Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Pewna firma organizuje seminarium w zakresie:

a.. - doświetlanie pomieszczeń światłem naturalnym przy wykorzystaniu świetlików rurowych sun-2-u, poprawa warunków pracy

b.. - wykorzystanie kolektorów słonecznych do ogrzewania wody użytkowej

c.. - słoneczne ogrzewanie budynków przy wykorzystaniu izolacji transparentnej oraz kolektorów słonecznych

d.. - fotowoltaika jako alternatywne źródło energii elektrycznej

Termin: 5 kwietnia 2005 rok (wtorek), od godziny 10.00 do 13.00

Odbędzie się ono w Poznaniu

Seminarium jest bezpłatne. Nie chcę podawać nazwy z oczywistych powodów. Jeśli ktoś jest zainteresowany mogę więcej podać na priv

Byłem na takim seminarium w ubiegłym roku i powiem, że odczuwam pewnien niedosyt (zbyt dużo teorii i zbyt pobieżne potraktowanie tematu)

https://forum.murator.pl/topic/30094-energia-s%C5%82oneczna-w-budownictwie/

Myślę, że seminarium po to właśnie jest - żeby zasygnalizować, nakreślić jakiś problem czy zagadnienie, a nie zrobić z kogoś eksperta w danej dziedzinie w ciągu jednego dnia. Jeżeli ktoś po takim seminarium czuje niedosyt, to bardzo dobrze. To oznacza, że będzie dalej pogłębiał wiedzę, już we własnym zakresie. I o to chodzi. Apropo's, piękna rybka.
https://forum.murator.pl/topic/30094-energia-s%C5%82oneczna-w-budownictwie/#findComment-569040