Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

CIEKAWE SPOSTRZEŻENIE KAFELKOWE

duduś

Recommended Posts

Teściki Wam wyślę jutro, gdyż mam je w domu w komp.

Ja niestety w obecnej pracy zarabiam... tfuj, pobieram zapomogę dosłownie :evil: :cry: . Dlatego jak będzie domek i miejsce to rozkręcam jakąś działalnośc kafelkową - artystyczną. Na szczęście ja pracuję w budżetówce, więc mam do czego wracać, ale to prawda że ciąża+praca to czasami tragedia. W tamtym roku miałam propozycję pracy u prywaciarza w agencji reklamy (jako grafik) ale nie poszłam, mimo że kasa lepsza. W decyzji pomógł mi obskurny kibelek w tamtej firmie i podarta wykładzina oraz "jama" w której miałabym siedzieć. I chyba dobrze zrobiłam jak teraz patrzę co mi się przytrafiło, zostałabym chyba z ręką w nocniku lub dziecko byłoby wariatem (12 godzin przy kompie).

Wierzę w dobry omen, nic nie dzieje się z przypadku.

Dobra, kończę idę do domciu dziś polegiwać, do jutra. Caprax2 :wink: .

• Odpowiedzi 96
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

skusił mnie tytuł wątku, a tu takie rewelacje :o

Capra, wielkie gratulacje :D

Anick, jeżeli naprawde pragniesz dziecka to nie zadręczaj się tym co będzie, tego nigdy nie przewidzisz. Ja jak rodziłam córkę zaraz po studiach to nawet pracy nie miałam, nie powiem było różnie ale teraz jest ok. i nie wyobrażam sobie życia bez mojego szkraba. Na pewno sobie poradzicie :D

Monka gzdeiś tam głeboko ja to wiem:)

bo tak na prawde zawsze bedzie coś stało na przeszkodzie, a to kolejne studia, a to praca, a to kredyt itp.

i powiem Wam szczerze ze jak rok temu mysl o dziecku mnie przerażała, to teraz mysle o tym z łagodnym uśmiechem na twarzy, a mysli takie jak przed chwilą nachodzą mnie coraz rzadziej:)

Oj, akurat w tej samej chwili piszę jakieś głupie hasła, sory :oops: .

Mam troche smutną wiadomość i to nie jest niestety zart PrimaAprilisowy..

papież nie żyje..podobno jeszcze nie podaja tego oficjalnie, ale już są przecieki..

Ten temat będzie niósł dużo emocji, zanim powiedzą prawdę :cry: .

Capra x2

i to wielkie emocje..czasami myśle ze już dosyć sie papież wycierpiał i na prawde zaslużył sobie na wypoczynek, tym bardziej ze widac jak go ta cała jego niemoc denerwuje, ze nie moze przemawiać i uczestniczyć w życiu koscioła.. a z drugiej strony daje nam tyle nadzieji swoją osobą..

uff.. cieżki temat..

Anick, jestem tego samego zdania co Ty. W przypadku tak uduchowionych ludzi jak Papież, to jest to niewątpliwie duża strata, ale Bóg chyba lepiej wie kiedy komuś jest potrzebny wieczny odpoczynek i uważam że On (Papież) dawał z siebie wszystko, może nawet i za dużo jak na swoje możliwości.

Capry dwie.

a wracając do tematu łazienkowego to czy ktoś mi moze polecić wygodną narożną wanne..?

wybrałam sobie wanne Koła Neo 125x125, w ofercie można dokupic zagłówki - jest ładna i niedroga..ale sie zastanawiam czy niesymetryczna Neo np. 150X100 nie bedzie lepsza..

moze ktoś ma z was doświadczenia w uzytkowaniu takich wanien?

a tak na marginesie to czy można w sklepie wejsc do takiej wanny boso??

malinka dziekuje, ale po zrobieniu najazdu na wanny wybraliśmy marke Koło i wanne Bolero 130x130 z dwoma zagłówkami i z głębokim siedzonkiem dla malucha:)

w końcu kąpiele w trójkę mogą być fajne:)

a no i wreszcie wybrałam kafelki

Milo Forte beż na podłogi i lamperie (do wysokości blatu umywalki) potem dekor z pomałamanych kamieni (kolor forte beż i kolor forte szary) a potem Forte szary; no i juz wymyśliłam, na kórych scianach w jaki sposób bedą ułożone płytki Forte szary (nie chciałam mieć wszystko do samego sufitu