andrzejka 08.06.2005 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Nie placz Na pocieszenie powiem, ze nie tylko u ciebie nic ale jeszcze u wielu, wielu osób Glowa do góry i wypczywaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 08.06.2005 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Bidulko Ty nasza...trzymaj sie cieplutko wszystko będzie git, zobaczysz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 08.06.2005 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Właśnie Cię odkryłam! Masz najładniejsze błocko (zdjęcie) jakie w życiu widziałam! Reszta też estetycznie na najwyższym poziomie!!! Jak działka cudna, to nawet błocko nie może być paskudne... prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 09.06.2005 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Prawda, prawda ...BŁOCKO najpiękniejsze na MOIM świecie!! :lo Działeczka teraz nabiera odpowiednich barw.. Zieleń!!1 Aż smutno będzie to przeorać!!1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 09.06.2005 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Bidulko Ty nasza...trzymaj sie cieplutko wszystko będzie git, zobaczysz . GIT..GIT... Dzisiaj jak próbowałam skontaktować się z kolejnym kandydatem na wykonawcę ( przez telefon) Słyszałam w odpowiedzi tylko - JO..JO..JO....JOO... To z kaszubskiego, znaczy- tak. Ale żeby bardziej zamącić nam w główkach to Pan ten, jest polecany przez: Inwestorów, inspektora nadzoru i pana " magika" od materiałow!!! ( Podobno tani , szybki, uczciwy i tylko trochę bałaganiarz, ale ogólnie budowlaniec pierwsza klasa !)Tylko dogadać się trudno....BUU...Buu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 12.06.2005 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 Alfredziu - chyba trzeba szukać dalej.U nas piewsza wycena była na 35 tys.A ta na którą sie w końcu zdecydowaliśmy - 23,800 zł(ale robocizna nie obejmowała fundamentów - bo już były gotowe) Mam nadzieję, ze u Was będzie tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 12.06.2005 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 Funia Dzięki..Dzięki...TAK mi MÓW!!!!!!Oby to było regułą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 12.06.2005 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 Według mnie to wcale nie jest tak drogo. Mój stan surowy będzie kosztował 40 tys. Też miałam tańszych wykonawców, ale nie mieli sprzętu albo sprawiali wrażenie lekko głupawych. Myślałam też, żeby zatrudniać różne ekipy na poszczególne etapy, ale odradzono mi. W razie jakichkolwiek usterek, jeden będzie zrzucał winę na innego.... Zdecydowanie lepiej zlecić budowanie jednej, sprawdzonej firmie, bo poprawki po poprzednikach mogą wiele kosztować pieniędzy i nerwów! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 13.06.2005 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 Dzięki..dzięki!!! Trochę ochłonęlam i czekam cierpliwie na pozostałe oferty Potem dopiero będę " kruszyć kopie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 16.06.2005 04:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Alfreda nic dziwnego taki papierki to dużo energii czlowiekowi zabierają Ale teraz to już będzie się dzialo oj będzie A co do syna co będzie ci się rozpisywal Przyjedzie to opowie wszystko dokladnie jak na spowiedzi Grunt to że jest ok Nie Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 16.06.2005 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Też sie zgadzam z Zaba_Gonia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 16.06.2005 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Andrzejko myślę że synuś to opowie ...zdawkowo i ogólnie .. wszak z kobietą która się podoba pojechał... plus inne osobniki. Zresztą mało istotne te inne..Ta jedna , jedyna.... Ale coż ja ,eshum jeden mogę wiedzieć na ten temat??? A co do budowy.... Dzisiaj dostaliśmy wynik wyceny kolejnego, potencjalnego wykonawcę... Różnica dość znaczna....17 000 zł.......Na naszą korzyść.. Hurraaa.......I jest to Pan którego wszyscy nam polecali....I zadowoleni inwestorzy( szt. 3) inspektor nadzoru i magik od materiałow!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 16.06.2005 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Poza tym jeden wykonawca ( wg. forumowiczów) jest bardziej " atrakcyjny" od podzespołów... A Pan od fajnej wyceny TAK WŁAŚNIE JEST!!! Jaki fajny dzień dzisiaj.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 16.06.2005 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Też mam wrażenie, że jeśli wykonawca jest sprawdzony, rozmawiałaś z jego poprzednimi klientami i ma dobrą opinię, to wycena jest akceptowalna. Nawet jeśli ktoś okaże się tańszy, to nie sugeruj sie do końca jedynie ceną. Koniecznie sprawdź u poprzednich inwestorów!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 16.06.2005 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Właśnie sprawdziłam...Ten najtańszy jest najbardziej polecany??? Jedynym Jego mankamentem jest to że trochę bałaganiarz!?! Ale poza tym , idealny do stanu surowego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 17.06.2005 15:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Właśnie sprawdziłam...Ten najtańszy jest najbardziej polecany??? Jedynym Jego mankamentem jest to że trochę bałaganiarz!?! Ale poza tym , idealny do stanu surowego... Alfreda balaganiarz ale te 17 tysiączków różnicy policzysz sobie za sprzatanie na budowie i wyjdzie na równo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 17.06.2005 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Też tak myślę ...Za taką kasę mogę wynająć sprzątacz lub sama sprzątać co stanie się najpewniej!!!Ale za to jaka satysfakcja!!!! A kosmici do domu!!! na Marsa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 17.06.2005 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 To dobrze, że nie musiałaś przy tym przeżywać hamletowskich dylematów . A sprzątanie na koniec i tak trzeba bedzie zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 17.06.2005 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Właśnie sprawdziłam...Ten najtańszy jest najbardziej polecany??? Jedynym Jego mankamentem jest to że trochę bałaganiarz!?! Ale poza tym , idealny do stanu surowego... To tylko pogratulować! Spytaj go jeszcze, czy będzie wynajmował sprzęt na własny koszt, a może ma swój(np. koparkę do wsypywania piasku do fundamentów, ubijarkę, profesjonalne piły do cięcia bloczków....), bo może się okazać, że po dodaniu tych kosztów, będzie trochę gorzej. I najważniejsze, żeby myślał i dobrze liczył... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 17.06.2005 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 No więc właśnie...... Pan dysponuje swoim sprzętem!! Jedyny koszt ( ok. 1 000 zł0 który musimy dodatkowo pokryć, to ropa do agragata ( prąd ma być lada chwila , ino ta" lada " cosik długaśna) Po za tym facet nic nie mówi oprócz wcześniej wspomnianego..Jo!! Ale nawet inspektor, ewentualnego nadzoru mówi ,że to człowiek-tornado !! Szybko , dobrze i bez zbędnych dygresji... A jak to wygląda w rzeczywistości to się okarze , bo właśnie dzisiaj zatwierdziliśmy jego- " kandydaturę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts