Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Początek- komentarze!

Recommended Posts

Jak piesio, lepiej? Pamiętam,że nasz Bezan też nie jadł na początku. Wyrósł z tego, bo teraz pożera wszystko, co napotka na swojej drodze. Mało tego w poszukiwaniu jedzenia posuwa się nawet do otwierania lodówki i szafek. Dostaje jeść 3 razy dziennie wiec głodzony nie jest, ot taki mały łakomczuszek. Trzymam kciukasy za sunię.

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Alfredko, domek zrobil sie pieknisty :D Nabiera uroku coraz bardziej.

A jak z kolorem, masz juz jakis w planie?

Piesek sliczny. Teraz masz wesolo. :p

Wesoło to ja mam....tylko mi coraz częściej nie do śmiechu....wyrobić ze zwierzyną trudno :wink: A kolorek...ech..Mam taki jeden na myśli Jaśniutki beż..ale gdy wreszcie dojdzie do realizacji ( za prę jakiś lat) opcja może ulec przedawnieniu, więc na razie staram się nie myśleć i cieszyć chociaż tym zachlapanym.....

Nie martw się Alfredziu w końcu zwoerzaki się dogadają :)

mam taką nadzieję bo u nas niedługo zamieszka kot :)

Domek wygląda bardzo ładnie w nowym ubranku :)

Myślę że Twój "uklad" będzie mniej kontrowersyjny...Pies to mądre zwierzę ( dorosły osobnik) i zaakceptuje wolę pana...

A domek też mi się podoba w nowym ubranku...Już nie wygląda jak bida-dom, tylko po całości domiszcze się prezentuje. Chociaż mi to i tak "wisi" Dla mnie ważne jest to że udało nam się w nim zamieszkać!! I mieszka się CUDOWNIE!! A co sobie ludzie, znajomi,i inne ludziki myślą to mi dokumentnie zwisa....Niech się martwią! I tak nie są w stanie zrozumieć moje szczęścia!!!!!No ale będzie chociaz trochę bardziej ekonomicznie. Ta definicja do mnie przemawia....

Alfredko,

psiurek - bombowy ! A ostatnie zdjęcie powiększ, opraw i powieś na ścianie - rewelacja !!!

Cieszę się, że macie takiego majstra, co to dobry człowiek jest i może poczekać ... na kaskę :wink: . To rzadkość ... Powraca wiara w ludzi ...

Domek w nowej szacie wygląda przepięknie i okazale ! Ślicznie ! :D

Świetne te nowe zdjęcia Zoyki... Wygląda jakby sobie czuba natapirowała ;) A'la Elvis. A ostatnie zdjęcie najlepse - normalnie modelka, pozuje :) Wcielenie kobiecości :D

Mysy się wydaje, ze domek w sarości wygląda bardzo ładnie - wcale nie zachlapanie ;)

Niech Moc będzie z Wami w weekend :) Pozdrowienia dla całego inwentarza!

Świetne te nowe zdjęcia Zoyki... Wygląda jakby sobie czuba natapirowała ;) A'la Elvis. A ostatnie zdjęcie najlepse - normalnie modelka, pozuje :) Wcielenie kobiecości :D

Mysy się wydaje, ze domek w sarości wygląda bardzo ładnie - wcale nie zachlapanie ;)

Niech Moc będzie z Wami w weekend :) Pozdrowienia dla całego inwentarza!

Ta moc we weekenda.....bardzo będzie potrzebna....Niech z nami będzie..Oj będzie,bo mnie język szwierzbi..i cosik nieobliczalnego mogę popełnić...

A szarość domku..szarym ludzikom, szarość przypisana...ależ jak piękna ta szarość?!

Alfredko,

psiurek - bombowy ! A ostatnie zdjęcie powiększ, opraw i powieś na ścianie - rewelacja !!!

Cieszę się, że macie takiego majstra, co to dobry człowiek jest i może poczekać ... na kaskę :wink: . To rzadkość ... Powraca wiara w ludzi ...

Domek w nowej szacie wygląda przepięknie i okazale ! Ślicznie ! :D

Jak piękna...tak ...zakręcona...Już mi cierpliwość wysiada....

A Majster..fakt..przywraca wiarę w ludzi...i szczerze..nie wiem czy było by mnie stać...na taki WYCZYN! Tym bardziej jestem wdzięczna człowiekowi , za to...Aż chce się budować...moglabym , chociaż jutro zacząć nową budowę, ale tylko z MOIM MAJSTREM....Inaczej "wtopa" po całości....

Alfredziu to Ty jesteś lekiem na całe zło!!!! Czytam Ciebie i przezornie niczego nie wkładam do ust :D :D Normalnie wydrukuję ten Twój dziennik i będę nim leczyć stresy i chandry wszystkich dookoła :D

Domek dystyngowany w nowej kapotce się zrobił, że ho, ho...

I nie przejmuj się brakiem kasy, ona dziwnym trafem znajduje się w portfelu potrzebujacych 8) Trzeba tylko cierpliwie poczekać....

A Zoja jest..... No ...... Ja też takiego chceeeeeeeeeeeeee!!!!!

No majster - cud :)

Nie martw się, Alfredziu, Twoje ewentualne uwagi byłyby na tyle inteligentne, ze nie zepsułyby atmosfery :)

No sarość piękna, piękna, taka metaforyczna :) Bo Wam w końcu o taką sarość - nie - sarą chodziło, nie o jakieś pałace, tylko takie codzienne zycie w Wasym miejscu na Ziemi :) Sczęśliwa sarość!

Dziewczyny.. Jesteście WIELKIE!!! :D :D Tak mi milutko połechtałyście moją próżność, dowartościowały mnie, że prawie uwierzyłam że jestem cacy.....Bardzo wielkie dzięki :oops: :oops: Ale to nie tak...ja tylko wiem czego chcę od życia, umiem ( przynajmniej tak mi się wydaje) cieszyć się z tego co mam i na czym stoję. potrafię śmiać się z moich niepowodzeń i szczęścia rozumianego inaczej...Ale WSZYSTKIM SERDECZNE DZIĘKI ZA DOBRE SŁOWO, jest mi z tym zdecydowanie lepiej..... :oops:

Dziewczyny.. Jesteście WIELKIE!!! :D :D Tak mi milutko połechtałyście moją próżność, dowartościowały mnie, że prawie uwierzyłam że jestem cacy.....Bardzo wielkie dzięki :oops: :oops: Ale to nie tak...ja tylko wiem czego chcę od życia, umiem ( przynajmniej tak mi się wydaje) cieszyć się z tego co mam i na czym stoję. potrafię śmiać się z moich niepowodzeń i szczęścia rozumianego inaczej...Ale WSZYSTKIM SERDECZNE DZIĘKI ZA DOBRE SŁOWO, jest mi z tym zdecydowanie lepiej..... :oops:

I co uważasz że wiedzieć co się chce od życia to mało :o :roll:

Popatrz w koło ilu ludzie tego nie wie :-?

Cisz się nadal i pisz pisz a My będziemy czytac i ładować akumulatorki :)

Kasiu 64Zojka posmyrana!!1 Jej samopoczucie? W jak najlepszym porządku!! Tyje, uczy się , sika( to akurat róznie, gdzie popadnie 8) czasami udaje się na dworzu) apetyt....ogromny!!!Kotek, po raz kolejny " popędzony" . Czyli WSZYSTKO W NORMIE!!!

ŻabaWypuść...wypuść....Ale jak mi cholernica kabelki zje? Albo się " okoci"? Przecież może kominem na zewnątrz wyjść? prawda?Ja mysiej stołówki nie przewiduję! Zresztą, naprawdę jakoś tak nie bardzo ...gdy myszy Ci po kuchni latają..Mogą wejść wszędzie i wszystko zapaskudzić...Aż taką altruistką to ja nie jestem, sorry.....

AguśDZIĘKI!!!! To ,że ja wiem czego mogę chcieć od życia, faktycznie , uważam za wielki, nieopceniony PLUS!!!!!Ludziki, które chciałyby, ale dokładnie nie wiedzą co , z czym....muszą dojrzeć, jak jabłka jesienią na drzewie.... :wink: