Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Początek- komentarze!

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Wszystkim serdeczne dzięki za komplementy i podtrzymanie na duchu....

Jest to ogromnie wążne i ma swoją moc!1 DZIĘKI!!!

Powiadacie gustowne zaslonki???Ja tam bym wolala drzwi!! Takie zwykle, zwyczajne na klamkę zamykane...Ale jak się nie ma co się lubi, to się lubi, co się ma!! :wink: :wink:

A co do zamieszkania...Fakt mieszka się ...INACZEJ... Cisza, spokój, aż nienormalnie, jakby czlek caly czas na wczasach był...Ale wczasach bardzo specyficznych..bo robić trza i to na okrąglo..Do pracy nie chce się iść..A muszę!!! O urlopiku ) adaman) zapomnij!!Pracuję na wlasny rachunek, a gdybym chciala się urlopować, czleka by trzeba zatrudnić, i mu oczywiście za pracę zaplacić1 A to w naszej obecnej sytuacji raczej byloby zidiocenie!!! Kasiory trza cale mnóstwo, także nie mam alternatywy.Mam trochę klopotu z organizacja zycia codziennego)zakupy, czas, pęd na jeden z siedmiu na dobe autobusow) ale DAM RADĘ!!! I juz się ciesze na zapowiedzi, najbliższe, prognozy pogody..Ma być cieplo!!1 :D :D Ale sprzyjającą aurę postanowiliśmy wykorzystać , nie do byczenia się i czerpania z darow natury, tylko płot trzeba wyrychtować!!!

Acha muszę się jeszcze pochwalić ,takim to nic nieznacząc ą drobnostką....W MOIM ZAGAJNIKU DZISIAJ, DN. 9.06.06.)ZNALEŹLIŚMY DWA MAŚLAKI I JEDNEGO BRZOZAKA!!!! :lol: I TO WSZYSTKO NA MOJEJ PRYWATNEJ POSESJI!!!!!!!

Jednym, słowem jesteś szlachcianką na zagrodzie 8) 8)

Gdzie tam zagrodzie na włościach raczej bo pałace masz nie byle jakie 8) :wink: :lol: :lol:

Ale mnie interesuje czy zostały zjedzone czy nie i dalej nabierają wagi skupowej coby wasz budżet budowlany zasilić :roll: :roll: :roll:

Widzisz ziemia matka sama daje i nie da wam z głodu poumierać :wink: :wink: 8) 8) 8)

DAM RADĘ!!!

Alfreda ty :roll: :roll: :roll: :roll:

Nie ma wątpliwości 8) 8) 8)

Alfredziu ja też bym wolała drzwi :wink: :) ale co tam fajnie jest tylko rzeczywiście bardzo pracowite te wczasy :wink: :)

Kot powiadasz złośliwy ja mam psa też złośliwy i jeszcze ma większe łapy tylko po prześcieradłach nie chadza 8)

Trzymam kciukasy i życzę wszystkiego najlepszego :)

No no no Alfredo!!!

Elegancko się robi!!! Jak już miejsca odosobnienia z leciuchna odosobnione zostały to Wersal normalnie :wink: :D

Łazienka fajna bo zupełnie inna niż większoś. Faktycznie ten blacik ze ścianką nadaję jej charakteru i był świetnym pomysłem :D Gratulacje inwencji!!! Ja chwilowo nic oryginalnego w kwestii łazienkowej wymyśle nie mogę :-?

Prasowanie na świeżym powietrzu to dopiero hicior. Wiesz jak łączyc przyjemne z pożytecznym!!! Ja niestety prasowac na słoneczku rady bym nie dała i padłabym jak ta lala :-?

Miłego weekendu !!! :D :D :D

Alfredko tym prasowaniem ustrzeliłaś mnie na całego :lol: :lol: :lol: pomysł rewelacja na 100% :D :D :D

Łazienka jest zaje....a.Pięknie to wszystko rozmieściłaś ,koncepcja podziału łazienki na strefy jest rewelacyjny a dodatki dodają tylko smaku.W razie niepogody zamiast na tarasie chyba bym spędzała czas w łazience. :p :p :p

Chyba muszę wziąć plan swoich łazienek i coś pokombinować ( odgapić od Ciebie).Pozdrowionka. :lol: :lol: :lol:

Alfredko,

łazieneczka wyszła PIĘKNIE i tak jak piszesz - swojsko. Ma niepowtarzalny klimacik, aż chce się z niej skorzystać :D .

Czy to Ty przy desce od prasowania? Nie poznałam :o :roll: . Zrobiłaś się na blond, czy to opaska na głowie ?

Ale pomysł z prasowaniem na tarasie super ! :D

Pozdrówka ! :p

Bardzo ladna lazienka, taka duza, jasna i cieplutka, a te mebelki z Ikeii tak ladnie pasuja jak ulal...Alez sobie zaplanowala i sie udalo...

A co do prasowania na tarasie, to ja nie lubie...,wole polezec na tarasie i nic nie robic... :lol:

Co do prasowania na tarsie.... Wymaga to pewnegogo zaparcia :wink: Ale nie moglam sobie podarować TAK PIĘKNEJ , SLONECZNEJ POGODY :-? Wszyscy na dworzu, a jadna biduleńka w wewnątrz......Za karę , czy co??? Chcialam chycić dwie sroki za ogon..Odwalić pańszczyznę i skorzystać z przychylnej aury....Nie powiem, lekko nie bylo ...ale dalam radę...W mieście natomiast zadawalam szyku piękną, świeżą opalenizną...Wszyscy znajomi "zazdrościli" mi mieszkania na wygwizdowie... :wink: :wink: I myśleli sobie - takiej to dobrze....na Wsi mieszka, to sobie może polegiwać w zaciszu na słoneczku...jejku jak ma fajowo....Tak sobie pewnie dumali, nieznając drugiego oblicza... :wink:

Co do lazienki...Dzięki wszystkim za komplemenciki.. :lol: :lol: :lol:

Największego uroku dały dodatki. Te natomiast byly BARDZO, ALE TO NAPRAWDĘ BARDZO TANIE... Mydelniczka 2.99. ustrojstwo do papieru , 5,99..Wieszaki na ręczniki..9,99 itd. itp....Porownując np. ceny z takowej castoramy jestem nieźle do przodu.... No i fajnie...

Alfredko!

Szczere gratulacje z okazji przeprowadzki!!!!!! :D

Te Twoje opisy powalaja mnie na kolana... :lol: :lol: :lol:

Powinnaś książki pisać :wink:

Baaaardzo podoba mi się Twój salon. Podłoga super!

co to jest??

Pomysł na łazienkę też świetny ..no i te obrazki :wink:

A kot!!!!! :o

Przecudnej maści...wyobrażam sobie jaki musi być w dotyku 8)

Nawet te folie urocze..nie wspominając właścicielki z tą białą chystka na głowie..( myslałam na początku, że zmieniłaś sie w blondi :o :lol: :lol: ....)