Gość charubin 10.03.2005 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2005 Witam, Szukam zdjęć z realizacji domu "Poemat 3". Zamierzam kupić ten projekt, czy któryś ze szczesliwych posiadaczy tego domku, moglby podeslac mi zdjecia lub zamiescic je tu? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdziorek 10.03.2005 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2005 Witam Czy chodzi Ci może o projekt z pracowni domy w stylu? Ja mam POEMAT, ale ten "najmniejszy" 105 m2, który bardzo przerobiłam i wyszło zupełnie coś innego, właśnie oglądam ten Twój, ale jest zupełnie inny, tylko wykusz w salonie się zgadza bardzo przytulny domek i fajnie, że ma dość duże pokoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość charubin 11.03.2005 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2005 Witam, tak, mam na mysli ten projekt z pracowni o ktorej piszesz, moze spotkalas sie tu na forum z osoba, ktora rowniez wybrala ten projekt do realizacji? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 11.03.2005 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2005 poczytaj tutaj http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?p=284653&highlight=#284653 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts