Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

W jaki sposób ciąniecie sieć w nowych domach?  

46 użytkowników zagłosowało

1. 1. W jaki sposób ciąniecie sieć w nowych domach?

Recommended Posts

Najlepiej to się pracowało pod DOS'em... i 640 kB pamięci starczało... ech to były czasy. Aż łza się w oku kręci...

A no tak, zapomniałem, że DOS był najlepszy, a te windowsy to wszystko popsuły :lol: Ale wiesz, lepszy był C64 i starczało 10x mniej RAM'u :lol:

Najlepsze było Spectrum Plus!!! A jakie gry na tym chodziły :roll:

Grzegorz

• Odpowiedzi 43
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

...

A no tak, zapomniałem, że DOS był najlepszy, a te windowsy to wszystko popsuły :lol: Ale wiesz, lepszy był C64 i starczało 10x mniej RAM'u :lol:

:D :D :D :D

No co Wy, przecież wszystko popsuł DOS.

Najlepszy był Fortran i Cobol. 8) :wink:

Pozdrawiam

Być może ktoś mnie skoryguje...

Tak dyskutuje się, że jest wybór między Neo a SDI. W moim mieście od lat nie ma już usługi SDI. W tutejszej telekomunikacji powiedzieli mi że telekomuna się z tego wycofuje!

Nie mówię o osobach, które zawarły już dawno umowy...używają tego wciąż i tyle...ale z tego co mi wiadomo SDI jest już usługą niedostępną.

Być może ktoś mnie skoryguje...

Tak dyskutuje się, że jest wybór między Neo a SDI. W moim mieście od lat nie ma już usługi SDI. W tutejszej telekomunikacji powiedzieli mi że telekomuna się z tego wycofuje!

eee ? to Cie koles w tepsie cos pokrecil, bo ja zakladalem jakies dwa misiace temu, i bez problemu bylo. z tego co mi wiadomo, to tepsa, nie promuje juz SDI, jednak nadal to zaklada. Chyba ze w roznycg punktach jest inaczej, ale nie sadze, idz sprawdzic to jeszcze raz, a jak by cos gledzil, to go przycisnij :) (bo moze, dostaja wiecej, za podpisanie umowy na neostrade niz SDI :wink: )