osowa 09.03.2005 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2005 Niniejszym mam zaszczyt w imieniu wszystkich forumowiczów - w tej oto skromnej formie złożyć podziękowanie całemu zespołowi redakcyjnemu za trud jaki włożył w zorganizowanie spotkania, i za piękną oprawę w postaci wyróżnień. A w swoim osobistym pragnę podziękować bardzo serdecznie za nadanie mi tytułu Forumowej Poetki - jest to dla mnie szczególne przeżycie emocjonalne, a uhonorowanie dyplomem radością serdeczną. Muszę przyznać, że nic chyba w życiu mnie jeszcze tak nie ucieszyło jak ten przemiły gest . Przyjmuję go z wielkim szacunkiem. I dziękuję raz jeszcze bardzo gorąco . Pozdrawiam słonecznie P.s. A oto dla radości wszystkich- by mogli zobaczyć i cieszyć się wraz ze mną :http://maksiu.um.stargard.pl/osowa/PICT8045.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 22.04.2005 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 Prawdę mówiąc dopiero teraz tu zajrzałem i ... Gratuluję dyplomu!!!, Ale przede wszystkim gratuluję Ci odwagi promowania własnej twórczości. Jest przecież wielu poetów (którzy z obawy przed kpinami, docinkami itp itd), boją się upublicznić swoje poezje. Życzę wielu sukcesów na tym polu (i oczywiście budowlanym). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts