia pomalowana jest bardzo delikatnie i wręcz jej to służy!!! W przeciwieństwie do pokoju dziennego!!! Temu kolorek NIESŁUŻY...ZDECYDOWANIE! aLE JEST TEŻ DOBRA STRONA TEGO MEDALU. Jak tak sobie wszystko pooblukałam i głęboko przemyślałam,zmienila mi się koncepcja wystroju. Pomalujemy tylko jedną ścianę zdecydowanym kolorem!!Reszta pozostanie tylko delikatnie"maźnięta"Nigdy bym wsześniej takiej decyzji nie podjęła, gdybym nie zobaczyła wymalowanego całościowo!Poprostu, przenikanie pok. dziennego do holu narzuca ujednolicenie barwy całości..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 02.04.2006 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 Czyli, nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło Jednak majstrowie mają dobre pomysły i rozterki natury plastycznej zaoszczędzili .Koniecznie proszę o zdjątka kolorowych pomieszczeń http://img204.imageshack.us/img204/379/egg243zg.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 02.04.2006 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 Wwiola No cóż, ten typ tak ma!! Tylko że ci moi, to dobre chłopaki i oni tak z dobrego serca!! Zresztą wiele ich uwag, spostrzeżeń było bardzo trafnych, a conajważniejsze tańszych a równie dobrych!!Akurat w tym wypadku jestem w stanie ich zrozumieć i wcale to, a wcale nie irytują mnie te ich poczynania! Bardziej chyba bawią!!Poza tym zauważylam że oni podchodzą do mojej budowy BARDZO AMBICJONALNIE!! Tak jakby chcieli żeby wszystko było na cacy,żeby się móc pochwalić(chyba?)Na prowizorki( drzwi od kotłowni) reagują "kręceniem nosa" że tak jakoś nieelegancko.....Zgadzam się w zupełności....A że w tym wypadku , ich gusta różnią się ZDECYDOANIE od naszego? Cóż, ile ludzi, tyle opini i gustów!!! A ja przynajmniej mam przednią zabawę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 02.04.2006 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 Kasiu Zdjęcia będą najpóźniej we Wtorek..Cóż jestem tradycjonalistką i lubię zdjęcia w albumie. To też muszę je wywolać, a później będę Was uraczać obrazami hi..hi..hi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts