Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Czy kogoś interesują działki powyzej 1 ha ? okolice Warszawy

Recommended Posts

Za jakieś dwa tygodnie sama zdecyduję o tym którą działeczkę kupuję. Ale w ciągu ostatniego miesiąca obejrzałam kilkanaście działek w rejonie Kampinosu oraz Południowej strony Warszawy - rejony Tarczyna, Zalesia Górnego, Prażmowa. Oglądam działki od około 1 ha, rolne z możliwością budowy siedliska. Okolice Kampinosu już teraz mogę podać, na południową stronę trzeba chwilkę poczekać ( co by mi ktoś mojej działeczki nie chciał kupić 8) , chętnie podzielę się tymi informacjami - z niektórych działek mam zdjęcia. Choć w zimowej aurze wszystkie wyglądają podobnie. Przy tej powierzchni to kawał pola i już. Wiekszość działek wyszukałam osobiście.

Jakby co prosze o kontakt na priv.

• 1 month później...

Różnice w cenie są ogromne nawet w tych samych wsiach np. moja działka 3 złote/m obok działką - czyli sąsiednie pole - 20 złotych za metr.

Nie ma żadnej reguły. MOżna znaleźć w Kampinosie działkę za 5 złotych za metr i można za 45$ za metr - i nie ma różnicy w mediach np. albo jest i to na niekorzyść droższej.

Podobnie jest w południowych rejonach.

Np. W Raciborach sprzedaje się bardzo dużo działek - ceny od 4 złotych do 15 za metr

W malutkich Gąskach podobnie od 130 tysięcy za 2,5 ha do 15-20 złotych za metr.

Na jaki adres wysłać Ci działki. Wysyłam tabele w exelu bo takie sobie robiłąm jak szukałam - co bym wyławiałą, ze to te same ogłoszenia. W tabelkach czasem jest też 2 lub 3 razy ta sama działką, ale tylko wtedy gdy ceny w różnych gazetach z tym samym numerem telefonu były różne - to tak, dla lepszego rozeznania czy sprzedający skłonny do negocjacji :wink: