Aga J.G 20.05.2005 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Tak czytam i czytam i sobie pomyślałam jak te panie w urzędach mają dobrze jak mnie nie ma kto zastąpic to czasami w chorobie idę Chyba się przeniosę do urzędu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 22.05.2005 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 Panią w urzędach płacą za etat , a nie za wykonaną pracę! Smutne to , bo my inwestorzy jesteśmy w takiej sytuacji bezsilni!!! Nie są to żadne realne powody, tylko zła organizacja Urzędu!!( moim zdaniem) Marzy mi się stworzenie Gmin, Starostw,Miast przyjaznych inwestorom!! Ale to utopia! Nikomu na nas nie zależy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.05.2005 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 Utopia i to wielka Urzędników mało inetersuje że nam się spieszy Po drugie i tak przyjdziesz do tego urzędu bo innego nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 22.05.2005 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 Chba coś w tym jest! Innego nie ma więc- poszoł won! Lub czekaj cierpliwie "intruzie"Ale, jeżeli można było stworzyć szpitale przyjazne matce z dzieckiem , to można by stworzyć urzędy przyjazne przyszłym mieszkańcom? Mi poprostu płakać się chce jak słyszę taką nie konstruktywną odpowieć!!Co ma wół do karety? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.05.2005 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 Tylko wiesz Alfreda ze szpitalami jest tak że jest jakaś tam konkurencja w zależności od wielkości miasta większa lub mniejsza i ta przyjaźń też jest większa lub mniejsza. A urząd jest tylko jeden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 22.05.2005 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 Chyba masz rację!! Po za tym w szpitalach chodzi o CZŁOWIEKA a w urzędach są to tylko papierki!!! Ale jest mi bardzo smutno ! Ja poprostu nie lubię takich absurdów!! Rozumiem że cosik trzeba uzupełnić , donieść lub tym podobne! Ale choroba Pani jest czymś tak absurdalnym że aż niemożliwym!! Mogliby coś wymyślać , kłamać itp.....Ale ONI nie są chba przez nikoo rozliczani z swojej pracy , a w związku z tym do BÓLU szczerzy!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.05.2005 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 Dokłanie tak a kto ich ma rozliczyc jak każdy pracuje tak samo Zobacz bank tam już jest całkiem inaczej, bo zależy im na kliencie A w urzędzie nikomu na tym nie zależy jutro czy pojutrze za miesiąc co to za różnica dla nich żadna dla nas starcony czas i zszargane nerwy Alfreda trzymamj się i nie pozostaje nic innego jak życzyc pani z urzędu powrotu do zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 22.05.2005 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 I tak chcąc , nie chcąc życzę pani DUŻŻŻOOO....zdrowia !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.05.2005 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 25.05.2005 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 Może uda nam się ruszyć w lipcu, tak jak planowaliśmy.. Uda się uda, musi się udać . Trzymam kciukasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 25.05.2005 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 Musi być - przecież urlopik bez ciężkiej pracy, fizycznej to nie urlop... A za kciukasy- serdeczne dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 25.05.2005 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 Alfreda powieki przestana drgac jak już zbudujesz i zamieszkasz Tak myślę Ja caly czas mam w oczach siebie na hamaku ewentualnie w bujanym fotelu na tarasie swego przyszlego domku, z książką- bez zadnych problemów, nerwów Ot marzenia ale takie mam wyobrażenie, że domek przyniesie mi te wspaniale chwile I tobie tego życzę Tylko nie czarój za bardzo pana urzędnika jak pójdziesz mu sie pokazać Przez telefon chyba nieźle go naczarowalaś jak zażyczyl sobie żebyś osobiście mu się pokazala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.05.2005 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 Alfreda może te drganie to ćwiczenia przed mruganiem do pana urzędnika Trzymam kciuki i napewno ruszycie w lipcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 26.05.2005 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 Andrzejko Ja poprostu boję się, że to co Pan urzędnik zobaczy będzie się diametralnie różnić od tego co wyobraźnia Panu nasuneła!! Boję się skutków ubocznych!!! Chociaż mąż mój powiada że ów urzędnik chce na własne oczy ujrzeć unikałny egzemplarz - niby "czubek" ja jestem , a takich trudno w realu uwidzieć!! Niech mu będzie, ważne aby papier odpowiedni był na czas! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 26.05.2005 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 Aga J. G. jak nie uda się ruszyć planowo( lipiec) to sama wykopię rowy pod fundamenty!!! Od czego jest w końcu urlop!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 26.05.2005 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 Alfreda ja myślę, że nie o to chodzi Kto by tam "czubka" chcial do siebie zapraszać tym bardziej na żywo mieć z nim doczynienia No ale wola urzednika takowa byla Może zapytaj jego dlaczego tak bardzo chcial cię ujżeć Wtedy wszystko sie wyjaśni Ale masz rację oby papier zdobyć Można nawet z siebie przez chwilę czubka zrobić dla takiego ważnego glejtu Alfreda ja ci radzę tak na wszelki wypadek już zacząc ćwiczyć te kopanie- nie dlatego żebym ci życzyla aby nie udalo się zgodnie z planem ruszyć- bo życzę ci zgodnie z planem a nawet i wcześniej - ale jakby przyszlo co do czego to nie wiem czy by ci urlopu starczylo , no chyba ,że z pzryszlych kilku lat jeszcze wykożystasz Życzę przyjemnej wizyty w urzędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.05.2005 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 Aga J. G. jak nie uda się ruszyć planowo( lipiec) to sama wykopię rowy pod fundamenty!!! Od czego jest w końcu urlop!! Alfreda wierzę że będize dobrze a urlop sporzytkujesz an doglądanie wszystkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 27.05.2005 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 Dzięki dziewczyny!! Ja też mam nadzieję na doglądanie prac , ale powoli włącza się czerwone światełko ,że może być poślizg........ Oj nie chciałabym, niechciała...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.05.2005 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 Alfreda nei ma miejsca na poślizg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 27.05.2005 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 Dopiero dzisiaj przeczytałam Twój dziennik. Nieźle się uśmiałam , a najzabawniejczy jest ten post o rodzince suuuuper!!!! Życzę powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts