czajnik 12.03.2005 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 Dlaczego tamto forum jest jakby klonem tego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basset 12.03.2005 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 Pewnego rodzaju klonem jest. Ale mysle ze to dobrze, nigdy za duzo konkurencji- to napedza rozwoj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czajnik 12.03.2005 14:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 Przy założeniu oczywiście, że mówimy o konkurencji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
invx 12.03.2005 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 a no dlatego takie ludzaco podobne bo sie tylko kolorkami rozni, i tam i tu poszli na skroty, myslac "po co wywarzac otwarte drzwi" i wykorzystali phpBB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 12.03.2005 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 zajrzałem na te forumbudowlane.pl i jestem w szoku , ale porządeczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemek3 12.03.2005 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 to te się nie różni dużo od phpBB (stopki nie ma ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 13.03.2005 02:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2005 Byłam, widziałam, poczytałam...eee wolę nasze Forum, ale napatoczyłam się na jednego z naszych forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
super gacek. 13.03.2005 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2005 Jest faktycznie ładne poukładane , ale nas jest 90 razy więcej i jak widziałem to czterech naszych użytkowników dołączyło już w 1970 r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
am00 13.03.2005 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2005 Byłam, widziałam, poczytałam...eee wolę nasze Forum, ale napatoczyłam się na jednego z naszych forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
echo 13.03.2005 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2005 Też zerknąłem.Jestem pod wrażeniem porządku. Od razu wiesz co i gdzie szukać!!!Jest jeszcze troche mało rozkręcone, ale nieźle zorganizowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
invx 13.03.2005 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2005 przy takiej ilosci postow jakie maja to trudno, zeby nie bylo porzadku ale jak im to sie rozkreci, to juz tak czysto ni bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 13.03.2005 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2005 Byłem tam przed chwilą i wcale nie mam odczucia, iż jest to klon Forum Muratora.Oczywiście jest to dopiero forum rozpoczynające swój żywot i dlatego też ma mało wpisów i niewielu jeszcze użytkowników. Niemniej posty które czytałem są konkretne i odnalezienie szukanego zagadnienia jest zdecydowanie łatwiejsze niż w Muratorze. Nie trzeba grzebać w takim "śmietniku" jakim stał się dział "Wymiana doświadczeń"Ponadto wpisy dotyczą zagadnień stricte budowlanych. Nie uświadczy się ani kawiarni klubowej ani herbaciarni klubowej czy też ciastkarni (sądzę, że powstanie piwiarni, winiarni czy też baru mlecznego to tylko kwestia czasu - wszak jest tyle ładnych obrazków w necie wartych wklejenia) .Trochę statystyki –na Forum Muratora zamieszczono 577531 wpisów z czego aż 1 /4 (133926) to wpisy w dziale Klub Budujących z samym budowaniem mających niewiele wspólnego. Jeśli doda się do tego tematy z działów Psychologa dyżurnego, budujących poetów, kącika zapaleńców i kilku innych to procent postów nie związanych z tematyką budowlaną jeszcze wzrośnie.Forum Muratora stało się obecnie Forum bardziej towarzyskim niż specjalistyczno-technicznym. Oczywiście, ma to swój urok i powab. Niemniej wielu budujących szuka konkretnych informacji i niewiele interesuje ich temat higieny żony czy też teściowej a przyznacie, że wątki te cieszyły się sporym zainteresowaniem. Zainteresowaniem zdecydowanie większym niż większość tematów technicznych. Tyle spostrzeżeń wystarczy by stwierdzić iż nie jest to klon Forum Muratora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czajnik 14.03.2005 07:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2005 Może rzeczywiście "klon" to nieco niefortunne sformułowanie, niemniej myślę, że to drugie forum to również sprawka muratora, tyle, że na wyższym merytorycznie poziomie. Pewnie redakcja zauważyła, że na tym forum za często odbiega się od sedna sprawy i postanowiła coś z tym zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzes z Krakowa 14.03.2005 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2005 Pewnie redakcja zauważyła, że na tym forum za często odbiega się od sedna sprawy i postanowiła coś z tym zrobić. napewno wierzysz w to co napisales:)?Ja bym nieliczyl na taka troske o nas ze stronu muratora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 14.03.2005 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2005 Tamto forum jest totalnie inne. Wszystko obrzydliwie uporządkowane, jak w Holandii . I jak się pogrupować ? Grupa dachówki (zamiast warszawskiej), albo grupa okna (zamiast Trójmiasto)??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 14.03.2005 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2005 Markus zgadzam się z Tobą, że tamto forum jest : obrzydliwie uporządkowane (dziwne, bo ja lubię porządek ) Ale tam są tylko suche informacje i nic więcej, tam nikt Ci nie powie gdzie najtaniej kupić dachówkę ,czy kto najlepiej w twoim mieście robi wylewki.. Nasze forum lepsiejsze jest i basta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cosik_janosik 14.03.2005 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2005 Niemniej posty które czytałem są konkretne i odnalezienie szukanego zagadnienia jest zdecydowanie łatwiejsze niż w Muratorze. Nie trzeba grzebać w takim "śmietniku" jakim stał się dział "Wymiana doświadczeń" Ponadto wpisy dotyczą zagadnień stricte budowlanych. Nie uświadczy się ani kawiarni klubowej ani herbaciarni klubowej czy też ciastkarni (sądzę, że powstanie piwiarni, winiarni czy też baru mlecznego to tylko kwestia czasu - wszak jest tyle ładnych obrazków w necie wartych wklejenia) ..... Jeśli doda się do tego tematy z działów Psychologa dyżurnego, budujących poetów, kącika zapaleńców i kilku innych to procent postów nie związanych z tematyką budowlaną jeszcze wzrośnie. Forum Muratora stało się obecnie Forum bardziej towarzyskim niż specjalistyczno-technicznym..... Niemniej wielu budujących szuka konkretnych informacji i niewiele interesuje ich temat higieny żony czy też teściowej a przyznacie, że wątki te cieszyły się sporym zainteresowaniem. słuszne mądrości, potwierdzam co do nie których osób (forum Murator) mam wrażenie, że chcą bardziej poplotkować niż powymieniać doświadczenia budowlane i nic w tym złego, gdyby trzymali się działow odpwiednich ku temu, a nie wymiany doświdczeń (budowlanych). Forum Muratora ma tą zaletę iż jest tu dużo dobrych speców, ale spora część też speców, wchodzi na forum i widzie te porządki i już nigdy nie wraca, chciałby się podzielić swoją wiedzą, ale jest zbyt duży bałagan i to ich przytłacza Ci co nie lubią porządek jednak potwierdzają niesłuszną tezę o Polakach jako brudasach. Czy to prawda że ma powstać tutaj nowe forum ? miłośników serialu KLAN i Rysia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts