Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Początek- komentarze!

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Fakt, czasu nie mam, fakt buty zniszczone.....Jedne, zimowe, nie przetrwały, bo się dziura zrobiła i błocko wlewało się całością! :cry: Drugie pękły, podeszwa na pół się rozlatała, ale......kafelki w kibelkosie POPRAWIONE!! Pokażę w tygodniu...Teraz mam porządnego cykora zabrać się za łazienkę :o :o :o

mam wrażenie że film np. Bareji oglądam.....I do tego w zwolnionym tempie....Jedno machnięcie łopatą, słów czterdzieści...drugie machnięcie .....rozmarzony nieobecny wzrok, w ptaszka wpatrzony....Ptaszek poleciał, już dawno, a ślipia dalej w niebycie....trzecie machnięcie.....papieroska czas zapalić......A już nie daj Boże zagadać naczelnego majstra o coś!!! Słychać wtedy tylko ,szast..prast. sru łopaty w rowie , a wszystkie trzy jednostki cię otaczają i biorą czynny udział w dyskusji......

ale mnie rozbawiłaś tym opisem ...tak z rana... :lol: :lol: :lol:

Taaa...... pracują :roll: :roll: Dzisiaj , po jednym dniu przerwy ( niedziela) stawili się raniuchno do pracy! I po mimo ,,,,,ze dzien poprzedzający miał służyć wypoczynkowi, im stanowczo nie służył......

Gęby ogorzałe, w kolorze piwoni, chuch....ble.....jakby jakieś komary w pobliżu były ,to szans żadnych na przeżycie nie rokowałabym owadom.....Po "odprawie" każy za szpadel i w strategiczne miejsce się udał....Jakież było nasze zdiwienie, gdy za chwil parę dostrzegliśmy tylko JEDNĄ JEDNOSTKĘ ROBOCZĄ!!!!Gdzie reszta???? :o :o :o Po obdukcji terenu wyszło na jaw że;

:o kopacz nr1 leży w rowie....tylko giry obleczone w gumofilce powyżej pozostały, łeb całością w rowie! Może to taka pozycja coby dokładnie sprawdzić jakość wykonywanych prac????

:o kopacz nr2 w samochodzie zaległ..Gęba rozdziawiona,a tylko siarczyste chrapanie dało znak że jeszcze żyje, bo wygląd i ogólna postawa to już nie!!!

:o Kopacz nr3 ..kopie!!!!Ale resztką sił!! Widać że w tej walce to łopata zdecydowanie wygrywa tą walkę....

Marnie ten mój płot widzę....

kopacz nr1 leży w rowie....tylko giry obleczone w gumofilce powyżej pozostały, łeb całością w rowie! Może to taka pozycja coby dokładnie sprawdzić jakość wykonywanych prac????

kopacz nr2 w samochodzie zaległ..Gęba rozdziawiona,a tylko siarczyste chrapanie dało znak że jeszcze żyje, bo wygląd i ogólna postawa to już nie!!!

Kopacz nr3 ..kopie!!!!Ale resztką sił!! Widać że w tej walce to łopata zdecydowanie wygrywa tą walkę....

:lol: :lol: :lol: :lol:

Alfreda masz trochę komedi w najlepszym wydaniu na żywo :wink:

Szkoda tylko że rzecz dotyczy twego płotu :lol: :lol: :wink: :wink: :wink:

Pozdrówka

No to Ci się fachowcy trafili!!!!! :o A pogonić towarzystwa nie próbowalaś?

Jeden z tego pożytek, że Twój opis zmagań z płotem uśmiech od ucha do ucha na mej paszczy wywołał :D :lol: Będziesz miała co wspominać i trzeba się cieszyć że to płot a nie dom. :D

:lol: :lol: :lol:

No majstry pełną gębą... Ale niestety komedie nie są komediami, kiedy się dzieją na zywo :-? A moze to tylko taka świąteczna niedyspozycja, i teraz się zabiorą do roboty jak marzenie :D ? Powodzenia :D Tylko poczucie humoru moze Was uratowac - a tego Ci nie brakuje :)

Alfreda aż dech mi zaparło z wrażenia,cud,miód i malina te podłogi.W pokojach wygląda na deskę barlinecką,a kafle na podłogach -superaśne ale najlepsza jest mozajka na ścianie w przybytku natury,bardzo,bardzo fajnie się prezentuje i co najważniejsze nie zakłóci spokoju właścicielom.Szybko Wam idzie - GRATULACYJKI TEMPA!!!!:lol: :lol: :lol: