Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Początek- komentarze!

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Kasiu Zdjęcia będą najpóźniej we Wtorek..Cóż jestem tradycjonalistką i lubię zdjęcia w albumie. To też muszę je wywolać, a później będę Was uraczać obrazami hi..hi..hi...

:roll: :roll: :roll: :roll:

W albumie powiadasz lubisz 8) a w kompiuterowym :wink: nie moga być :roll: :roll:

zartuję :lol: :lol: czekam , czekam 8)

ja też lubię w albumie ale nie lubię latać po fotografach do wywołania :oops: :oops: :oops:

A ty lubisz i się męczysz bidulka 8) :wink: :wink:

Pozdrówka w kolorze niebieskim :lol: :lol: :lol:

A kto pamięta piosenke Gawędy o Panu Wiśniewskim :roll: :roll: i kolorze niebieskim :roll: :roll:

Panie Wiśniewski , panie Wisniewski niech Pan nie bedzie taki zły

.......( coś tam) ma kolor niebieski tak jak my

Nie pamiętam no cóż starośc i skleroza zaczynają mnie dopadać :oops: :oops: :oops: :roll: :roll: :wink: :wink:

No Kochana Dziewczynko droga dojazdowa pozostawia dużo do życzenia ale ..........wiedzie do Waszego Domu a ten aż dech zapiera.Toż to chałupa jak dzwon.Rzeczywiście otynkowane ściany w środku to już prawdziwy dom i aż chce się zamieszkać.Co do szeroko omawianych kolorków to wolę ten zielony od błękitu ale w sumie nie jest tak zle ale to kwestia gustu a o gustach się nie dyskutuje. :roll: Niech ta wiosna się już ustabilizuje co bym na Wasze włości dojechała i tą kawkę z szarlotką wypiła.Ach....

http://img328.imageshack.us/img328/6153/bunny56ey.gif

Dodałam trochę opisow do obiecanych zdjęć. Te wcześniej wkleil sym mój ( w ramach pokuty za grzechy :wink: ) a ja teraz mam tylko chwileczkę coby zobaczyć co się u kogo dzieje.....

Co do kolorków..Ten w kotłowni to mi zupełnie wisi...ale w salonie ( pok. dzienny byłby bardzo dumny z takiej nazwy :wink: ma bidulek tylko 22m2) To mi działa niestety na nerwy!!

Ale jedno nie pozostawia żadnych wątpliwości...WIOSNA! tA DODAJE TYLE UROKU ,ZE ŻADNE BREWERIE MAJSTROW NIE SĄ W STANIE ZEPSUĆ POZYTYWNIE ŁADOWANYCH AKUMULATORKÓW!!Trochę ciepełka , śpiwewu ptaków i już jest GUCIO!!! Teraz tylko trza uzbroić elektrykę, kupić urządzenia sanitarne i już od biedy można zasiedlać....

Wszystkim dziękuję za słowa wsparcia... :lol: :lol: :lol:

Alfredko!

Mam nadzieję, że wybaczysz mi tak długą nieobecność.

Nareszcie wzięłam się w garść i powoli wrzca mi chęć do budowania. A jak obejrzałam jakie u Ciebie postępy, to aż gały na wierzch mi wyszły!!!!! :o :o :o :o :o

Pięknie!!!!!

Obiecuje, że nadrobię zaległości i poczytam sobie Twój dziennik w wolnym czasie.

Pozdrawiam :D

:D ŚLICZNIE MASZ W TYM SWOIM DOMKU :D

Widok z okna piękny. Słońce! Drzewka zielone!!! CUDO!!!!!!! :D

Błękicik kotłowni faktycznie całkiemneutralny i nawet ciężko dostrzegalny. Co do zieleni salonowej no to cóż... rzecz gustu ale ja też bym przemalowała bo jak dla mnie mało omowo-przytulne wrażenie robi. :wink: Niech no szybko ten prąd Wam dają!

REWELKA!!!!!!! :D :D :D

Żaba Miło Cię znowu gościć wśród gawiedzi forumowej!! :lol:

A (tu cytuję) Gały wyszły na wierzch- koniec cytatu, to spokojnie...

Drugi etap jest tak emocjonujący, żeby ze wszyskim zdążyć, nic nie spartolić, za wszysko zapłacić,dograć, kontrolować że.....Sama się dowiesz!!Najbardziej dokucza mi BRAK CZASU!!! W czasie budowy jakoś tak mozna było sobie pofolgować!!! Ale teraz jakakolwiek zwłoka przy obecności moze się niestety zemścić!!!! A to gniazdko nie tam..a to drut na lampę nie w tym miejscu.......A to kolorek nieuzgodniony....

Co Ci będę opowiadać! Staram się cieszyć tym co powsaje i jakoś sobie później poradzić!

ALfredziu...komóreczka z kamerką, albo laptopik na budowie i kamera interentowa. Wtedy spokojnie możesz prowadzić działania strategiczne nawet z Hawajów ;-)

2 noteboki (jeden dla Ciebie drugi na miejscu) to około 5,5 tys. Kamerki internetowe gratis, komórka z przekazem danych i jechane.

Po budowie zawsze możesz oba sprzedać.

pozdrawiam

Gerion

Alfredko Gerion jak zawsze ma świetny pomysł.Co ty na to?? :roll: :roll: :o :o

:roll: :roll:

No co :roll: :wink:

A dlaczego twierdzisz, że garaż to nic ciekawego :roll: :-? :o

Akurat dla mnie bardzo ciekaawe jest ujęcie bramy garażowej 8) 8)

To to aż tyle pod sufitem wisi :-? :roll:

Dobrze, ze u nas wysoki garaż :-?

Alfreda ale masz cudności, w zasadzi to można na upartego mieszkac, wieszak na ciuchy jest 8) 8) :wink: