romi_25 11.03.2005 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2005 Podpowiedzcie gdzie mają tani (i dobry) beton w okolicach Krakowa - fundament i ściany fundamentowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PPawelkotoniak 11.03.2005 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2005 z tego co wiem najlepszą ofertę ma KRAKBET Mowa tutaj o dobrej jakości betonu nie jakieś popioły bo takich nie polecam a wręcz odradzama najlepiej wziąć wykonawcę z materiałem bo VAT7%i wszyscy zadowoleni prócz fiskusa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jinx 13.03.2005 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2005 JA brałęm z krakbetu (rok temu) B15. NAjtańszy w oklolicy i domek stoi. Ekipa nie miałą zastrzeżen. Acha jeżeli poszukujesz ekipy to mogę gorąco polecić tą co robiła u mnie . Bliższe info na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafslusarczyk 16.03.2005 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 jest też Galicja Beton na ulicy Zawiłej 56 za attic-iem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts