Mys 20.05.2006 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 No to pięknie, ze Was Domek znów jest skarbem A ze jest Was, to nie musą go inni zza płotu oglądać - ich strata! A Wy się będziecie ciesyć jego urodą, zielenią i poziomkami Juz zawse! Podświetlenie płotu... Moze małe lampki od spodu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 21.05.2006 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 Alfredko, jak dobrze, że "inne oko patrzy" na płot(ek) i domek Chwile zwątpienia przychodzą, ale całe szczęście, że się nie zadomawiają. Za to Ty już , już mieszkasz, już się zadamawiasz na dobre. Siedzisz sobie na tarasie, słuchasz śpiewu ptaków, patrzysz na szumiące drzewa. Albo siedzisz przy kominku, w otoczeniu zabytkowych , stylowych mebelków, ze szklaneczką wybornego trunku w dłoni, zatopiona w wygodnym fotelu i wspominasz ... jak to było gdy się domek budowało... a kot tylko mruczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mys 21.05.2006 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 Mys czuje się zobowiązana do obrony biednego płotu. Widziała na własne oczy, i uwaza, ze płot kompleksów miec nie powinien! Ani za duzy, ani za masywny, nie wygląda upiornie, i tylko czeka z niecierpliwością na makijaz i części drewniane! Do tego jest bardzo fotogeniczny A kominek... Cudo! Jescze ładniejsy niz na kolazu! Bez porównania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 21.05.2006 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 Dzisiaj gościlam Mys z przyleglościami na budowie !! Wstrętow jakiś nie wyczulam1 ( Może dobrze wychowane?) Ale muszę się pochwalić...PREZENT DOSTALAM!!! TAKIE GRZEBACZE DO KOMINKA!!! fAJOWE!! CUDEŃKA!!! CHWILKĘ PRZED WIZYTĄ MARZYLIŚMY I DYWAGOWALIŚMY ŻE TRZA TAKOWE ZAKUPIĆ!!! A TU SZAST PRAST....GOŚCIE PRZYWIEŹLI!!! ALE MI DOBRZE!!!Kominek tyż mi się podoba...zdjątka trochę później bo maszyneria odmówila posłuszeństwa... Ale ja miałam dzisiaj miły dzień!! Dziękuję Mys z przyleglościami...Uściski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.05.2006 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 Ja chce zobaczyc piekny kominek... Zdjecia, zdjecia prosze.. Ale ci fajnie alfredo, samych milych gosci masz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 21.05.2006 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 A mam, a mam!! Goście faktycznie fajowi!!! Aż miło bylo ich gościć...W takich chwilach doceniam posiadanie domku... jest zajefajnie moc gościć, oprowadzać ludzikow po wlościach..A kominek już niedługo upublicznię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adaman 21.05.2006 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 Trzymamy za słowo, oczywiście z grzebaczami obowiązkowo!!! Ale fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgataSS 22.05.2006 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 co do marmuru na kominku:jeśli nie podoba Ci się poler kamienia, możesz go zmatowić. Może postaw na wersję antyczną? Postarzyć go? Są w zakładach kamieniarskich płyny do postarzania. Efekt przyjemny i można to zrobić samemu. Najlepiej wybierz się do takiego zakładu a na miejscu wszystko Ci wytłumaczą i doradzą.Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 23.05.2006 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 [/b]Agata SS Jejku!!! Serdeczne dzięki!!! Napewno zawadzę o odpowiedni zaklad!! Po kilku dniach oglądania marmurowego wykończenia...powoli się oswajam z jego zbytnią elegancją...Ale myśle że "spatynowienie" go, dodłoby mu trochę szlachetności.... Zresztą, jak w końcu uda mi się zamieścić zdjęcie ..czekam na wszystkie uwagi...opinie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 23.05.2006 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 nie ma zdjecia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adaman 23.05.2006 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 No suszy szanowna inwestorka Alfreda zęby przed swoim kominkiem i o bożym świecie zapomniała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mys 24.05.2006 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Pan cierpliwie wysłuchał mojej słownej tyraliery i.......zabrał się do pracy... Po takim przemówieniu chyba juz nigdy nie zwątpi w sens swojej pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetmar 24.05.2006 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 A zdjęć jak nie było tak nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 24.05.2006 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Alfredko, zmiłuj się i pochwal się swoim nowym cudeńkiem pt. KOMINEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.05.2006 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Alfredziu czekam na ten kominek A gości po włościach oprowadza się fantastycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adaman 25.05.2006 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Nooooooo ! Piękności kominek, piękności grzebacze Alfredziu , a i dużej łazience niewiele potrzeba do końca Powiedz mi tylko koleżanko, dlaczego usunęłaś z salonu piękny groszkowy kolorek Do kominka by pasował przecie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 25.05.2006 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Alfredko, Kominek wyszedł ślicznie ! Pokój kominkowy bedzie miał dzięki niemu niepowtarzalny klimat. Zdjęcia nie pokazują ,aby obramowanie marmurowe jakoś specjalnie było "za eleganckie". Wszystko pasuje do siebie jak ulał , grzebacze również A kiedy będzie ładnie drewienko pod ławą poukładane ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.05.2006 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Co jest juz kominek, to ja lece... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.05.2006 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Alfredko brawo! No takiego kominka dawno nie widzialam...Oj, byc cos wykombinowala i dla mnie biednej, bo ja nie mam smykalki do tych rzeczy... No na prawde nietypowy, fikus... Skad ty masz takie pomysly? No i lazienki sie robia, ta mala juz ladna a ta duza jeszcze nie dlugo... Oj, zazdroszcze Ci tego, ze masz to juz za soba i ze sie tak udalo... Jak mnie kiedys naniesie droga, to ja sie zapraszam aby to na oczy wlasne zobaczyc i z bliska... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 25.05.2006 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Zeljko Zpraszam serdecznie....A jakbym mogła w czymś pomóc, to wal!!!! Cosik się wymyśli...Chociaż ja uważam że każden co innego preferuje i do siebie dopasowuje!!!Ale jeżeli tylko mogę w czymś pomóc , to bardzo chętnie! Adriano.....DZIĘKI!! za komplement!! Nawet nie wiesz jak ważne , na tym etapie jest każde dobre słowo!!! Człek z tylu rzeczy musi rezygnować ( oj ta kasa ) że jak w końcu uda mu się cosik nie zabardzo pozmieniać to cieszy się jak jasna..... adaman Groszkowy został!!! Ty się nie bojaj...i naprawdę nie mam pojęcia kiedy tą cholernicę przmalujemy ( czas, czas) A kominek jest w tzw. pokoju kominkowym. A zieleń w pokoju dziennym inaczej zwanym rodzinnym..Takim do jedzenia, prasowania...i takie tam. Do życia znaczy się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts