alfreda 27.05.2005 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 Dzięki, obecnie zbierają się "porady" cz .II - które opiszę jak tylko wykończę URZĘDU - albo one mnie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 30.05.2005 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Masz pozwolenie - GRATULACJE. A teraz sio od komputera. Zamiast siedzieć, trzeba biec to opijać Trzeba koniecznie, bo jak nie to dom będzie krzywo rósł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 30.05.2005 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Ale myśmy GO już troszeczkę " podlali" Komputer nie ma wbudowanego alkomatu ? Można tylko więcej błędów narobić! Ale dziecko informuje mnie ,że to jest ogólnie przyjęte i dozwolone ,nie używanie znaków polskich, jak i pisanie nie zgodne z zasadami ortografii, intrepunkcji itp.....Trochę tak jak by wszyscy byli trochę " po decyzji"'...Tym łatwiej ukryć ... Niedyspozycje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 30.05.2005 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 No, to rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.05.2005 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Alfreda ogromne gratulki Bardzo się cieszę że macie ten papier, mały a jak cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 30.05.2005 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Tak jak na początku mojego dziennika( komentarze) Nurni napisał- małymi kroczkami, powolutku, etapami....Coś w tym jest ........ Kolejny krok do przodu O tak Nurni bardzo trafne komentarze wystawia. Jak u mnie napisał to też sie sprawdziło . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka Whispera 31.05.2005 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Alfreda, fantastycznie z tym pozwoleniem :D Takie ważne wydarzenie KONIECZNIE trzeba uczcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 31.05.2005 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Jejku, dzięki wszystkim za miłe słowa Na początku tej papierologicznej drogi, wydawało mi się niemożliwością skompletowanie tej całej dokumentacji A teraz ja ją JUŻ mam!! NIEWIARYGODNE- MOŻE Z CHAŁUPKĄ BĘDZIE PODOBNIE??? TERAZ ATAK NA BANK...( ciekawe z jakim efektem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 31.05.2005 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Jak to z jakim - KREDYT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 31.05.2005 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Aga oby Twoje słowa w czyn(wypłaconą gotówkę) się zamieniły Dzięki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 31.05.2005 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Alfreda nie ma innej możliwości Ale tak sobie myślę że My tu wszyscy bardzo zakręceni jesteśmy - cieszyć sie z kredytów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 31.05.2005 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Fakt- osobliwość cieszyć się z kredytu..?? Forum to jedyna grupa wsparcia, rozumiejąca Twoje ( moje, nasze ) problemy i nikogo NIC nie dziwi?? Oby do przodu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 31.05.2005 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Zawsze do przodu Tego sie trzeba trzymac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 01.06.2005 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Ale domek budować będziemy z klamkami.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 01.06.2005 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 TERAZ ATAK NA BANK...( ciekawe z jakim efektem) Znaczy widzenia osobiste odnoszą super skutki a więc kadra bankowa czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 02.06.2005 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 No nieeewiemm...... Po papier wysłałam męża! Pan biurowiec stwierdził - ale ta pana żona ma gadane...ho ho hoo A mój mąż na to - A ja mam tak na codzień- Pan bardzo serdecznie pożegnał " towarzysza niedoli" Ale papir jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 04.06.2005 04:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Alfreda jak to nic się nie dzieje a czekanie to co - nic Milego czekania i wyboru dobrego wykonawcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 04.06.2005 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Andrzejko dzięki za życzenia A czekanie jest takie nieproduktywne.. Ech.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 04.06.2005 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Andrzejko dzięki za życzenia A czekanie jest takie nieproduktywne.. Ech.... Tylko pozornie nieproduktywne bo potem wydajność znacznie wyższa jak sil nazbierasz czekając Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 04.06.2005 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Eee... takie nabieranie sił.. Byliśmy dzisiaj, po tygodniowej przerwie, na naszej działeczce... A tu - znaczy się obok-nie tak całkiem obok ,lecz działeczka przerwy i kolejna BUDOWA SIĘ NAPOCZĘŁA teren ogrodzony, barakowóz stoi, wykopy pod fundamenty, zbrojenie itp... Smutno..Obcy zaczęli a ja - czekam.. Smutno...i jakaś złość na sąsiada...A to zazdrość jest poprostu . Taka polska zwyczajna zazdrość-oni tak, a my nie..Smutno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts