Gafinka 11.03.2005 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2005 Za jakieś dwa tygodnie sama zdecyduję o tym którą działeczkę kupuję. Ale w ciągu ostatniego miesiąca obejrzałam kilkanaście działek w rejonie Kampinosu oraz Południowej strony Warszawy - rejony Tarczyna, Zalesia Górnego, Prażmowa. Oglądam działki od około 1 ha, rolne z możliwością budowy siedliska. Okolice Kampinosu już teraz mogę podać, na południową stronę trzeba chwilkę poczekać ( co by mi ktoś mojej działeczki nie chciał kupić , chętnie podzielę się tymi informacjami - z niektórych działek mam zdjęcia. Choć w zimowej aurze wszystkie wyglądają podobnie. Przy tej powierzchni to kawał pola i już. Wiekszość działek wyszukałam osobiście. Jakby co prosze o kontakt na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.03.2005 01:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 Gafinka wyslalam Ci wiadomosc . Daj znac czy dostalas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gafinka 12.03.2005 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 bonnie nic od Ciebie nie mam Ja ci wysłałam priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.03.2005 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2005 Gafinka nic nie dostalam . Podaje moj e-mail [email protected]Czekam na wiadomosc od Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amysza 15.04.2005 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Gafinko - z nieba mi spadlas choc nie wiem czy to jeszcze aktualne. Zaczynam poszukiwania wiekszej dzialki w celach glownie rekreacyjnych wlasnie na tych terenach. Blagam o maila [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gafinka 21.04.2005 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 amysza - nie było mnie kilka dni przy kompie - okolice Kampinosu czy południe Warszawy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amysza 21.04.2005 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 witam - poludniowe rejony, jesli mozna (choc Kampinos tez mnie kusi ) mam takie pytanie - czy duza jest roznica w cenie miedzy Kampinosem a okolicami Tarczyna np.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gafinka 23.04.2005 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2005 Różnice w cenie są ogromne nawet w tych samych wsiach np. moja działka 3 złote/m obok działką - czyli sąsiednie pole - 20 złotych za metr. Nie ma żadnej reguły. MOżna znaleźć w Kampinosie działkę za 5 złotych za metr i można za 45$ za metr - i nie ma różnicy w mediach np. albo jest i to na niekorzyść droższej. Podobnie jest w południowych rejonach. Np. W Raciborach sprzedaje się bardzo dużo działek - ceny od 4 złotych do 15 za metr W malutkich Gąskach podobnie od 130 tysięcy za 2,5 ha do 15-20 złotych za metr. Na jaki adres wysłać Ci działki. Wysyłam tabele w exelu bo takie sobie robiłąm jak szukałam - co bym wyławiałą, ze to te same ogłoszenia. W tabelkach czasem jest też 2 lub 3 razy ta sama działką, ale tylko wtedy gdy ceny w różnych gazetach z tym samym numerem telefonu były różne - to tak, dla lepszego rozeznania czy sprzedający skłonny do negocjacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gafinka 23.04.2005 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2005 Ślepa jestem zaraz wyśle na podany adres. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts