Gerion 09.06.2006 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Szczere wyrazy zazdrości ;-DA poważnie - gratuluję, że daliście radę tak szybko się przeprowadzić, mimo tylu przeciwności. Jesteście WIELCY! szacuneczekGerion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.06.2006 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Fajne fotki i jak domowo a zasłonki gustowne Czas cóż wiem jak jest u nas ciągle też za mało Trzymam kciukasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 09.06.2006 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Alfreda dla mnie u ciebie wszytko cudne i piekne bo już mieszkasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 09.06.2006 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Wszystkim serdeczne dzięki za komplementy i podtrzymanie na duchu.... Jest to ogromnie wążne i ma swoją moc!1 DZIĘKI!!! Powiadacie gustowne zaslonki???Ja tam bym wolala drzwi!! Takie zwykle, zwyczajne na klamkę zamykane...Ale jak się nie ma co się lubi, to się lubi, co się ma!! A co do zamieszkania...Fakt mieszka się ...INACZEJ... Cisza, spokój, aż nienormalnie, jakby czlek caly czas na wczasach był...Ale wczasach bardzo specyficznych..bo robić trza i to na okrąglo..Do pracy nie chce się iść..A muszę!!! O urlopiku ) adaman) zapomnij!!Pracuję na wlasny rachunek, a gdybym chciala się urlopować, czleka by trzeba zatrudnić, i mu oczywiście za pracę zaplacić1 A to w naszej obecnej sytuacji raczej byloby zidiocenie!!! Kasiory trza cale mnóstwo, także nie mam alternatywy.Mam trochę klopotu z organizacja zycia codziennego)zakupy, czas, pęd na jeden z siedmiu na dobe autobusow) ale DAM RADĘ!!! I juz się ciesze na zapowiedzi, najbliższe, prognozy pogody..Ma być cieplo!!1 Ale sprzyjającą aurę postanowiliśmy wykorzystać , nie do byczenia się i czerpania z darow natury, tylko płot trzeba wyrychtować!!! Acha muszę się jeszcze pochwalić ,takim to nic nieznacząc ą drobnostką....W MOIM ZAGAJNIKU DZISIAJ, DN. 9.06.06.)ZNALEŹLIŚMY DWA MAŚLAKI I JEDNEGO BRZOZAKA!!!! I TO WSZYSTKO NA MOJEJ PRYWATNEJ POSESJI!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 10.06.2006 04:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2006 Jednym, słowem jesteś szlachcianką na zagrodzie Gdzie tam zagrodzie na włościach raczej bo pałace masz nie byle jakie Ale mnie interesuje czy zostały zjedzone czy nie i dalej nabierają wagi skupowej coby wasz budżet budowlany zasilić Widzisz ziemia matka sama daje i nie da wam z głodu poumierać DAM RADĘ!!! Alfreda ty Nie ma wątpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.06.2006 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2006 Alfredziu ja też bym wolała drzwi ale co tam fajnie jest tylko rzeczywiście bardzo pracowite te wczasy Kot powiadasz złośliwy ja mam psa też złośliwy i jeszcze ma większe łapy tylko po prześcieradłach nie chadza Trzymam kciukasy i życzę wszystkiego najlepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 12.06.2006 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Alfredko wszystko co piszesz,worki,wypakowywanie,drzwi,sprzątanie itp...TO WSZYSTKO NIC BO JESTEŚCIE U SIEBIE,NA SWOIM,PO PROSTU W RAJU a te opisywane drobiazgi to tylko dla równowagi Pozdrowionka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetmar 15.06.2006 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 No no no Alfredo!!! Elegancko się robi!!! Jak już miejsca odosobnienia z leciuchna odosobnione zostały to Wersal normalnie Łazienka fajna bo zupełnie inna niż większoś. Faktycznie ten blacik ze ścianką nadaję jej charakteru i był świetnym pomysłem Gratulacje inwencji!!! Ja chwilowo nic oryginalnego w kwestii łazienkowej wymyśle nie mogę Prasowanie na świeżym powietrzu to dopiero hicior. Wiesz jak łączyc przyjemne z pożytecznym!!! Ja niestety prasowac na słoneczku rady bym nie dała i padłabym jak ta lala Miłego weekendu !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 15.06.2006 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 Alfredko tym prasowaniem ustrzeliłaś mnie na całego pomysł rewelacja na 100% Łazienka jest zaje....a.Pięknie to wszystko rozmieściłaś ,koncepcja podziału łazienki na strefy jest rewelacyjny a dodatki dodają tylko smaku.W razie niepogody zamiast na tarasie chyba bym spędzała czas w łazience. Chyba muszę wziąć plan swoich łazienek i coś pokombinować ( odgapić od Ciebie).Pozdrowionka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 15.06.2006 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 Łazinka suuuuppeeeerrrr . Te zdjęcia nad wanną rewelacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.06.2006 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 Akfredziu SUPER SUPER Ja to chyba pomysł z prasowaniem odgapię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 15.06.2006 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 Ale pięknista ta twoja łazienka wyszła i aż nie do wiary, ze taka już wygłaskana na tip top A nie za gorąco ci było żelażko i słońce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 15.06.2006 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 Alfredko, łazieneczka wyszła PIĘKNIE i tak jak piszesz - swojsko. Ma niepowtarzalny klimacik, aż chce się z niej skorzystać . Czy to Ty przy desce od prasowania? Nie poznałam . Zrobiłaś się na blond, czy to opaska na głowie ? Ale pomysł z prasowaniem na tarasie super ! Pozdrówka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 15.06.2006 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 Bardzo ladna lazienka, taka duza, jasna i cieplutka, a te mebelki z Ikeii tak ladnie pasuja jak ulal...Alez sobie zaplanowala i sie udalo... A co do prasowania na tarasie, to ja nie lubie...,wole polezec na tarasie i nic nie robic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 15.06.2006 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 Co do prasowania na tarsie.... Wymaga to pewnegogo zaparcia Ale nie moglam sobie podarować TAK PIĘKNEJ , SLONECZNEJ POGODY Wszyscy na dworzu, a jadna biduleńka w wewnątrz......Za karę , czy co??? Chcialam chycić dwie sroki za ogon..Odwalić pańszczyznę i skorzystać z przychylnej aury....Nie powiem, lekko nie bylo ...ale dalam radę...W mieście natomiast zadawalam szyku piękną, świeżą opalenizną...Wszyscy znajomi "zazdrościli" mi mieszkania na wygwizdowie... I myśleli sobie - takiej to dobrze....na Wsi mieszka, to sobie może polegiwać w zaciszu na słoneczku...jejku jak ma fajowo....Tak sobie pewnie dumali, nieznając drugiego oblicza... Co do lazienki...Dzięki wszystkim za komplemenciki.. Największego uroku dały dodatki. Te natomiast byly BARDZO, ALE TO NAPRAWDĘ BARDZO TANIE... Mydelniczka 2.99. ustrojstwo do papieru , 5,99..Wieszaki na ręczniki..9,99 itd. itp....Porownując np. ceny z takowej castoramy jestem nieźle do przodu.... No i fajnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.06.2006 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 A te fajne ceny to w Ikei ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 15.06.2006 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 Aga J.G. Ano w IKEI.... Moja siostra "meblując" się tyćko wczesniej zgrzytala zębiskami , że TYLE kasy wydala na wyposażenie lazienki...A jak ze mną byla w Ikei to oczka ze zdziwienia przecierala że można taniej...Pan kafelkarz również byl pod wrażeniem...A ja tym bardziej zadowolona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 15.06.2006 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 Nooooo Fajowo Masz - Nic tylko zazdrościć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 16.06.2006 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2006 Alfredko! Szczere gratulacje z okazji przeprowadzki!!!!!! Te Twoje opisy powalaja mnie na kolana... Powinnaś książki pisać Baaaardzo podoba mi się Twój salon. Podłoga super! co to jest?? Pomysł na łazienkę też świetny ..no i te obrazki A kot!!!!! Przecudnej maści...wyobrażam sobie jaki musi być w dotyku Nawet te folie urocze..nie wspominając właścicielki z tą białą chystka na głowie..( myslałam na początku, że zmieniłaś sie w blondi ....) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 16.06.2006 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2006 Czyli czas na odwiedziny w ikei Trzeba wycieczkę do wrocka organizować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts