oleńka23 10.03.2005 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2005 Prosze o jakieś porady w związku z moim projektem.A może ktoś budował już taki domek?Prosze o fotki! Nie wiem też czy podnosić poddasze bo podobno jest nisko...jeśli macie co kolwiek do powiedzenia na ten temat walcie śmiało! Chcę wiedzieć jak najwięcej na temat mojego domku Licze na Was!!! Ola GG 4294699[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 10.03.2005 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2005 poczytaj tutaj: http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=27496&highlight=akacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Galus 12.03.2005 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 Ja buduje akacje i poddasze podwyzszylem o dwa pustaki, na tym wieniec i dopiero murlata. Zeby zamaskowac nieco wyzszy budynek zastosowalem dluzsze krokwie. Ta zmiana jest na prawde potrzebna, uzyskamy przez to nieco wyzsze poddasze a budynej nie straci na estetyce. Warto jeszcze powiekszyc otwor w stropie na schody. Te w projekcie sa za male bo maja szerokosci tylko 75cm. Pozdrawiam i zycze milej budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asieńka 16.03.2005 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 koleżanka już mieszka w Akacji II...też podwyższyli o pustak i cegłe - naprawdę potrzebe, a w dolnej łazience zrobili wnękę na prysznic kosztem holu pod schodami (tam w projekcie są drzwi do łazienki, a oni maja taką wnękę w łazience i do prysznica potrzebe są tylo drzwi szklane, a drzwi do łazienki są tylko z sypialni). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danutka 13.05.2005 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Witaj Asieńka,Miesiąc temu zaczęłam budowę mojej akacji (wersja II D). Zmiany jakie wprowadziliśmy to: powiększenie otworu na schody, podnieśliśmy też poddasze o jeden bloczek, zamieniliśmy strop nad garażem na terivę. To chyba wszystko.Jeśli chodzi o zdjęcia to jak na razie posiadam tylko z etapu fundamentów.Pozdrawiam, Danka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts