Capra 31.03.2005 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2005 Teściki Wam wyślę jutro, gdyż mam je w domu w komp. Ja niestety w obecnej pracy zarabiam... tfuj, pobieram zapomogę dosłownie . Dlatego jak będzie domek i miejsce to rozkręcam jakąś działalnośc kafelkową - artystyczną. Na szczęście ja pracuję w budżetówce, więc mam do czego wracać, ale to prawda że ciąża+praca to czasami tragedia. W tamtym roku miałam propozycję pracy u prywaciarza w agencji reklamy (jako grafik) ale nie poszłam, mimo że kasa lepsza. W decyzji pomógł mi obskurny kibelek w tamtej firmie i podarta wykładzina oraz "jama" w której miałabym siedzieć. I chyba dobrze zrobiłam jak teraz patrzę co mi się przytrafiło, zostałabym chyba z ręką w nocniku lub dziecko byłoby wariatem (12 godzin przy kompie). Wierzę w dobry omen, nic nie dzieje się z przypadku. Dobra, kończę idę do domciu dziś polegiwać, do jutra. Caprax2 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 31.03.2005 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2005 skusił mnie tytuł wątku, a tu takie rewelacje Capra, wielkie gratulacje Anick, jeżeli naprawde pragniesz dziecka to nie zadręczaj się tym co będzie, tego nigdy nie przewidzisz. Ja jak rodziłam córkę zaraz po studiach to nawet pracy nie miałam, nie powiem było różnie ale teraz jest ok. i nie wyobrażam sobie życia bez mojego szkraba. Na pewno sobie poradzicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anick 31.03.2005 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2005 Monka gzdeiś tam głeboko ja to wiem:)bo tak na prawde zawsze bedzie coś stało na przeszkodzie, a to kolejne studia, a to praca, a to kredyt itp. i powiem Wam szczerze ze jak rok temu mysl o dziecku mnie przerażała, to teraz mysle o tym z łagodnym uśmiechem na twarzy, a mysli takie jak przed chwilą nachodzą mnie coraz rzadziej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1719498972 31.03.2005 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2005 Anick w takim razie jesteś już na końcu tej drogi To klasyczne objawy Obawy ma wiele kobitek, szczególnie jak są młode, mają plany, praca, kariera i takie tam. A potem to wszystko nagle robi się mało ważne, ba, zupełnie nieważne Po prostu się chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.03.2005 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2005 a jeszcze jak się człowiek napatrzy na takie słodkie łobuziaczki na zdjęciach - Anick - wyślę Ci Julcię na priva,to od razu zaczniesz działać,hehe wiosna przecież! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anick 01.04.2005 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 no i kim jesteście????ja mam po 7 jako Afiliator i Akwizytor..zdecydowanie nie jestem Analitykiem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anick 01.04.2005 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 Mam troche smutną wiadomość i to nie jest niestety zart PrimaAprilisowy..papież nie żyje..podobno jeszcze nie podaja tego oficjalnie, ale już są przecieki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malenka 01.04.2005 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 Mam troche smutną wiadomość i to nie jest niestety zart PrimaAprilisowy.. papież nie żyje..podobno jeszcze nie podaja tego oficjalnie, ale już są przecieki.. nie wolno nam wierzyc w przecieki.... nie chce w to wierzyc.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Capra 01.04.2005 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 Ja miałam wcześniej specjalne hasło jak się rodzinka dopytywała kiedy dzidziuś: "NAJPIERW DOMEK, POTEM POTOMEK " Capra x2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Capra 01.04.2005 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 Oj, akurat w tej samej chwili piszę jakieś głupie hasła, sory . Mam troche smutną wiadomość i to nie jest niestety zart PrimaAprilisowy.. papież nie żyje..podobno jeszcze nie podaja tego oficjalnie, ale już są przecieki.. Ten temat będzie niósł dużo emocji, zanim powiedzą prawdę . Capra x2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anick 01.04.2005 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 i to wielkie emocje..czasami myśle ze już dosyć sie papież wycierpiał i na prawde zaslużył sobie na wypoczynek, tym bardziej ze widac jak go ta cała jego niemoc denerwuje, ze nie moze przemawiać i uczestniczyć w życiu koscioła.. a z drugiej strony daje nam tyle nadzieji swoją osobą.. uff.. cieżki temat.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Capra 01.04.2005 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 Anick, jestem tego samego zdania co Ty. W przypadku tak uduchowionych ludzi jak Papież, to jest to niewątpliwie duża strata, ale Bóg chyba lepiej wie kiedy komuś jest potrzebny wieczny odpoczynek i uważam że On (Papież) dawał z siebie wszystko, może nawet i za dużo jak na swoje możliwości.Capry dwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anick 01.04.2005 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 a wracając do tematu łazienkowego to czy ktoś mi moze polecić wygodną narożną wanne..?wybrałam sobie wanne Koła Neo 125x125, w ofercie można dokupic zagłówki - jest ładna i niedroga..ale sie zastanawiam czy niesymetryczna Neo np. 150X100 nie bedzie lepsza..moze ktoś ma z was doświadczenia w uzytkowaniu takich wanien? a tak na marginesie to czy można w sklepie wejsc do takiej wanny boso?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 01.04.2005 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 Anick - można Mój małż testował kilka egezmplarzy (jako, że jest duuuuużo wyższy ode mnie) za nim wybraliśmy tę jedyną Moja wanna jest narożna 150x150 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anick 01.04.2005 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 no własnie, my też chcielismy taką wielkosć, ale np. moja znajoma powiedziała ze ta wanna spełnia swoje kryteria wtedy kiedy obie osoby lubia sie kąpać w wannie gdyż dla jednej osoby zuzywa sie za dużo wody..no nic jutro zrobię najazd na wanny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 06.04.2005 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2005 anick proponuje wanne ROSSA z RAVAK najwiekszy wymiar160x105 odpowiada wannie prostej o wymiarach 190x90 http://www.ravak.pl/img/pv/rosa_tvar.jpg po upustach zapłaciłam za nią coś około 1400zł z zagłówkiem, rączką, później okazało sie ża ma małą skazę i jeszcze spuścili 400 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anick 06.04.2005 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2005 malinka dziekuje, ale po zrobieniu najazdu na wanny wybraliśmy marke Koło i wanne Bolero 130x130 z dwoma zagłówkami i z głębokim siedzonkiem dla malucha:)w końcu kąpiele w trójkę mogą być fajne:) a no i wreszcie wybrałam kafelkiMilo Forte beż na podłogi i lamperie (do wysokości blatu umywalki) potem dekor z pomałamanych kamieni (kolor forte beż i kolor forte szary) a potem Forte szary; no i juz wymyśliłam, na kórych scianach w jaki sposób bedą ułożone płytki Forte szary (nie chciałam mieć wszystko do samego sufitu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts