alfreda 12.02.2007 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 iga9 Akurat mnie TEN problem nie dotyczy..Uf..całe szczęście....Ale to nie znaczy że problemu nie ma Ja w dalszym , nieustającym ciągu jestem zadowolona i szczęśliwa..Nasza działeczka znajduje się na lekkim wzniesieniu i jest jakby poza obrębem tzw. melioracji......Ale, nie znaczy to że mi to "wisi". Naprawdę, nie mogę pogodzić się z tym że zwykli ludzie , za swoje ciężko zarobione pieniądze muszą ponosić konsekwencje niewydolności urzędniczej.... No normalnie cholera mnie bierze na taką "zlewkę" na cudze problemy i nieszczęścia......I naprawdę, gorąco, całym sercem pragnę aby KTOŚ beknął za to...Co jest niestety utopią...OT..POLSKIE REALIA...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 13.02.2007 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 To to masz szczescie w nieszczesciu. Cud, ze wam sie akurat ta dzialeczka trafila. NO ale- wszytko "tonie" dookla. Ja to bym tych urzednikow pozamykala w tych zalanych piwanicach i podciagajacych domach na polr roku o chlebie i wodzie, albo zamienila sie z nimi na domy- inaczej by spiewali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mys 17.02.2007 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 To Zoya juz prawie dorosły pies! Nie ma juz tych usu a'la Elvis Ale rozrabia jak rozrabiała - nawet na zdjęciach widać Mys ciekawa jest tego tarasu... To napewno cudo będzie... Mrrr... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.02.2007 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Jak zawsze wyszło że nikt się maluczkimi nie przejmuje Zoyka sliczna panna Tarasa zapowiada się imponująco już nie mogę sie doczekać ropoczęcia prac u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 23.02.2007 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Witaj Alfredo, jak czytałam ostatni wpis w Twoim dzienniku to aż się zagotowałam. W ostatnich dniach kilka razy dziennie zadaję sobie pytanie w jakim kraju my żyjemy (Rospuda!) i krew mnie zalewa! Kolesie dorwało się do władzy na wszystkich szczeblach uprawiając spychologię, robiąc ino sobie dobrze a mając wszystkich wokół...nie napisze gdzie, ale wszyscy wiedzą Brak słów. Co się tutaj dzieje??? No nic, chciałabym mieć nadzieję, że sprawa skończy się dobrze.. Pozdrowienia serdeczne A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 24.02.2007 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 AgnesKNiestety.....Mamy podobne "refleksje" na temat.. Rospuda...Czy nikt, przez 15 lat nie zastanawiał się nad naszym dobrem Narodowym pt. CUDA NATURY??????? Łatwo jest zniszczyć, natomiast odbudować unikaty ...chyba niemożliwe???? Mnie tyż , kilka razy dziennie "trafia szlak" na te wszystkie "decyzje" Ale najbardziej mi jest przykro że NASZA WłADZA traktuje mnie i pozostałe jednostki, polskiego obywatelstwa, jako debili!!! I wmawia się nam różne debilizmy z pełną ignorancją społeczeństwa...Ufff!!!! Ale chyba to, nie to forum, (trza się na forum "szkiełka" przerzucić ..... Ja bym tylko chciała, w dzisiejszej rzeczywistości, coby mnie nie przeszkadzano żyć, pracować i cieszyć się ze swoich własnymi rękami osiągniętych małych radości....I żeby żaden "farfloc" nie ingerował w moją egzystencję.....Niech mi tylko pozwolą żyć!!!!A marzy mi się ,żeby ten "farfloc" ponosił rzeczywiste konsekwencje za swoje decyzje i indolencje urzędnicze...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 24.02.2007 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 To Zoya juz prawie dorosły pies! Nie ma juz tych usu a'la Elvis Ale rozrabia jak rozrabiała - nawet na zdjęciach widać Mys ciekawa jest tego tarasu... To napewno cudo będzie... Mrrr... Dzięki Mys Ale ten nasz pies , to ma chyba nadpobudliwość psychoruchową Niby duża, stateczna panna, a we łbie.....glony...... Nawet mój neurotyczny kot to zauważył i od kilku dni próbuje "oczyścić teren" Regularnie, pod nieobecność Zojki, wyżera jej z michy żarcie..Pewnie sobie myśli ,że jak jej wyżre wszystko , to ta swołocz, co jej odebrała prym w domu , zdechnie tragicznie np. śmiercią głodową...( swoje michy pełne, a do psiego żarcia jakiś sentyment......) Co do tarasu...Hmm...Boże jakbym chciała zrealizować,ten punkt programu....Pożyjemy , zobaczymy....Nadzieja umiera ostatnia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 24.02.2007 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 Jak zawsze wyszło że nikt się maluczkimi nie przejmuje Zoyka sliczna panna Tarasa zapowiada się imponująco już nie mogę sie doczekać ropoczęcia prac u Ciebie Aguś,Kasa..kasa...za wszelką cenę!!! Urzędnicy wykonują czyjeś polecenia..szkoda że czyimś kosztem.... A co do tarasu...Bożysz....Jakbym chciala zrealizować ten punkt programu!!!! Mogę kolejny rok chodzić , w starych, niemodnych butach, po raz kolejny eksploatować 10- sięcio letnią kurtkę i chleb z dżemem ( z darmowych poziomek) wtryniać..Nic mi to nie robi!!!! Ale tarasik dokończyć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 24.02.2007 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 (trza się na forum "szkiełka" przerzucić ..... ... O tym samym pomyślałam. A z Rospudą, to jest tak, jak słusznie wczoraj jeden z dzwoniących do "Szkła" zauważył - w sprawie zniszczenia posągów Buddy Talibowie też zrobili referendum... No i jak to Polacy - prędzej czy później temat schodzi na politykę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.02.2007 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 Alfredko mma nadzieje że uda się zrealizoać temat TARAS - trzymam kciuki W końcu nie mamy na co kasy wydawać to wydamy na kolejne bezsensowne referendum ale cos się dzieje i ludzie od większych problemów są odsunięci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 07.04.2007 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 http://www.ekartka.net/kartki/swieta/wielkanoc/b_wielka2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 07.04.2007 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 Alfredo radosnych, pogodnych, spokojnych Swiat !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 07.04.2007 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 Alfredko, niechaj Wielkanocne życzenie pełne nadziei i miłości przyniesie sercu zadowolenie dzisiaj i w przyszłości. Radosnych, pogodnych, miłych Świąt ! http://kartki.onet.pl/_i/d/scenka2_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 07.04.2007 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 Zdrowych, wesołych, spokojnych i rodzinnych Świąt Wielkanocnych Dla całej rodzinki- Tabaluga z rodzinką http://kartki.net.pl/kartki/3/84.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 07.04.2007 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 Pogody, słońca, radości, w niedzielę dużo gości, w poniedziałek dużo wody - to dla zdrowia i urody. Dużo jajek kolorowych, świąt wesołych, oraz zdrowych! http://i.wp.pl/a/i/kartki2/main/kartka1710.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 14.05.2007 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 słodki domek, piekna okolica, cudni domownicy! powodzenia! my startujemy - z murarzami - juz w czerwcu... poki co kosztorysy, plany, zamownienia, wybory.... mozg sie lasuje , ale chyba warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 23.07.2007 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 pozdrowieniaaaaaaa !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.07.2007 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Co tam u Was??? pozdrawiam gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 26.07.2007 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 Zeljko, Aguś Serdeczne dzięki za pozdrowionka U nas nic spektakularnego się nie dzieje....Kasy niet, to i nie ma co opisywać....Po prostu sobie cudnie żyjemy....W tym naszym domku, ogródku ,z naszą wciąż niezintegrowaną zwierzyną Zojka urosła, i jak na sunię 11 mies. jest raczej DUżA!!!W dalszym ciągu posiada energię wręcz "atomową" połączoną z możliwościami koncentracji glonu....Ale kochana ogromnie!!!!!!!!!!!!Kot łapie myszy, co prawda na terenie ogrodu(całkiem sporo tych gryzoni po łagodnej zimie)) no i niestety udało się niecnocie upolować ptaszka Nad czym bardzo ubolewałam dość długo....Wziełam huncwota na kolana i zaprezentowałam mu atlas ptaków z bezwzględnym zakazem polowania na nie ( w załączeniu obrazki) A tak poza tym....Cisza spokój, dużo pracy, mało czasu...Za to ten wolny spędzany jest bardzo treściwie....Obijamy się i delektujemy domkiem, bliskością lasu, ciszą....i każdego dnia dziękujemy DOBREMU LOSOWI za podjęcie decyzji o budowie i realizacji tych planów. Pomijam już to szaleństwo ceno, którego udało nam się uniknąć i budować w JESZCZE NORMALNYCH CZASACH Pozdrawiam Was serdecznie , w wolnych chwilach poczytuję sobie min. Wasze dzienniki, ale na pisanie jakoś nie mam wenny...Tylu tu nowych zapaleńców, nowych domków, emocji....A ja w zawieszeniu....Czasami jak mam chwilkę , to wyskakuję do Kasi64, BO JEST JUż MOJą SąSIADKą i klachamy sobie przyjemnie przy kawusi, Kasinych wypiekach, a i cosik mocniejszego się czasami znajdzie...Cieszę się Jej radością , bo zarażliwa jest okrutnie... JEJKU,JAK TO DOBRZE ŻEŚMY TE DOMY SOBIE POBUDOWALI!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 26.07.2007 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 Alfredka napisała JEJKU,JAK TO DOBRZE ŻEŚMY TE DOMY SOBIE POBUDOWALI!!!!!!!!!!!!!!!!! Zgadzam się w 100% i czekam na Was z kawusią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts