kasia64 19.05.2006 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 1:0 DLA MEZA ZA POMYSL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 19.05.2006 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Alfredko, toć to poczucie humoru mężusia nie opuszcza. Przynajmniej jest "lekiem na całe zło" . Tak mi się przypomniała informacja, jaką podano niedawno w TV, że na stacji kolejowej w Koluszkach zorganizowano aukcję "Rzeczy Znalezionych". Sprzedawano rzeczy pasażerów, którzy nie zgłosili się po swoją zgubę. I wiesz co - ktoś zostawił w pociągu urnę z prochami . Ale niestety nie znalazła ona nabywcy Alfredko, nie przejmuj się ! Zobaczysz, że płotek "wyjdzie na ludzi" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mys 19.05.2006 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Rzeczywiście inwencja twórcza Was nie opuscza I całe sczęście, bo dzięki niej jesteście tu, gdzie jesteście! Nie wspominając o poczuciu humoru W sumie to bardzo sympatyczne miejsce wiecznego spoczynku... Romantyczne nawet... Na zawse razem w swojej ostoi... Mys się wzrusyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adaman 19.05.2006 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 ALFREDA TY STANIESZ SIĘ KIEDYŚ PRZYCZYNĄ MOJEGO NAGŁEGO ZEJŚCIA I będziesz musiała oprócz Dziadków i Babciów moją urnę z prochami w tych wykuszach eksponować!!!! Ja już nie czytam Twojego dziennika z pełnymi ustami _________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 19.05.2006 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 ALFREDA TY STANIESZ SIĘ KIEDYŚ PRZYCZYNĄ MOJEGO NAGŁEGO ZEJŚCIA I będziesz musiała oprócz Dziadków i Babciów moją urnę z prochami w tych wykuszach eksponować!!!! Ja już nie czytam Twojego dziennika z pełnymi ustami _________________ Oj...To bardzo mi miło...Szacunek znaczy się jest.... No nie wiem, co do miejsca pochówku...słupów jest osiem...Zapisy, talony...Jakiś relikt zamieszchłych czasow.... Ale jak młody będzie chciał schedę po staruszkach sprzedać?? To co? Tak z inwentarzem??? No problem mam normalnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 19.05.2006 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Co do pochówku Zarezerwowalam sobie miejsce przy furtce, ale nie przy skrzynce na listy.... Nie będzie mi byle listonosz spokoju zakłócać...Ale lafiryndy ( znaczy się kobitek syna) muszę pilnować... A taka załamana byłam swoim płotkiem..a tu tyle możliwości...Kto by przypuszczał, że Rumburaki cele wyższe mają na względzie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 19.05.2006 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Adriano..... Może ta pozostawiona urna to z Teściową??? Pozatym wstyd się przyznać że " bilskiego " się zapomnialo..źle świadczy o osobniku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adaman 19.05.2006 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Sie nie przejmuj, jak będzie schedę chciał opchnąć, to jeszcze niezłą kasę inwestor dorzuci za możliwość przebywania w cieniu relikwiarzy Świętych Budowniczych A może kiedyś na Linii Maginota drugi Licheń powstanie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 19.05.2006 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 adaman To w takim wypadku ja zabalsamowana chcę być!!1 Jak niejaki Lenin....Może wycieczki i opłaty za ogląd pozwolą pacholęciu spłacić kredycik???A Z Licheniem to już przesada Ja chcę skromnego, ale z klasą pochówku..żadnych tłuczonych talerzyków, butelek i lustrerek!! No może jedynie kopułkę tylko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 19.05.2006 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Słuchajcie.... A podświetlić TO..TO??? Bo elektryk ( niech Go jasny prąd kopnie!, jeszcze na miejscu?? ) Ale światlem jednostajnie świecącym, czy może takie pulsujące??? W kolorach różne i natężeniach.... CO??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adaman 19.05.2006 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Tak, pdświetlaj!!! Zaraz fama po okolicy pójdzie, że na Linii Maginota Sanktuarium Świętego Lenina powstało i dopiero zobaczysz ta kawkę w spokoju na tarasie spijaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 19.05.2006 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Mys Zaprowadzilo..Ale gdzie??? Na manowce !!! Niby staruszek jakieś chody w służbie zdrowia posiada ale...Czy nas przyjmą??? Tak grupowo????A jak Bank przejmie nieruchomość( no bo my tyż już nieruchawi będziemy? Co nie?) to też zadba i pokaże ku przestrodze??/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 19.05.2006 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Tak, pdświetlaj!!! Zaraz fama po okolicy pójdzie, że na Linii Maginota Sanktuarium Świętego Lenina powstało i dopiero zobaczysz ta kawkę w spokoju na tarasie spijaną Ale całością świecić , czy impulsem??? A kawki to ja już pić nie będę, bo spopieleniu mi przyjdzie przebywać!!Jak nieprzymieżając wkład do kociej kuwety.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 19.05.2006 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 MĄŻ POMYSŁY MA REWELACYJNE!!!!!!! Przewidujący, praktyczny! Żyć nie umierać z Taką Drugą Połową Co do mebelków z IKEI to jakościowo nie powinno być źle o ile jakaś super promocja to nie jest ( wtedy czasem nadziać się można). Generalnie drwniane meble raczej solidne mają. Niestety ekonomia w budowaniu (jak ktoś Kulczyk się nie nazywa albo inna Kluska) to rzecz BARDZO istotna niestety! sama już przy projektowaniu się przekonałam jak wylazło, że tak zupełnie jak w moich marzeniach to ta chatynka wyglądała nie będzie Cóż trzeba się cieszyć z tego co się ma i kombinować! Wierzę Alfredziu, że wszystko sobie cudnie dopasujesz i organów sprzedawać nie będziesz musiała A posuty smochód rzecz ludzka......niestety OOO!!! O organach nie pomyślałam!!! To jest myśl!!! Tylko że u mnie kaprawe cosik te organy!!! Tylko tyćko uda mi się za nie wykończyć...Ale młody, ma prężne nie skalane alkoholem, hulaszczym trybem życia..TAAAA...jest myśl... Dzięki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 19.05.2006 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 1:0 DLA MEZA ZA POMYSL Ta.. jak ja mu przywalę, a potem spopilę w przydomowym ognisku to będzie 1;2 i moje na wierzchu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adaman 19.05.2006 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 No dobra, poddaję się , już więcej moje brzuszysko nie wytrzyma Świeć jak chcesz: seriami, pojedynczo , z pieniami anielskimi w przerwach między impulsami kolorowymi...... Alfreda, kupuję każdą Twoją koncepcję Mężowi powiedz, że JEST WIELKI!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 19.05.2006 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 adaman To jest myśl...że tez mi do łepetyny nie wpadło.... MUZYKA!!!...NA PODCZERWIEŃ!!! Ktoś się zbliża...światło lekkim mruganiem zwiastuje obecność obcego...żałącza się miusik...najpierw nastrojowo, wzniośle...zaczynają mrugać dodatoke świtełka, muzyka narasta....Takie tam Anemo..Anemo....potem spokojniej, bardziej wzruszająco...Błys na moje spopielone tzrewi!! Wibracje jakieś dodać??? Lekkie drżenie??/.No piknie będzie!! Tak, to dobra myśl!!! A tak wogóle to my o płocie rozważamy...niby taki brzydki, a tak inspiruje!!! No niewiarygodne... Nie róbcie zwykłych płotów!!! Są do bani.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetmar 20.05.2006 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 20.05.2006 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 Alfredko proponuje isc za nowoczesnoscia i po prostu zamontowac swiatlowody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 20.05.2006 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 O!! Też mi się podoba.....A zdalne sterowanie zmumifikowanymi ( jak tą cholerę się pisze???)zwłokami.....I powitanie akustyczne ???? Co , może też być??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts