kasia64 02.04.2006 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 Alfredko Tradycjonalistko poczekam na zdjątka do wtorku http://img149.imageshack.us/img149/3120/egg29mq.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 02.04.2006 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 Będę czekać cierpliwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mys 02.04.2006 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 To bardzo fajnie, ze z kotłowni pozytywne wrazenia Mys równiez czeka na zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 03.04.2006 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Kasiu Zdjęcia będą najpóźniej we Wtorek..Cóż jestem tradycjonalistką i lubię zdjęcia w albumie. To też muszę je wywolać, a później będę Was uraczać obrazami hi..hi..hi... W albumie powiadasz lubisz a w kompiuterowym nie moga być zartuję czekam , czekam ja też lubię w albumie ale nie lubię latać po fotografach do wywołania A ty lubisz i się męczysz bidulka Pozdrówka w kolorze niebieskim A kto pamięta piosenke Gawędy o Panu Wiśniewskim i kolorze niebieskim Panie Wiśniewski , panie Wisniewski niech Pan nie bedzie taki zły .......( coś tam) ma kolor niebieski tak jak my Nie pamiętam no cóż starośc i skleroza zaczynają mnie dopadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetmar 04.04.2006 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 To Ci się Alfredo wiosna prawdziwą ferią barw zaczeła! Nic tylko się cieszyć bo i zieleń i niebieski optymizmem tchną na kilometr. Szkoda tylko, że z tym prądem tak pod górkę Dziś wtorek to może zdjątka salonu w wiosennej zieleni zobaczymy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 04.04.2006 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Piknie jest u Ciebie.Zdjęcie zza sosenek pierwsza klasa, czuję się jak bym tam była, ale wstydziła się podejść. Ta fura to Wasza? Jeśli tak to nie straszne Wam błoto po drodze. Dużo przestrzeni w Waszym domu, fajnie.Jaki porządeczek zapanował, brawissimo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 04.04.2006 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 No Kochana Dziewczynko droga dojazdowa pozostawia dużo do życzenia ale ..........wiedzie do Waszego Domu a ten aż dech zapiera.Toż to chałupa jak dzwon.Rzeczywiście otynkowane ściany w środku to już prawdziwy dom i aż chce się zamieszkać.Co do szeroko omawianych kolorków to wolę ten zielony od błękitu ale w sumie nie jest tak zle ale to kwestia gustu a o gustach się nie dyskutuje. Niech ta wiosna się już ustabilizuje co bym na Wasze włości dojechała i tą kawkę z szarlotką wypiła.Ach.... http://img328.imageshack.us/img328/6153/bunny56ey.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 04.04.2006 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 ...ach, ja też.... Alfredko, domek jak talala. Nawet te kolorki na ścianach jakieś takie fajne. A otoczenie to Ty masz bajeczne. Drogą na razie się nie przejmuj. Wiosną wszystkie drogi nieutwardzone tak wyglądają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 04.04.2006 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Dodałam trochę opisow do obiecanych zdjęć. Te wcześniej wkleil sym mój ( w ramach pokuty za grzechy ) a ja teraz mam tylko chwileczkę coby zobaczyć co się u kogo dzieje..... Co do kolorków..Ten w kotłowni to mi zupełnie wisi...ale w salonie ( pok. dzienny byłby bardzo dumny z takiej nazwy ma bidulek tylko 22m2) To mi działa niestety na nerwy!! Ale jedno nie pozostawia żadnych wątpliwości...WIOSNA! tA DODAJE TYLE UROKU ,ZE ŻADNE BREWERIE MAJSTROW NIE SĄ W STANIE ZEPSUĆ POZYTYWNIE ŁADOWANYCH AKUMULATORKÓW!!Trochę ciepełka , śpiwewu ptaków i już jest GUCIO!!! Teraz tylko trza uzbroić elektrykę, kupić urządzenia sanitarne i już od biedy można zasiedlać.... Wszystkim dziękuję za słowa wsparcia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.04.2006 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Alfredziu z prądem wyszło nie fajnie ale czego się nie robi żeby zamieszkać w tym wymarzonym domku Kolorki rzeczywiście bardzo orginalne Alez tam, u Ciebie pięknie Mam nadzieję że się wproszę na kawkę na tarasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 04.04.2006 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Aga A zapraszam...zapraszam...Jak byscie nad morzem mieli byc, dajcie znać!!!!To kawkę na tarasie wypijemy...Gorąco zpraszam... Ja tez jestem pod wrażeniem kolorówki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 05.04.2006 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 Alfredko! Mam nadzieję, że wybaczysz mi tak długą nieobecność. Nareszcie wzięłam się w garść i powoli wrzca mi chęć do budowania. A jak obejrzałam jakie u Ciebie postępy, to aż gały na wierzch mi wyszły!!!!! Pięknie!!!!! Obiecuje, że nadrobię zaległości i poczytam sobie Twój dziennik w wolnym czasie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 05.04.2006 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 Aga A zapraszam...zapraszam...Jak byscie nad morzem mieli byc, dajcie znać!!!!To kawkę na tarasie wypijemy...Gorąco zpraszam... Ja tez jestem pod wrażeniem kolorówki.... Alfredziu będę pamietała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetmar 05.04.2006 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 ŚLICZNIE MASZ W TYM SWOIM DOMKU Widok z okna piękny. Słońce! Drzewka zielone!!! CUDO!!!!!!! Błękicik kotłowni faktycznie całkiemneutralny i nawet ciężko dostrzegalny. Co do zieleni salonowej no to cóż... rzecz gustu ale ja też bym przemalowała bo jak dla mnie mało omowo-przytulne wrażenie robi. Niech no szybko ten prąd Wam dają! REWELKA!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 05.04.2006 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 I tak to koparka na rozpoczyna budowę (zdjęcie humusu) i na koniec (wyrównanie terenu)... Koparka to przydatna maszyna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 05.04.2006 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 Żaba Miło Cię znowu gościć wśród gawiedzi forumowej!! A (tu cytuję) Gały wyszły na wierzch- koniec cytatu, to spokojnie... Drugi etap jest tak emocjonujący, żeby ze wszyskim zdążyć, nic nie spartolić, za wszysko zapłacić,dograć, kontrolować że.....Sama się dowiesz!!Najbardziej dokucza mi BRAK CZASU!!! W czasie budowy jakoś tak mozna było sobie pofolgować!!! Ale teraz jakakolwiek zwłoka przy obecności moze się niestety zemścić!!!! A to gniazdko nie tam..a to drut na lampę nie w tym miejscu.......A to kolorek nieuzgodniony.... Co Ci będę opowiadać! Staram się cieszyć tym co powsaje i jakoś sobie później poradzić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gerion 05.04.2006 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 ALfredziu...komóreczka z kamerką, albo laptopik na budowie i kamera interentowa. Wtedy spokojnie możesz prowadzić działania strategiczne nawet z Hawajów 2 noteboki (jeden dla Ciebie drugi na miejscu) to około 5,5 tys. Kamerki internetowe gratis, komórka z przekazem danych i jechane. Po budowie zawsze możesz oba sprzedać. pozdrawiam Gerion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 06.04.2006 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 Alfredko Gerion jak zawsze ma świetny pomysł.Co ty na to?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 06.04.2006 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 Alfredko Gerion jak zawsze ma świetny pomysł.Co ty na to?? No co A dlaczego twierdzisz, że garaż to nic ciekawego Akurat dla mnie bardzo ciekaawe jest ujęcie bramy garażowej To to aż tyle pod sufitem wisi Dobrze, ze u nas wysoki garaż Alfreda ale masz cudności, w zasadzi to można na upartego mieszkac, wieszak na ciuchy jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 06.04.2006 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 A żebycie wiedziały jakie fajne miejsce ma za plecami (duży parking leny z placem zabaw)...i kawałek dalej gładki zamknięty dla samochodów asfalt na np rolki,rowery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts