Rafter 29.09.2002 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2002 Jezier dobrze pisze z formatem .pdf.Dobrze byłoby także dorzucić wydawnictwa "poboczne" Muratora.Te wszystkie na temat remontów i wyposażenia domów.Co do archiwum to trzeba się cofnąć 5 lat wstecz.Dziś nie ma problemu technicznego.U Niemców są do wyciągnięcia wypisy z ksiąg od czasów Bismarcka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.09.2002 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2002 Tak ! Ale 5 lat, jeśli można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 30.09.2002 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2002 Też popieram, aaaaaaaale sensowne będzie ułożenie spisu z ostatnich 5-6 lat, starsze numery troche sie technologicznie zdezaktualizowały, a ostatnie 3 lata to chyba troche za krótki okres żeby poruszyć wszystkie problemy. Wszyscy zauważamy pewną cykliczność w poruszaniu tematyki budowania domów, a okres 6-letni pozwala zarejestrować wszystkie najważniejsze nowe trendy i technologie budowania.Tylko okładkę zostawcie normalną............. Please! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loniu 04.10.2002 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2002 no i co z tą płytą będzie czy nie????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beata 10.10.2002 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2002 po 1000x TAK.Znalezienie obecnie potrzebnego tematu zajmuje mi obecnie ładnych parę godzin . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 11.10.2002 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2002 też jestem za. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszos 31.10.2002 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2002 i pdf. Koniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 31.10.2002 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2002 Redakcjo - będzie coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 31.10.2002 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2002 Cos Ty taki niecierpliwy - daj im troche czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdziubek 02.11.2002 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2002 Taki spis bardzo się przyda. Ja jestem młodym czytelnikiem Muratora - ale już stałym -, bo dopiero od lipca tego roku, więc moja kolekacja to na razie tylko 5 numerów, a już czuję potrzebę wygodnego spisu artykułów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryniu 02.12.2002 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2002 razem z nr 12/2002 dotarły dwie informacje: 1) do n-ru 01/2003 dłączona będzie płytka ze spisem treści roczników 2001 i 20022) można zamówić prenumeratę na następny rok z opcją dostępu do archiwum "Muratora" prosiłbym redakcję o więcej wyjaśnień:- jak się ma pkt. 1 do 2 (czy na CD będzie rzeczywiście tylko spis treści czy coś więcej?)- jak wygląda to archiwum (PDF?, HTML?) i jakie lata obejmuje- czy obie te rzeczy należy traktować jako realizację naszych sugestii zawartych w tym wątku? [ Ta wiadomość była edytowana przez: ryniu dnia 2002-12-02 14:32 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 02.12.2002 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2002 ja poszedłbym jeszcze dalej - może by tak udostępnic zawartość archiwalnych roczników w sieci ? oczywiście za jakąś drobną opłatą. Co z tego że w załączonym spisie treści znajdę interesujący mnie tytuł jezeli akurat nie dysponuję tym numerem bo np. pozyczyłem go komus i juz nie pamietam komu ?Nie jest to zaden rewolucyjny pomysł, wiele innych periodyków tak właśnie robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryniu 02.12.2002 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2002 ale tu właśnie chodzi o dostęp do archiwum w internecie, roczny. redakcjo, proszę o szczegóły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darkop 02.12.2002 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2002 jestem całym sercem za ibardzo proszę o normalną okładkę pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sroka 18.12.2002 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2002 A mnie osobiście szlag trafia za każdym razem, gdy mam coś znaleźć w Muratorze. Patrzę na temat na okładce i muszę potem dłuższą chwilę szukać gdzie to jest w środku. Może dla redaktorów Muratora jest oczywiste który temat jest w którym dziale. Ale dla czytelnika nie. Czy nie możnaby po prostu NA OKŁADCE przy tematach napisać na której stronie to jest??? Dodam, że znajdujący się w Muratorze spis treści też nie jest dla mnie zbyt przejrzysty. pozdr.Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryniu 06.01.2003 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2003 Redakcja milczy a ja dalej nic z tego nie rozumiejąc zamówiłem zwykłą prenumeratę tzn. bez opcji dostępu do archiwum w internecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartt 06.01.2003 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2003 2 lata to mało 5 jest ok. Starsze artykuły chyba będą miały marną wartość merytoryczna, więc nie więcej. Na płatnej płycie CD zamieściłbym całą zawartość Muratorów z porzadnich 5 lat, tak by nie trzeba było szukać w internecie, czy w oryginale papierowym (zmieści się na 700MB?) Redakcjo prenumeruję M od pażdziernika (za wcześnie by załapać się na płytę płatną przy preumeracie) co zrobić by ją kupić i co na niej znajdę samo demo było takie sobie. Piszcie na forum lub priva. Bartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bezdomny 06.01.2003 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2003 Płyta jest OK ale pozwolę sobie tutaj na małą uwagę, mam w domu już dość spory stos M i problem jak je przechowywać, jedno z czasopism geograficzno - przyrodniczych (nie podam nazwy ale zaczyna się na N ) udostępniło w sprzedaży wysyłkowej bardzo eleganckie etui na całe roczniki, gorąca więc moja prośba czy i Wy nie moglibyście wprowadzić takiego? Wystarczy je dołączyć do rocznej prenumeraty lub do kolejnego wysyłanego numeru(za jakąś dość przystępną cenę). Co o tym sądzą Forumowicze? Co na to Redakcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kazyaka 09.01.2003 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2003 Jestem ZA.Spis treści powinien sięgać do 1 numeru miesięcznika, a numery do których będzie dostęp, czy to przez elektroniczne archiwum, czy zakup numerów archiwalnych winny być w nim oznaczone.Redakcjo napisz jak to będzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilk 10.01.2003 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2003 Wszyscy mówią o płycie a ja nie mam komputera...nie chce się ktoś pozbyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts