Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Początek- komentarze!

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Kasiu Już za chwileczkę, już za momencik.....Myślę że początek Maja będzie odpowiednim terminem!!Niech na się trochę zazieleni, roboty, przynajmniej te brudne, się trochę uporządują no i niech się zrobi trochę cieplej!!! Powiem Ci szczerze, że kogo jak kogo, ale na Twoją ( wraz z przyległościam :wink: ) wizytę czekam z niecierpliwością!!! Może w czasie długiego weekendu da się wykroić wolny dzień???

No i niezapomnij o szarlotce!!!! :wink:

-A moja skóra, włosy, pachną wiosennym słońcem, północnym wiatrem i lasem sosnowym........
Łał... To sielanka przysła wcześniej, niz się spodziewaliście :) Na razie tymczasowo, ale jaka to przyjemna obietnica... :D I zyczenia świąteczne spełnia... :D

A Mys składa zyczenia poświąteczne - bo myskowała w pociągu i ją wywiózł do miłych ludzi i gór jedzenia 8) Zeby Wam wsystkie plany się udawały, niespodzianki były tylko miłe, rodzina na kibicowała, pogoda współpracowała, domki rosły zdrowo i nabierały ładnych kolorków, zeby tania firma wypuściła nową kolekcję kuchni "Kolacja forumowicza", i zeby nawet w czasie najwięksej burzy słońce Wam z twarzy nie znikało!

Andrzejko Czy z tym doświadczeniem w sprawie malowania to jakaś aluzja???? :wink: :wink: Żartuję!! Nie wiem jak to powinno wyglądać"książkowo" U nas tynki zaczęli nakładać 15.02 a pod koniec marca WYMALOWALI chałupkę!!Czyli jakieś pięć- sześć tygodni od rozpoczęcia prac...ale pora podczas której to robiliśmy była bardzo nie sprzyjająca!! Zima, mrozy,brak ogrzewania( piec załączyli ok.10.03) Myślę że teraz, przy bardziej sprzyjających warunkach atmosferycznych, ten czas może się conieco skrócić. Wiem że majster czekał,aż tynki z ciemno szarych przeistoczą się w prawie białe( mówię o tynkach cem-wapiennych)

To Kąpino ( a właściwie Kępino-leśniczówka) będzie mnie mieć na sumieniu - żonka zaraziła mnie jazdą na rolkach,a że okolice "młetno pikne" to jeździmy na "plecach Alfredki"...a że rolki nowe i szybkie...to i gleba zaliczana nie raz...a i to wiosenne powietrze..."delamesua a'la cordon blue"!

Adriano to ty będziesz jak ten świstak zawijać :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: no właśnie

Oj widzę że będzie wyżerka :o :roll: :wink: :)

Szkoda że mam tak daleko 8)

Do nas zawsze blisko :D A wyżerka będzie, oj będzie ! :lol:

Ale nie usłyszałam odpowiedzi na moje pytanie: drożdżówki czy serniczek wiedeński?

Gdybym ja zamawiała wzięła bym i to i to :wink: :)

Kobieto jak ja bym chcciłą miec takiego robotnego kafelkarza a ty tu nad koncepcjami myślisz :-? :-?

Ja myślę ż enie wazne co nbędzie i jak na podłodze aby jako tako i dało sie meiszkać 8) :wink:

A czsu no cóż kiedyś będziesz miała go aż za dużo więc się teraz ciesz, ze masz go mało :wink:

Ja lubię jak wszystko szybko trzeba i robota raz dwa sie robi 8) 8)

Czas czas ciagle goni nas 8) 8) 8)

A tu czasy dla ciebie w prezencie, tylko za dużo nie otwieraj :wink: :wink:

http://www.gify.com.pl/albums/prezenty/prezenty_12.gif

Dzięki Andrzejko Za prezenty!! :p :p Będę korzystać sukcesywnie, powoli...coby starczylo na jakiś czas :wink: :wink: Ja tez już chcę mieszkać!! Tylko tak sobie kretyńsko na początku zakladalam że będę celebrować moment wykończenia.....Będę latać z pierdołami żeby wszysto dopasować, a nie później mordę drzeć, że kijowusio to powychodzilo...Że tym razem nie popuszczę...a popuszczam coraz to bardziej i padam na pysk.....i nie mam ochoty na dalsze zakupy..... :cry:

A miało byc tak pięknie..... :-? :-? :-?