Adriano Komputero 15.04.2006 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 Kolorowych, radosnych, szczęśliwych, pogodnych Świąt, wesołego jajka i mokrego dyngusa, aby zamiast wody manna Ci się lała http://kartki.onet.pl/_i/d/tulipan_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.04.2006 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 Alfredziu jaki miły optymistyczny pościk Bardzo się cieszę Wasza radością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 18.04.2006 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 Alfredko myślę że te pozytywne fluidy Waszej chatki i pięknej okolicy będą cały czas oddziaływać i pchać do przodu wszystkie Wasze przedsięwzięcia.Ja czekam na piękny słoneczny dzień co by przyjechać do Was na ranczo i też trochę połapać tych fluidów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 18.04.2006 16:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 Wow zapach sosny we włosach to brzmi pieknie Alfreda a ile musza schnąc tynki od ułożenia do pomalowania bo co jak co ale z farbami to ty masz doświadczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 18.04.2006 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 Kasiu Już za chwileczkę, już za momencik.....Myślę że początek Maja będzie odpowiednim terminem!!Niech na się trochę zazieleni, roboty, przynajmniej te brudne, się trochę uporządują no i niech się zrobi trochę cieplej!!! Powiem Ci szczerze, że kogo jak kogo, ale na Twoją ( wraz z przyległościam ) wizytę czekam z niecierpliwością!!! Może w czasie długiego weekendu da się wykroić wolny dzień??? No i niezapomnij o szarlotce!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mys 18.04.2006 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 -A moja skóra, włosy, pachną wiosennym słońcem, północnym wiatrem i lasem sosnowym........ Łał... To sielanka przysła wcześniej, niz się spodziewaliście Na razie tymczasowo, ale jaka to przyjemna obietnica... I zyczenia świąteczne spełnia... A Mys składa zyczenia poświąteczne - bo myskowała w pociągu i ją wywiózł do miłych ludzi i gór jedzenia Zeby Wam wsystkie plany się udawały, niespodzianki były tylko miłe, rodzina na kibicowała, pogoda współpracowała, domki rosły zdrowo i nabierały ładnych kolorków, zeby tania firma wypuściła nową kolekcję kuchni "Kolacja forumowicza", i zeby nawet w czasie najwięksej burzy słońce Wam z twarzy nie znikało! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 18.04.2006 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 Alfredko oczywiście najpierw się umówimy a o szarlotce pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 18.04.2006 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 Andrzejko Czy z tym doświadczeniem w sprawie malowania to jakaś aluzja???? Żartuję!! Nie wiem jak to powinno wyglądać"książkowo" U nas tynki zaczęli nakładać 15.02 a pod koniec marca WYMALOWALI chałupkę!!Czyli jakieś pięć- sześć tygodni od rozpoczęcia prac...ale pora podczas której to robiliśmy była bardzo nie sprzyjająca!! Zima, mrozy,brak ogrzewania( piec załączyli ok.10.03) Myślę że teraz, przy bardziej sprzyjających warunkach atmosferycznych, ten czas może się conieco skrócić. Wiem że majster czekał,aż tynki z ciemno szarych przeistoczą się w prawie białe( mówię o tynkach cem-wapiennych) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 18.04.2006 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 Mys Zdziwilam się Mys z probudowlanej w pociągową się zmieniła???? Myślałam że z kolei na żywo nadajesz!!! A Ty już w Domku!!!! Cieszę się bardzo!!Za życzonka serdecznie dziękuję i również ślę......Trochę po czasie, ale intencja się liczy, prawda???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 18.04.2006 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 Kasiu Cieszę się że pamiętasz.... A ciekawa jestem czy Adriano Komp... O rogalikach pemięta????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 18.04.2006 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 Pamięta, pamięta !!! Już nie może się doczekać, kiedy zacznie je zawijać A drożdżówki własnej roboty lubicie ? Czy może wolicie serniczek wiedeński ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 18.04.2006 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 Adriano to ty będziesz jak ten świstak zawijać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 18.04.2006 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 Oj widzę że będzie wyżerka Szkoda że mam tak daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 18.04.2006 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 Adriano to ty będziesz jak ten świstak zawijać no właśnie Oj widzę że będzie wyżerka Szkoda że mam tak daleko Do nas zawsze blisko A wyżerka będzie, oj będzie ! Ale nie usłyszałam odpowiedzi na moje pytanie: drożdżówki czy serniczek wiedeński? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 18.04.2006 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 To Kąpino ( a właściwie Kępino-leśniczówka) będzie mnie mieć na sumieniu - żonka zaraziła mnie jazdą na rolkach,a że okolice "młetno pikne" to jeździmy na "plecach Alfredki"...a że rolki nowe i szybkie...to i gleba zaliczana nie raz...a i to wiosenne powietrze..."delamesua a'la cordon blue"! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.04.2006 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Adriano to ty będziesz jak ten świstak zawijać no właśnie Oj widzę że będzie wyżerka Szkoda że mam tak daleko Do nas zawsze blisko A wyżerka będzie, oj będzie ! Ale nie usłyszałam odpowiedzi na moje pytanie: drożdżówki czy serniczek wiedeński? Gdybym ja zamawiała wzięła bym i to i to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 19.04.2006 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 No i mam dylemat??? Drożdżówka czy serniczek???? Chyba serniczek, bo mi coś kiepsko wychodzi.....Zawsze klapnie kaprawiec jeden...Adriano..Mam nadzieję że jakiś wolny dzionek w dlluuugi majowy wygospadarujesz ,co????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 21.04.2006 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Kobieto jak ja bym chcciłą miec takiego robotnego kafelkarza a ty tu nad koncepcjami myślisz Ja myślę ż enie wazne co nbędzie i jak na podłodze aby jako tako i dało sie meiszkać A czsu no cóż kiedyś będziesz miała go aż za dużo więc się teraz ciesz, ze masz go mało Ja lubię jak wszystko szybko trzeba i robota raz dwa sie robi Czas czas ciagle goni nas A tu czasy dla ciebie w prezencie, tylko za dużo nie otwieraj http://www.gify.com.pl/albums/prezenty/prezenty_12.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 21.04.2006 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Dzięki Andrzejko Za prezenty!! Będę korzystać sukcesywnie, powoli...coby starczylo na jakiś czas Ja tez już chcę mieszkać!! Tylko tak sobie kretyńsko na początku zakladalam że będę celebrować moment wykończenia.....Będę latać z pierdołami żeby wszysto dopasować, a nie później mordę drzeć, że kijowusio to powychodzilo...Że tym razem nie popuszczę...a popuszczam coraz to bardziej i padam na pysk.....i nie mam ochoty na dalsze zakupy..... A miało byc tak pięknie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 21.04.2006 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 A nie jest, a nie będzie Ciesz sie kobitko Lato nasze Nie wybrzydzaj tak bardzo na zakupach i tak zawsze coś można zrobić lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts