Olkalybowa 23.10.2006 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 Jak piesio, lepiej? Pamiętam,że nasz Bezan też nie jadł na początku. Wyrósł z tego, bo teraz pożera wszystko, co napotka na swojej drodze. Mało tego w poszukiwaniu jedzenia posuwa się nawet do otwierania lodówki i szafek. Dostaje jeść 3 razy dziennie wiec głodzony nie jest, ot taki mały łakomczuszek. Trzymam kciukasy za sunię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.10.2006 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 Alfredziu mam nadzieję że z sunią już wszystko ok Co do jedzenia to my mamy w domu niejadka więc jeśli chodzi o jego nie jedzenie to przywykłam i cieszę się jak je dwa razy dziennie. Olcia zadroszczę żarłoczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 23.10.2006 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 Podczas odwiedzin u Zojki wczoraj - nie u Alfredy- ubawiliśmy się i wyturlalismy i potarmosiliśmy się z Zojką na MAXA.Mam nadzieje że psiurka ma się lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 27.10.2006 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Alfredko, domek zrobil sie pieknisty Nabiera uroku coraz bardziej. A jak z kolorem, masz juz jakis w planie? Piesek sliczny. Teraz masz wesolo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.10.2006 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Nie martw się Alfredziu w końcu zwoerzaki się dogadają mam taką nadzieję bo u nas niedługo zamieszka kot Domek wygląda bardzo ładnie w nowym ubranku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 27.10.2006 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Alfredko, domek zrobil sie pieknisty Nabiera uroku coraz bardziej. A jak z kolorem, masz juz jakis w planie? Piesek sliczny. Teraz masz wesolo. Wesoło to ja mam....tylko mi coraz częściej nie do śmiechu....wyrobić ze zwierzyną trudno A kolorek...ech..Mam taki jeden na myśli Jaśniutki beż..ale gdy wreszcie dojdzie do realizacji ( za prę jakiś lat) opcja może ulec przedawnieniu, więc na razie staram się nie myśleć i cieszyć chociaż tym zachlapanym..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 27.10.2006 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Nie martw się Alfredziu w końcu zwoerzaki się dogadają mam taką nadzieję bo u nas niedługo zamieszka kot Domek wygląda bardzo ładnie w nowym ubranku Myślę że Twój "uklad" będzie mniej kontrowersyjny...Pies to mądre zwierzę ( dorosły osobnik) i zaakceptuje wolę pana... A domek też mi się podoba w nowym ubranku...Już nie wygląda jak bida-dom, tylko po całości domiszcze się prezentuje. Chociaż mi to i tak "wisi" Dla mnie ważne jest to że udało nam się w nim zamieszkać!! I mieszka się CUDOWNIE!! A co sobie ludzie, znajomi,i inne ludziki myślą to mi dokumentnie zwisa....Niech się martwią! I tak nie są w stanie zrozumieć moje szczęścia!!!!!No ale będzie chociaz trochę bardziej ekonomicznie. Ta definicja do mnie przemawia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 27.10.2006 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Alfredko, psiurek - bombowy ! A ostatnie zdjęcie powiększ, opraw i powieś na ścianie - rewelacja !!! Cieszę się, że macie takiego majstra, co to dobry człowiek jest i może poczekać ... na kaskę . To rzadkość ... Powraca wiara w ludzi ... Domek w nowej szacie wygląda przepięknie i okazale ! Ślicznie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mys 27.10.2006 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Świetne te nowe zdjęcia Zoyki... Wygląda jakby sobie czuba natapirowała A'la Elvis. A ostatnie zdjęcie najlepse - normalnie modelka, pozuje Wcielenie kobiecości Mysy się wydaje, ze domek w sarości wygląda bardzo ładnie - wcale nie zachlapanie Niech Moc będzie z Wami w weekend Pozdrowienia dla całego inwentarza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 27.10.2006 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Świetne te nowe zdjęcia Zoyki... Wygląda jakby sobie czuba natapirowała A'la Elvis. A ostatnie zdjęcie najlepse - normalnie modelka, pozuje Wcielenie kobiecości Mysy się wydaje, ze domek w sarości wygląda bardzo ładnie - wcale nie zachlapanie Niech Moc będzie z Wami w weekend Pozdrowienia dla całego inwentarza! Ta moc we weekenda.....bardzo będzie potrzebna....Niech z nami będzie..Oj będzie,bo mnie język szwierzbi..i cosik nieobliczalnego mogę popełnić... A szarość domku..szarym ludzikom, szarość przypisana...ależ jak piękna ta szarość?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 27.10.2006 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Alfredko, psiurek - bombowy ! A ostatnie zdjęcie powiększ, opraw i powieś na ścianie - rewelacja !!! Cieszę się, że macie takiego majstra, co to dobry człowiek jest i może poczekać ... na kaskę . To rzadkość ... Powraca wiara w ludzi ... Domek w nowej szacie wygląda przepięknie i okazale ! Ślicznie ! Jak piękna...tak ...zakręcona...Już mi cierpliwość wysiada.... A Majster..fakt..przywraca wiarę w ludzi...i szczerze..nie wiem czy było by mnie stać...na taki WYCZYN! Tym bardziej jestem wdzięczna człowiekowi , za to...Aż chce się budować...moglabym , chociaż jutro zacząć nową budowę, ale tylko z MOIM MAJSTREM....Inaczej "wtopa" po całości.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adaman 28.10.2006 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 Alfredziu to Ty jesteś lekiem na całe zło!!!! Czytam Ciebie i przezornie niczego nie wkładam do ust Normalnie wydrukuję ten Twój dziennik i będę nim leczyć stresy i chandry wszystkich dookoła Domek dystyngowany w nowej kapotce się zrobił, że ho, ho... I nie przejmuj się brakiem kasy, ona dziwnym trafem znajduje się w portfelu potrzebujacych Trzeba tylko cierpliwie poczekać.... A Zoja jest..... No ...... Ja też takiego chceeeeeeeeeeeeee!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mys 28.10.2006 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 No majster - cud Nie martw się, Alfredziu, Twoje ewentualne uwagi byłyby na tyle inteligentne, ze nie zepsułyby atmosfery No sarość piękna, piękna, taka metaforyczna Bo Wam w końcu o taką sarość - nie - sarą chodziło, nie o jakieś pałace, tylko takie codzienne zycie w Wasym miejscu na Ziemi Sczęśliwa sarość! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 28.10.2006 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 Oj ja wiem że czasami bardzo ciężko z tym językiem Ale u Was pieknie Trzymaj się cieplutko I myslę że przeceniasz powagę naszego psa ale nic to pożyjemy zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 29.10.2006 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 Dziewczyny.. Jesteście WIELKIE!!! Tak mi milutko połechtałyście moją próżność, dowartościowały mnie, że prawie uwierzyłam że jestem cacy.....Bardzo wielkie dzięki Ale to nie tak...ja tylko wiem czego chcę od życia, umiem ( przynajmniej tak mi się wydaje) cieszyć się z tego co mam i na czym stoję. potrafię śmiać się z moich niepowodzeń i szczęścia rozumianego inaczej...Ale WSZYSTKIM SERDECZNE DZIĘKI ZA DOBRE SŁOWO, jest mi z tym zdecydowanie lepiej..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.10.2006 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 Dziewczyny.. Jesteście WIELKIE!!! Tak mi milutko połechtałyście moją próżność, dowartościowały mnie, że prawie uwierzyłam że jestem cacy.....Bardzo wielkie dzięki Ale to nie tak...ja tylko wiem czego chcę od życia, umiem ( przynajmniej tak mi się wydaje) cieszyć się z tego co mam i na czym stoję. potrafię śmiać się z moich niepowodzeń i szczęścia rozumianego inaczej...Ale WSZYSTKIM SERDECZNE DZIĘKI ZA DOBRE SŁOWO, jest mi z tym zdecydowanie lepiej..... I co uważasz że wiedzieć co się chce od życia to mało Popatrz w koło ilu ludzie tego nie wie Cisz się nadal i pisz pisz a My będziemy czytac i ładować akumulatorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 29.10.2006 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 Alfredka!!!! Wypuść tą myszkę..proszę Cię.. Ona tam biedna cierpi... Nie pozwól jej tam zdechnąć..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 29.10.2006 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 Alfredko Ciotko jedna ta mysz współpracuje z nami forumowiczami i dostarcza Ci tematów do dziennika a my czytając zaśmiewamy się do łez i od razu nam lekko na duszy i sercach Pozdrawiam i proszę Zojkę posmyrać za uszkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 29.10.2006 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 Kasiu 64Zojka posmyrana!!1 Jej samopoczucie? W jak najlepszym porządku!! Tyje, uczy się , sika( to akurat róznie, gdzie popadnie czasami udaje się na dworzu) apetyt....ogromny!!!Kotek, po raz kolejny " popędzony" . Czyli WSZYSTKO W NORMIE!!! ŻabaWypuść...wypuść....Ale jak mi cholernica kabelki zje? Albo się " okoci"? Przecież może kominem na zewnątrz wyjść? prawda?Ja mysiej stołówki nie przewiduję! Zresztą, naprawdę jakoś tak nie bardzo ...gdy myszy Ci po kuchni latają..Mogą wejść wszędzie i wszystko zapaskudzić...Aż taką altruistką to ja nie jestem, sorry..... AguśDZIĘKI!!!! To ,że ja wiem czego mogę chcieć od życia, faktycznie , uważam za wielki, nieopceniony PLUS!!!!!Ludziki, które chciałyby, ale dokładnie nie wiedzą co , z czym....muszą dojrzeć, jak jabłka jesienią na drzewie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 29.10.2006 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 Piesek jest Cudny !!! ma takie niewinne oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts