tabaluga1 30.04.2006 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2006 To ja już chyba zacznę biegać po sklepach z kafelkami Chociaż budowa jeszcze nie rozpoczęta. Ale jak mam sobie potem tak szarpać nerwy jak Ty. A też nie chciałabym rzeźni w swojej łazience. Czekam więc na efekty dziur w Twoich butach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 30.04.2006 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2006 Fakt, czasu nie mam, fakt buty zniszczone.....Jedne, zimowe, nie przetrwały, bo się dziura zrobiła i błocko wlewało się całością! Drugie pękły, podeszwa na pół się rozlatała, ale......kafelki w kibelkosie POPRAWIONE!! Pokażę w tygodniu...Teraz mam porządnego cykora zabrać się za łazienkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 01.05.2006 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 mam wrażenie że film np. Bareji oglądam.....I do tego w zwolnionym tempie....Jedno machnięcie łopatą, słów czterdzieści...drugie machnięcie .....rozmarzony nieobecny wzrok, w ptaszka wpatrzony....Ptaszek poleciał, już dawno, a ślipia dalej w niebycie....trzecie machnięcie.....papieroska czas zapalić......A już nie daj Boże zagadać naczelnego majstra o coś!!! Słychać wtedy tylko ,szast..prast. sru łopaty w rowie , a wszystkie trzy jednostki cię otaczają i biorą czynny udział w dyskusji...... ale mnie rozbawiłaś tym opisem ...tak z rana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 01.05.2006 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 Alfredko, Rumburaki to świetne określenie . Tak ich wspaniale opisałaś, że stanęli przede mną jak żywi . Oby tylko nie zapomnieli co właściwie mają wykonać. Stój na czatach i nie spuszczaj ich z oczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.05.2006 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 Alfredziu mam nadzieję że Rumburaki pracują i płot będzie pikny Czekam na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 01.05.2006 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 Taaa...... pracują Dzisiaj , po jednym dniu przerwy ( niedziela) stawili się raniuchno do pracy! I po mimo ,,,,,ze dzien poprzedzający miał służyć wypoczynkowi, im stanowczo nie służył...... Gęby ogorzałe, w kolorze piwoni, chuch....ble.....jakby jakieś komary w pobliżu były ,to szans żadnych na przeżycie nie rokowałabym owadom.....Po "odprawie" każy za szpadel i w strategiczne miejsce się udał....Jakież było nasze zdiwienie, gdy za chwil parę dostrzegliśmy tylko JEDNĄ JEDNOSTKĘ ROBOCZĄ!!!!Gdzie reszta???? Po obdukcji terenu wyszło na jaw że; kopacz nr1 leży w rowie....tylko giry obleczone w gumofilce powyżej pozostały, łeb całością w rowie! Może to taka pozycja coby dokładnie sprawdzić jakość wykonywanych prac???? kopacz nr2 w samochodzie zaległ..Gęba rozdziawiona,a tylko siarczyste chrapanie dało znak że jeszcze żyje, bo wygląd i ogólna postawa to już nie!!! Kopacz nr3 ..kopie!!!!Ale resztką sił!! Widać że w tej walce to łopata zdecydowanie wygrywa tą walkę.... Marnie ten mój płot widzę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 01.05.2006 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 alfreda, no swietnie opisujesz, jak ja sie usmialam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 01.05.2006 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 Zeljka Dzięki za komplementy.. Ale mając taki materiał,nie sposób pisać inaczej...Toż to samiuśna prawda, życie samo takie scenarisze wali......ja tylko rejstruję..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 01.05.2006 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 kopacz nr1 leży w rowie....tylko giry obleczone w gumofilce powyżej pozostały, łeb całością w rowie! Może to taka pozycja coby dokładnie sprawdzić jakość wykonywanych prac???? kopacz nr2 w samochodzie zaległ..Gęba rozdziawiona,a tylko siarczyste chrapanie dało znak że jeszcze żyje, bo wygląd i ogólna postawa to już nie!!! Kopacz nr3 ..kopie!!!!Ale resztką sił!! Widać że w tej walce to łopata zdecydowanie wygrywa tą walkę.... Alfreda masz trochę komedi w najlepszym wydaniu na żywo Szkoda tylko że rzecz dotyczy twego płotu Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 01.05.2006 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 Alfredko wiem że jesteś delikatnie mówiąc wściekła ,ale ja mało nie popłakałam się ze śmiechu aż Mirek przyszedł zobaczyć do komputera co tak mnie ubawiło.Dziewczyno Ty powinnaś książki pisać ku pokrzepieniu serc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 01.05.2006 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 Alfredko wiem że jesteś delikatnie mówiąc wściekła ,ale ja mało nie popłakałam się ze śmiechu aż Mirek przyszedł zobaczyć do komputera co tak mnie ubawiło.Dziewczyno Ty powinnaś książki pisać ku pokrzepieniu serc I rozbawieniu dusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 01.05.2006 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 Dzięki..dzięki Ale ku pokrzepieniu braci budowlanej to już chyba nie??? Co prawda to tylko płot??? Ale szef Rumburakow chwalił się że ONI TEŻ DOMY STAWIAJĄ.. Biedni Ci inwestorzy co to im by prace zlecili???? Ci by mieli dopiero o czym pisać???/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 01.05.2006 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 Alfredko,Miras pyta o wysokość Waszego domku.Nie mogę niestety znależć tego w Twoim dzienniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 02.05.2006 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Wysokość 7m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 02.05.2006 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Dziękujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 02.05.2006 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Prawdziwe Rumburaki Może po weekendzie dojdą do formy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetmar 02.05.2006 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 No to Ci się fachowcy trafili!!!!! A pogonić towarzystwa nie próbowalaś? Jeden z tego pożytek, że Twój opis zmagań z płotem uśmiech od ucha do ucha na mej paszczy wywołał Będziesz miała co wspominać i trzeba się cieszyć że to płot a nie dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 02.05.2006 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 No to Ci się fachowcy trafili!!!!! A pogonić towarzystwa nie próbowalaś? Jeden z tego pożytek, że Twój opis zmagań z płotem uśmiech od ucha do ucha na mej paszczy wywołał Będziesz miała co wspominać i trzeba się cieszyć że to płot a nie dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mys 03.05.2006 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 No majstry pełną gębą... Ale niestety komedie nie są komediami, kiedy się dzieją na zywo A moze to tylko taka świąteczna niedyspozycja, i teraz się zabiorą do roboty jak marzenie ? Powodzenia Tylko poczucie humoru moze Was uratowac - a tego Ci nie brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 04.05.2006 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Alfreda aż dech mi zaparło z wrażenia,cud,miód i malina te podłogi.W pokojach wygląda na deskę barlinecką,a kafle na podłogach -superaśne ale najlepsza jest mozajka na ścianie w przybytku natury,bardzo,bardzo fajnie się prezentuje i co najważniejsze nie zakłóci spokoju właścicielom.Szybko Wam idzie - GRATULACYJKI TEMPA!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts