Olkalybowa 26.04.2006 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Ale się wystraszyłam,że moja ulubiona szopka poszła z dymem. Widok z okna przecudniasty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 26.04.2006 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Alfredo jak ten dom sie ladnie prezentuje, a okolica cudna i tak czysciutko wszedzie... Te drugie troche retro kafelki to w moim guscie, do czego to jest, bo nic nie podpisalas... Te pierwsze tez ladne, ale te drugie troche blizej mojemu sercu... A tak w ogole, to dom coraz bardziej nabiera tego ducha mieszkalnego i mysle sobie, ze bedziecie tam mieli cudownie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 26.04.2006 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 WOW !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ZAJEFAJNIE !!!!!!!!! Ale sesja zdjęciowa,a teraz pytania 1.Kto zacz w tym czerwonym ubranku? 2.Które kafle w którym przybytku? 3.Gdzie to okno z pokoju do pokoju? 4.Co za czary spowodowały ten cudowny porządek wokoło domku(czyżby czerwono ubrane krasnoludki) Popieram w 100 % i też jestem ciekawa odpowiedzi pyt. 5 z czego ściana zewnętrzna tzn. BK ale jak grubość i odmiana (no i czy będzie ocieplenie - jeżeli tak to ile). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 26.04.2006 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Teraz już zdjątka podpisane.... Dziecięciu zlecilam pod moją nieobecność wlkeić trochę, bo czasu nijak "załatwić" sobie nie mogę :cry:A uzbierało się już trochętych obrazków!!! Jak dorwałam komputerek kole północy to wszyskie już nieobecne Ale trafiłyście w sedno. Znaczy się w rzeźnię!!! To pierwsze to to obrzydlistwo, które nijak w moją koncepcje wystrojowe się nie mieści... Zobaczymy jak po zmianach będzie się prezentowało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gerion 27.04.2006 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Jestem pod wrażeniem. Głębokim. Zarówno zdjęć jak i treści dziennika. Coraz lepiej piszesz. No i działka w takim kosmicznym miejscu, a jak zobaczyłem zdjęcie tej dymówy, to aż ręką zamachałem przed monitorem i poczułem woń ;-D Super! pozdrawiamGerion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 27.04.2006 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Oj, alfredko te pierwsze wcale nie sa tak obrzydliwe jak Ty piszesz. Faktycznie ten dekor moze troche nie ciekawy, no bo przypomina raczej dekor na torcie..., ale zeby zaraz sklep.., jakis tam.., no wiesz...a moze jakis taki paseczek, tego rodzaju.., tego jest teraz duzo w sklepach...http://img194.imageshack.us/img194/8181/041452479087008cm.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 27.04.2006 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Alfredziu to ty już możeszspać we własnym domku Ale ci dobrze Dobrze, ze wspomniałas o tym niby progu z dekorów bo bardzo mi sie ten pomysł podoba, moze u siebie tak zrobię I ogólnie kafle są fajne, lubię takie rustykalne klimaty w domku Powodzenia, i pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 27.04.2006 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Alfredko, ta cała kołomyja z tymi kaflami wydaje się być obłędem, ale tak właśnie należało zrobić - zwalić wszystko do żywego i wywalić w czorta . Za każdym razem przy wejściu do tego pomieszczenia Twoje niezadowolenie i niechęć (a wręcz obrzydzenie - jak piszesz) z pewnością nasilałoby się . Po co się więc tak męczyć, lepiej zlikwidować już teraz. W pełni więc popieram Twoją decyzję. A na podeszwę i obcasy w butach - co by się nie zdzierały - najlepsze są fleki z blaszkami Gniazdko wijecie sobie przecudne. To łoże... ... ten widok z okna sypialni... ech !... Piknie tam macie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mys 27.04.2006 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Ooo tak, bardzo romantyczny klimat Niby sypialnia na razie prowizoryczna, ale taka juz przytulna... A jakie tam ściany planujecie? Mys nie wygada majstrom Dekorek rzeźnicki rzeczywiście niesczególny... Ale po poprawieniu napewno będzie ładnie Jednak wytrwałość popłaca! Gratulacje zwycięstwa Zdjęcie Siostry imponujące I bardzo ładny ten drugi zestaw kafli Powodzenia w dalsej walce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.04.2006 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Alfredziu jak fajna sesja zdjęciowa Sypialnia cudowna a widok cóż zapiera dech w piersiach Trzymam kciukasy za pomyślność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 27.04.2006 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Aga Za pochwały dziękuję!! A co do widoków....Trochę mam stracha że mi majstry przy stawianiu płota lekko uszkodzą naturę!!Dla nich sosny, do tego samosiejki to nic innego jakleśny perz!!! Co prawda majstry uprzedzone, że jak wyrwą cosik za dużo to.....Mąż postraszył babą z chorobą psychiczną i stanami maniakalno-depreyjnymi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 27.04.2006 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Mys Kolorek w sypialni jeszcze nie ustalony ( nie żebym cosik ukryć chciała..) ale jakoś koncepcji brak...Jak wstawimy graty, to będziemy dumać.. A dalszej "walki" to mi się już nie chce.... Ten tydzień tak mi już dał w .....( lepiej wykropkuję) żem narazie nie gotowa do dalszych bojów..Osapnąć muszę... Adriano... Ztymi blaszkami też byłby niezły galimatias....Jakby kobieciny w sklepach kaflowych usłyszały TEN STUKOT wiały by z prędkością światła. Im też, niestety, uprzykrzyłam miniony tydzień.... AndrzejkoNa upartego, ale takiego całkiem osła, toby można...ale nie chcę dziecku końcówki roku urozmaicać! Potem miałby cholernik wymówkę że to przez nasze poczynania....taka cenzurka... Przeprowadzkę planujemy pod koniec Maja. Ciekawe czy się uda???? Zeljka BINGO!!! Trafiłaś jak kapciem w owada!!! Właśnie takie ( jak na Twoim obrazku) mozaiki wybrałam Kafelkarz musi je teraz przyciąć do odpowiednigo rozmiaru ( Boże jak biedaczysko biadolił, mędził i rozpaczał!!!Tyle roboty!!!Jednym słowem jakbym na kawę Go zaprosiła, a nie zleciła robotę!! Gerion Treść dziennika jest wprostproporcjonalny do emocji pojawiających się w trakcie.....Z nostalgią wspominam wybieranie dachówki, klinkieru....Szybko, bezboleśnie....Teraz tak nie ma!!! Ale serdeczne dzięki za dobre słowo!!! Aga żona..... Beton komórkowy 24. Ocieplony będzie!!!Musi być ,bo pójdziemy z dymem W dosłownym tego słowa znaczeniu!!!Nie wyrobimy z opałem!!! Najpewniej 12. Chociaż zastanawiamy się nad 15 styropianu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 27.04.2006 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Trafilam???? Ale jajo. No to sie ciesze, bo tak jakos dumalam i mi wyszlo, ze tak moglo by wyjsc calkiem ladnie...No popatrz, chyba jakis 6. zmysl... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetmar 28.04.2006 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Witaj Alfredo Kochanieńka! Nie zaglądnie człek do Ciebie przez chwilkę i taaakie nowinki go ominą Kafaleczki i dekorek w łażieneczce faktycznie (nie pocieszę Cię niestety) nie tęgi! Dobrze, że udało Ci się cosik innego wykombinować ! Ale co ja się dziwię przecież Ty zaradna Kobieta jesteś i nie ma rzeczy niemożliwych cosik mnie się widzi, dla Ciebie! Jak Ja Ci zazdroszczę (ale tak z ciepełkiem w sercu, żeby nie było, że ten dekor to przez moje myśli złe!!!) tej sypialenki, łazieneczki, kafeleczek i działki, na której nie roi sie od drzew co to pikne i owszem ale z różnych względów wykarczować je trza i jeszcze korzonki usunąć!!!! Koszmarna sprawa!!! Widok z sypialniiiii........................... REWELACJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zasłona dymna - pomysł przedni!!!! Od wścibskich gał trza się odgradzać jak się da!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 28.04.2006 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Alfredko! W pieknym miejscu bedziesz mieszkała. Domek prezentuje sie wspaniale. Te duże okna i bryła budynku, nie wspomnę juz o widoku z sypialni.... ZAZDROSZCZĘ!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 28.04.2006 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Aga Za pochwały dziękuję!! A co do widoków....Trochę mam stracha że mi majstry przy stawianiu płota lekko uszkodzą naturę!!Dla nich sosny, do tego samosiejki to nic innego jakleśny perz!!! Co prawda majstry uprzedzone, że jak wyrwą cosik za dużo to.....Mąż postraszył babą z chorobą psychiczną i stanami maniakalno-depreyjnymi... Majstry już napewno niczegonie wykarczują Trzymam kciuki za przeprowadzkę i życzę dużo sił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 28.04.2006 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Alfredko! W pieknym miejscu bedziesz mieszkała. Domek prezentuje sie wspaniale. Te duże okna i bryła budynku, nie wspomnę juz o widoku z sypialni.... ZAZDROSZCZĘ!!!! Mozna w samej jednej koszulinie z sypalni wyskoczyć i po lesie pomykać niczym nimfa jaka lub Zofija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 28.04.2006 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 29.04.2006 14:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 Alfreda a ty gdzie , co sie nie odzywasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 29.04.2006 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 No właśnie ? Co tam Alfredko - znowu buty niszczysz , łazisz i wypatrujesz co lepszego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts