kasia64 20.05.2006 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 Alfredko oczywiscie sterowane np. fotokomorka + jakis kurancik np.z opery "Straszny Dwor" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 20.05.2006 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 FAJOWO!!! Mam co robić, nowe rysunki tworzyć, następnie wdrażać do realizacji...Ciekawe co majstry powiedzą na tą moją(męża, niech będzie na niego) nową koncepcję??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 20.05.2006 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 Alfredko jak RUMBURAKOM postawisz "pifko" to wszystko przyjmą i jeszcze gwara ichnia Cie uracza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.05.2006 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 Ubawiłam się po pachy A ja chciałam tylko na kominku stanąć Płotu jeszcze nie mam muszę rozważyć nowe plany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 20.05.2006 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 Aga J.G. Rozważaj, rozważaj..... Takie trzy w jednym....-PŁOT- FORTYFIKACJA- MAUZOLEUM....A nie ZWYKŁE OGRODZENIE!!!!Nudno by było!Czasami się zastanawiam czy mnie z tego FORUM na pysk..na bruk...nie wywalą?! Przecie ja tu jakąś kręcią robotę sieję!!Redakcja na razie patrzy przez paklce..ale jak długo można???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 20.05.2006 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 TY ALFREDO JEDNA A GDZIE ZDJĘCIA????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 20.05.2006 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 a jutro zrobię... Bo się z buta wybrala.... sama ciekawam byla i o gawiedzi forumowej myśli sobie nie zaprzątalam..SORRY... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetmar 20.05.2006 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 Alfredo Kochana cóż Ty za bzdury wypisujesz????!!!!! Któż by Cię śmiał usunąć????? Osobiście bym pomściła i strajk jakiś coby Cię przywrócili zarządziła!!!!!! Zajżałam do dzieniczka na ostatni wpisik i na szczęście widzę że już lepiej Koleżance !!!! Cisza, zieleń i ptice zawsze tak jakoś miodem na serducho Baby Budowlańca spływają!!!! Zaraz będziesz to na codzień miała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 20.05.2006 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 O!!! Ty naiwna jednosko!!! ONI ( redakcja) jakiś interesik mają w tych reklamach i propozycjach....A ja tu ferment sieję!! Wypisuję różności, zaprzeczam -jedynie słusznym tezom- No nie!!! Chcialabym budować po ichnemu!! Z tymi wszystkimi technologiami, wyznacznikami...ale mnie niestety nie stać! Czasami idę na skróty, mogą się zemścić cholerniki, ale na FULL WYPAS, to ja bym musiała Bank okraść, albo więcej...( tych Banków) A nie lubię kominiarek...duszno mi...i śmierdzi.... No to jak ferment sieję to WON!!! Byłoby mi bardzo przykro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetmar 20.05.2006 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 Nam też by przykro było! A jakby ONI liczyli, że tu wszyscy po ichniemu budują i represje chcieli stosować toby chyba 3 osoby na krzyż zostały Nio chiba, że większość forumowiczów to Mafia tudzież ci w tych kominiarkach Ale to chiba nie bo pod jaki paragraf by podcioągnąć można było... przecież to prawie jak wspieranie zorganizowanej przestępczości!!!! Także Ty się nic nie łam i podważaj co tam uznasz za słuszne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 20.05.2006 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 OK. Nic podważać nie będę!!! Taka głupia to ja już nie jestem.... Chciałam tylko ( w trochę skomplikowany sposób) powiedziećże -TEORIA SOBIE, A ŻYCIE SOBIE!!!- Malo kogo stać na najnowsze, jedynie słuszne rozwiązania... Czasami mam wątpliwości , czy ktoś (światla góra) posiada informacje jak wygląda życie zwyklego człowieka w realiach IV Rzeczpospolitej...Ile godzin pracujemy, ile za to dostajemy????I jak się mają najnowsze wyniki badań do szaraka??? Ale tak na marginesie.... Fajnie że to forum wogóle jest!!! Poznałam( część wirtualnie) fajowych ludzików!!! zakręconych, ukierunkowanych inaczej....jacyśtam ugruntowali we mnie przedświadczenie że warto!!! Że można!!! Poczytałam sobie o tych co myślą, działają tak jak ja !! I że można!!! Że się uda!!! A i męza udało mi się nakłonić na budowę( teraz , skubaniec sobie przypisuje sukces) Bo słowo pisane, a do tego zdjęcia!! Mają siłę sprawczą!!! I budzą odwiecznego polskiego wojownika!!- On może??? To ja też!!- I ty m sposobem niedługo zamieszkam sobie w ostoi ciszy i spokoju....Na dość znacznym nadmetrażu, ale zato z satysfakcją!!! UDAŁO SIĘ!!! A że trochę pokrętnie,nie zawsze idealnie..... ALE MAM SWÓJ DOMEK!!! Wbrew naszemu rządowi, wynagrodzeń,i tendencją rynku!!! JESTEM SZCZĘŚLIWĄ KOBIETĄ!!! Przynajmniej narazie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 20.05.2006 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 Szczerze to wcale a wcale Ci się nie dziwię Tylko ciekawam wielce tego cudeńka kominkowego i chciałabym oczka nacieszyć a nie tylko poczytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 20.05.2006 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 Najpiękniejszy jest czas oczekiwania..... Tak mi Matuś gadała, jak na Gwiazdora czekalam z niecierpliwością... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 20.05.2006 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 Alfredko to uzbrajam się w cierpliwość i na Kominkowego Gwiazdora czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.05.2006 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 Ja też poczekam ale bardziej mnie cieszy że Alferdzi radośc budowania wróciła i domek jej się podoba Tak trzymaj Pięknie jest, a że My normalne ludki, to i czasami pod górę mamy, ale nic to dopinamy swego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adaman 20.05.2006 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 Noooooooooo , takie podejście to ja rozumiem, nie żadne tam strachy A tak wracając do historii , mając na uwadze, że z panieńskiego Ci Gierkówna nie było , przypomnij sobie czasy, kiedy żadnej Rzeczpospolitej nie było, autobusem się jeździło..... Jakby Ci wtedy kto powiedział, że własny dom wybudujesz, za kafelkami nie będziesz trzy miesiące pod sklepem warować, a żebyś sobie szafki do kuchni kupiła, to Cię sprzedawcy po rękach całować będą? A KOMINEK GDZIE????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.05.2006 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 Noooooooooo , takie podejście to ja rozumiem, nie żadne tam strachy A tak wracając do historii , mając na uwadze, że z panieńskiego Ci Gierkówna nie było , przypomnij sobie czasy, kiedy żadnej Rzeczpospolitej nie było, autobusem się jeździło..... Jakby Ci wtedy kto powiedział, że własny dom wybudujesz, za kafelkami nie będziesz trzy miesiące pod sklepem warować, a żebyś sobie szafki do kuchni kupiła, to Cię sprzedawcy po rękach całować będą? A KOMINEK GDZIE????????? A co to Kominek ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adaman 20.05.2006 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 Agusia : KOMINEK to takie ustrojstwo, które ustawia się na honorowym miejscu w domu, coby wszyscy patrzyli na jeden program, a nie kłócili się o pilota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.05.2006 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 Agusia : KOMINEK to takie ustrojstwo, które ustawia się na honorowym miejscu w domu, coby wszyscy patrzyli na jeden program, a nie kłócili się o pilota dzięki Na szczęście tamte czasy odeszły daleko i możemy się cieszyć naszymy domkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 20.05.2006 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 Aaa.... Pamietam, pamietam.... Ja leciwa wiekiem, więc na tamte czasy przyszło mi, nam, pierwsze gniazdko wić.....Brodzik z Żarnowca( elektrownii jądrowej znaczy się)wyniesiny pod pazuchą, krany ze Stoczni Gdyńskiej wyniesione, kibel z Gdyńskiej hali targowej zakupiony ( od pośledniejszego gatunku Rumburakowni)potem trzeba było cholernika koleką elektryczną przewieść A zachwyt i pożądanie współpasażerów oddał trud zdobywania ustrojstaw...A gdzie?? A za ile...ten wzrok zazdrosny, oczka pożądliwe i podziw ogółu...Cudnie!!! , kafelki...Och , trza bylo jechać ponad 100 kilosow coby zakupić, a i tak z różnych maci były Tapety z PEWAXU' zlewozmywak od marynarza....A pan kafelkarz zaprawę na mocz ( między innymi) rozrabiał...A kominki??? Tylko elektryczne ...z NRD!!! Mebelki kuchenne zakupione za lapóweczkę!!Takie same( bez rękodziela) na Wsi stajaly!!Ale co po znajomości, to lepsze, ino 5 000 starych złociszyw plecki!!!Druty elektryczne, na taśmę klejącą łączone.....Piecyk gazowy , typu JUNKERS ze Śląska przyjechal i trzem po drodze, droga długa- fakt, trza było dać!! A domy??? zapomnij!! Sekretarz miasta, lub kulak stawiał....Tak, pod tym względem się porobiło!!! Na dobre wyszlo!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts