Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Początek- komentarze!

Recommended Posts

Alfreda czy jest ktoś kto buduje i nie mial wątpliwości :roll: :roll: ktoś na kogo nie padl blady strach w obliczu tego na co sie porywa :roll:

Nie nie ma wsród nas inwestorów liczacych każdy grosz po kilka razy, wybierających nierzadko tańsze niż marzymy rozwiązania :(

Ale pcha nas do przodu jedno-cel- którym jest nasz dom.

Alfreda projekt w ręce to wielka radość i wielki wielki krok :p bo to przecież twoje marzenia juz nie w sferze marzen ale w konkretnej formie :p

Chyba trochę naplątalam ale Alfreda nie bój nic :wink:

Pozdrawiam :p

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Szopka śliczna. szczególnie ładnie pośród tych choinek wygląda :)

A u mnie szczere pole niestety... ;)

I mi uzmysłowiłaś, że mój projekt też nie bedzie miał nazwy! co robić??? ;)

Histeryje nie popadać- obserwować , analizować, wnioski wyciągać- może nazwa się URODZI :lol: taką nadzieję mam i czekam...

Jutro napewno nie dam rady :x :x Do siedemnastej pracuję ,potem jesteśmy umówieni z jednym takim od materiałów budowlanych, potem jeszcze ewentualny inspektor nadzoru.Nie wrócimy chyba szbko, a potem zwykły kieracik domowy ,także jutro komp. będzie synusia- niech zna łaskawość rodzcielki....Ale w czwartek , to już możliwe... :wink:

Ale fajnie wymyślać imię dla domu!

Z tą deszczówką, to swojsko zabrzmiało. Co prawda u nas jakoś w papierkologii to nie było problemem, ale kiedy sobie poczytałam o prostej konstrukcji odprowadzania deszczówki umieszczonej na forum, to mi się słabo zrobiło. Toż to cała budowa podziemnych kanałów! Chyba po prostu poustawiam pod każdą rynną garnek i będziemy pić tę deszczówkę, żeby się jej pozbyć.... :evil:

A co do albumu, to olej Oneta i załóż sobie album tutaj:

http://www.photosite.com jest bardzo sympatyczny i sam robi wiele rzeczy, których do teraz nie rozumiem, ale wygląda fajnie.

Eeee.. tam pić deszczówkę! Włosy myć ,kąpieli zażywać....Piękny włos i lico inwestorek porażać będzie np. mieszkańców blokowisk.......Bo w bloku o deszczówkę niezmiernie trudno :-? Dzięki za adres... Przy kawałku czasu wolnego( jakoś ciągle brak owego) uzupełnię braki i publicznie ujawnię mój nadmetraż :oops: Zdjęcia w przygotowaniu...

Skoro tak, to Chorą Panią trzeba z wyra wyciągnąć, bo jeszcze faktycznie będzie bezczelna i się poważniej rozłoży a tym samym rozłoży Wasze plany... Jak to jest, że jak ja choruję, to ktoś pracuje za mnie? To jakieś widać wyjątkowe, albo u Chorej Pani w urzędzie jeszcze na to nie wpadli :evil:

Ja tam bym się jednak skupiła na dobrych wieściach. Dachówki cementowe bardzo mi się podobają. Bardzo. Naprawdę.