Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Początek- komentarze!

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Alfredko, toć to poczucie humoru mężusia nie opuszcza. Przynajmniej jest "lekiem na całe zło" 8) :lol: .

Tak mi się przypomniała informacja, jaką podano niedawno w TV, że na stacji kolejowej w Koluszkach zorganizowano aukcję "Rzeczy Znalezionych". Sprzedawano rzeczy pasażerów, którzy nie zgłosili się po swoją zgubę. I wiesz co - ktoś zostawił w pociągu urnę z prochami :o :o :o . Ale niestety nie znalazła ona nabywcy 8) :wink:

Alfredko, nie przejmuj się ! Zobaczysz, że płotek "wyjdzie na ludzi" :D

Rzeczywiście inwencja twórcza Was nie opuscza :wink: I całe sczęście, bo dzięki niej jesteście tu, gdzie jesteście! Nie wspominając o poczuciu humoru :wink:

W sumie to bardzo sympatyczne miejsce wiecznego spoczynku... 8) Romantyczne nawet... Na zawse razem w swojej ostoi... Mys się wzrusyła :D

ALFREDA TY STANIESZ SIĘ KIEDYŚ PRZYCZYNĄ MOJEGO NAGŁEGO ZEJŚCIA :D :D :D :D I będziesz musiała oprócz Dziadków i Babciów moją urnę z prochami w tych wykuszach eksponować!!!! 8) 8) 8) Ja już nie czytam Twojego dziennika z pełnymi ustami :-? :-? :-?

Oj...To bardzo mi miło...Szacunek znaczy się jest....

No nie wiem, co do miejsca pochówku...słupów jest osiem...Zapisy, talony...Jakiś relikt zamieszchłych czasow....

Ale jak młody będzie chciał schedę po staruszkach sprzedać?? To co? Tak z inwentarzem??? No problem mam normalnie.... :-? :-?

Co do pochówku 8) 8) Zarezerwowalam sobie miejsce przy furtce, ale nie przy skrzynce na listy.... Nie będzie mi byle listonosz spokoju zakłócać...Ale lafiryndy ( znaczy się kobitek syna) muszę pilnować...

A taka załamana byłam swoim płotkiem..a tu tyle możliwości...Kto by przypuszczał, że Rumburaki cele wyższe mają na względzie.... :wink:

adaman To w takim wypadku ja zabalsamowana chcę być!!1 Jak niejaki Lenin....Może wycieczki i opłaty za ogląd pozwolą pacholęciu spłacić kredycik???A Z Licheniem to już przesada :cry: Ja chcę skromnego, ale z klasą pochówku..żadnych tłuczonych talerzyków, butelek i lustrerek!! No może jedynie kopułkę tylko...

Tak, pdświetlaj!!! Zaraz fama po okolicy pójdzie, że na Linii Maginota Sanktuarium Świętego Lenina powstało i dopiero zobaczysz ta kawkę w spokoju na tarasie spijaną :p :p

Ale całością świecić , czy impulsem???

A kawki to ja już pić nie będę, bo spopieleniu mi przyjdzie przebywać!!Jak nieprzymieżając wkład do kociej kuwety....

:D MĄŻ POMYSŁY MA REWELACYJNE!!!!!!! :D

Przewidujący, praktyczny! Żyć nie umierać z Taką Drugą Połową :D

Co do mebelków z IKEI to jakościowo nie powinno być źle o ile jakaś super promocja to nie jest ( wtedy czasem nadziać się można). Generalnie drwniane meble raczej solidne mają.

Niestety ekonomia w budowaniu (jak ktoś Kulczyk się nie nazywa albo inna Kluska) to rzecz BARDZO istotna niestety! sama już przy projektowaniu się przekonałam jak wylazło, że tak zupełnie jak w moich marzeniach to ta chatynka wyglądała nie będzie :roll: Cóż trzeba się cieszyć z tego co się ma i kombinować! Wierzę Alfredziu, że wszystko sobie cudnie dopasujesz i organów sprzedawać nie będziesz musiała :wink:

A posuty smochód rzecz ludzka......niestety :evil:

OOO!!! O organach nie pomyślałam!!! To jest myśl!!! Tylko że u mnie kaprawe cosik te organy!!! Tylko tyćko uda mi się za nie wykończyć...Ale młody, ma prężne nie skalane alkoholem, hulaszczym trybem życia..TAAAA...jest myśl...

Dzięki...

adaman To jest myśl...że tez mi do łepetyny nie wpadło....

MUZYKA!!!...NA PODCZERWIEŃ!!! Ktoś się zbliża...światło lekkim mruganiem zwiastuje obecność obcego...żałącza się miusik...najpierw nastrojowo, wzniośle...zaczynają mrugać dodatoke świtełka, muzyka narasta....Takie tam Anemo..Anemo....potem spokojniej, bardziej wzruszająco...Błys na moje spopielone tzrewi!! Wibracje jakieś dodać??? Lekkie drżenie??/.No piknie będzie!! Tak, to dobra myśl!!!

A tak wogóle to my o płocie rozważamy...niby taki brzydki, a tak inspiruje!!! No niewiarygodne... :wink: :wink: :o :o

Nie róbcie zwykłych płotów!!! Są do bani....