andrzejka 09.05.2005 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Alfreda czy jest ktoś kto buduje i nie mial wątpliwości ktoś na kogo nie padl blady strach w obliczu tego na co sie porywa Nie nie ma wsród nas inwestorów liczacych każdy grosz po kilka razy, wybierających nierzadko tańsze niż marzymy rozwiązania Ale pcha nas do przodu jedno-cel- którym jest nasz dom. Alfreda projekt w ręce to wielka radość i wielki wielki krok bo to przecież twoje marzenia juz nie w sferze marzen ale w konkretnej formie Chyba trochę naplątalam ale Alfreda nie bój nic Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 09.05.2005 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Trochę mi smutno bo mój domek nie posiada nazwy Projekty gotowa zazwyczaj takowe posiadają i można się jakoś zwracać . W euforii.. złości.. itp. A moj jak ta sierotka bezimmiena. .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 09.05.2005 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Alfreda amoże by tak alfredówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 09.05.2005 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Oj alfredziu kochana, gdyby nie to, że jestem troszke młodsza, to bym pomyślała, że może Ty za mnie piszesz, albo chociaż masz tą samą rodzinkę. Ale widze, ze taka "życzliwośc" to taka nasza Polska cecha Na razie tryzmam kciuki za dalszą papierologię.[/code] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 09.05.2005 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Alfreda amoże by tak alfredówka Możę, ale Alfredówka kojarzy mi się z drinkiem, może sama FREDZIA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 09.05.2005 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Decyzja należy do ciebie Fredzia cieplo brzmi Zobacz jak ci dobrze możesz nazwac swój domek jak chcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 09.05.2005 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Funia dzięki za słowa wsparcia, ostatnio nasze postępy są zatajane przed szerszym gronem! Chwili spokoju..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarek 10.05.2005 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 Szopka śliczna. szczególnie ładnie pośród tych choinek wygląda A u mnie szczere pole niestety... I mi uzmysłowiłaś, że mój projekt też nie bedzie miał nazwy! co robić??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 10.05.2005 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 Szopka śliczna. szczególnie ładnie pośród tych choinek wygląda A u mnie szczere pole niestety... I mi uzmysłowiłaś, że mój projekt też nie bedzie miał nazwy! co robić??? Histeryje nie popadać- obserwować , analizować, wnioski wyciągać- może nazwa się URODZI taką nadzieję mam i czekam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 10.05.2005 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 No i co wymyśliłaś nazwę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 10.05.2005 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 No nie... Myślę że powstanie jakoś tak , nawet niewiadomo kiedy. I ta będzie najbardziej adekwatna...Musi przecierz określać mnóstwo cech i "przywar" chałupy...Aby do niej i do nas pasowała co nie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 10.05.2005 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 Szczęscia to my Ci życzymy i to jak najwięcej a przy okazji to szybkiego rozpatrzenia wniosku i dostania pozwolenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 10.05.2005 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 a tak przy okazji to może byście jakieś zdjęcia zamieścili? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 10.05.2005 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 A zdjątka w przygotowaniu...Zeźliłam się nawet na onet, że mi plany- te rusunkowe zjadał- więc im zdjęcia pobrobiłam i nie omieszkam chwalić się nie przestrzegają zasad dobrego wychowania.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 10.05.2005 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 Ja swoje obiecałam na jutro a Ty na kiedy obiecujesz zamieścić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 10.05.2005 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 Jutro napewno nie dam rady Do siedemnastej pracuję ,potem jesteśmy umówieni z jednym takim od materiałów budowlanych, potem jeszcze ewentualny inspektor nadzoru.Nie wrócimy chyba szbko, a potem zwykły kieracik domowy ,także jutro komp. będzie synusia- niech zna łaskawość rodzcielki....Ale w czwartek , to już możliwe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 10.05.2005 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 trzymam Cie za słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 10.05.2005 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 Ale fajnie wymyślać imię dla domu! Z tą deszczówką, to swojsko zabrzmiało. Co prawda u nas jakoś w papierkologii to nie było problemem, ale kiedy sobie poczytałam o prostej konstrukcji odprowadzania deszczówki umieszczonej na forum, to mi się słabo zrobiło. Toż to cała budowa podziemnych kanałów! Chyba po prostu poustawiam pod każdą rynną garnek i będziemy pić tę deszczówkę, żeby się jej pozbyć.... A co do albumu, to olej Oneta i załóż sobie album tutaj: http://www.photosite.com jest bardzo sympatyczny i sam robi wiele rzeczy, których do teraz nie rozumiem, ale wygląda fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 16.05.2005 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 Eeee.. tam pić deszczówkę! Włosy myć ,kąpieli zażywać....Piękny włos i lico inwestorek porażać będzie np. mieszkańców blokowisk.......Bo w bloku o deszczówkę niezmiernie trudno Dzięki za adres... Przy kawałku czasu wolnego( jakoś ciągle brak owego) uzupełnię braki i publicznie ujawnię mój nadmetraż Zdjęcia w przygotowaniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 20.05.2005 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Skoro tak, to Chorą Panią trzeba z wyra wyciągnąć, bo jeszcze faktycznie będzie bezczelna i się poważniej rozłoży a tym samym rozłoży Wasze plany... Jak to jest, że jak ja choruję, to ktoś pracuje za mnie? To jakieś widać wyjątkowe, albo u Chorej Pani w urzędzie jeszcze na to nie wpadli Ja tam bym się jednak skupiła na dobrych wieściach. Dachówki cementowe bardzo mi się podobają. Bardzo. Naprawdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts