Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Początek- komentarze!

Recommended Posts

:o Ale pieknie,ale pieknie!!! Juz tyle sie zrobilo! :wink:

alfredo super to wyglada. co to jest w salonie na podlodze, opisz prosze te zdjecia... Mala lazienka teraz wyglada bardzo ladnie. zobazc taki niby drobiazg a ile sie zmienilo...

Ciesze sie bardzo, ze tak u ciebie wszystko idzie do przodu i tak pieknie wyglada. :p Bede zagladac i podziwiac...

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Alfredko, SUPER !!!

Podłoga w salonie nietuzinkowa. Bardzo ładnie się będzie komponować z oknami i tarasem. Twój wybór bardzo mi się podoba.

Jabłoń... też bardzo ładna. Czy to parkiet, czy panele parkietowe ? Wygląda świetnie !

Glazurnika widać masz dobrego. Te połączenia w przejściach udały się! A kibelek zyskał na wyglądzie. Fajne to przyszłe lustro w narożniku. Powiększy Ci pomieszczenie. Dobry pomysł.

W ogóle robi się u Ciebie coraz przytulniej, cieplej, tak "domowo" ! :D Ślicznie !

Tempo zawrotne ! :o Gratulki !

Pozdrówka !

Adriano.... To nie zadna rozpusta parkietowa , tylko zwykle panele podlogowe Classena,I do tego z promocji... :wink: 30 zł za m2

Glazurnik chyba dobry... pracuje szybko, nie wiem czy tanio ( 26 PLN za m2) i jest zwykłym chwalipiętą!!!!!Ciągle podkreśkla jak to On WSPANIALE ROBI!!! :o :o :o jUŻ NIE MAM sił sprowadzać człeka na ziemię!!!

A kibelek?? Fakt!! Też mi jakoś w galach leży!!I już nie straszy swoją masakrą rzeźniczą!!!!

Ciągle podkreśkla jak to On WSPANIALE ROBI!!!
;) Moze to i dobrze, ze tak wierzy w siebie... Autosugestia to potęga!!!

Zdjęcia fantastyczne! Prawda, ze duzo optymistyczniej nastrajają :D ? Was tez? Parę iskierek:

:lol: Podłoga w salonie idealnie się komponuje z widokiem za oknem - jakby dla Was stworzona!

:lol: U syna juz trochę mniej, ale Mys tez w pierwszej chwili pomyślała, ze to parkiet :D A to chyba komplement dla paneli :wink:

:lol: Przejście hol - salon - kuchnia - takie kafelki są bardzo praktyczne i ładnie wyglądają :) No i Twoja inwencja z progami! Chociaz nie dorasta do pięt...

:lol: ...metamorfozie łazienki..! Łał... Alfreda ma łeb :D A Mys się zastanawiała, co to za krokodyl :wink: Ale się domyśliła, ze tu lustro będzie :D Chociaz z jakąś płaskorzeźbą tez by było do twarzy 8) :wink:

:D

Alfredka, a ten chwalipięta od paneli .... hmm. Czy to tylko tak na zdjęciu wygląda myląco, ze w pokoju dziennym, przy drzwiach tarasowych wyraźnie zaznaczają się łączenia paneli? U mnie w mieszkaniu tak było widać, jak płytkarz zapomniał się i postawił na 2 godziny mokre wiadro.... wybrzuszyły się na łączeniach.

Podejrzewam, że nie raz dłonią sprawdzałaś gładkość ich ułożenia, ale pytam dla pewności.

pozdrawiam

Gerion

adaman Rysowałam na papierze milimetrowym... :-? Nie mam czasu wyrwać się z pracy coby człowiekowi wytłumaczyć. Trochę to zajmuje czasu, ale mam pewność i " dokument" jakby chciał własne inwencje wprowadzać!Tylko że rysując jest ryzyko przeniesienia rozmiaru. Teraz widzę że np. lustro nad umywalką mogłoby być ciutkę większe...Ale mam nadzieję że jak wstawimy tam umywalkę , szafkę , to proporcje się znormalizują...Ale z tą nadzieją to wiesz..... :wink:

Wszystkim SERDECZNIE DZIĘKUJĘ ZA DOBRA SŁOWAI uwagi, spostrzeżenia.... :lol: Czasami jestem tak zakręcona, zniechęcona, że kilka miłych słow pozwala iść dalej...i cieszyć się z tego co powstaje!!!!!

Na bierząco nie jestem w stanie sprawdzić jakiś niedociągnięć, fuszerek..Poprostu cieszę się że cosik już tam dalej się posuwa.......

Adriano... Prawdę gadacie!!! :lol: Radość i satysfakcja!!! Tą odczuwalam np. wczoraj....Ciepły słoneczny dzień...moja działeczka..domek i ja.... Czysta , krystaliczna radość! Potem, wieczorkiem dojechał najmilejszy ( po pracy, prawie wieczorkiem) zasiedliśmy na NIE WYKOŃCZONYM TARASIE, ROZPALILIŚMY CAŁKIEM ZDEWASTOWANEGO GRILA, POPIJALIŚMY PŁYN BUDOWLANYM ( po tych od płotu , jakieś takiej maniery nabraliśmy :wink: ) i gadaliśmy, snuliśmy wizje....Potem świecił księżyc, ptaki poszły spać w oddali słychać " odgłosy miasta" ..Jejku jak cudnie!!! :p :p :p

Wina będzie po mojej stronie w razie nieudacznictwa w tej materii :( :(
To świetnie, ze mozes kuchnię sama zaprojektować! Będzie wsystko idealnie i nie będzie czego na kogoś zwalać :D Tylko zasługi uznawać :D

Facet szyfrował jak nieprzymierzając ENIGMA :o :o
Ale to Polacy enigmę rozsyfrowali - więc zwycięstwo będzie Twoje 8)

mam nieodparte wrażenie że ja jestem pragnienie, a nasz płot to SPRAIT.......
No to czas na zamianę miejsc. Powodzenia :D

Nie było mnie.... wracam.... a u Alfredy meble lada moment w pokojach staną!!!!!!! BOMBOWO NORMALNIE!!!!!!!

Łazienka wcale wcale!

Pinia w salonie REWELKA!!!!

Promocja u syna OK!

Oby ten płot prosto stanoł i wronty jakieś niech się znajdą rzutem na taśmę Ci życzę!!!!!!

Piknie co uja tu gadać będę kurde PIKNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D