Gość tripper 12.03.2005 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 witam, zastanawiam sie wlasnie nad tym, co polozyc na podloge. myslalem troche o gresie --> pasuje mi do takiego prowansalskiego klimatu, ktory chce stworzyc w mieszkaniu. jakie sa wg Was plusy takiej podlogi, jakie minusy? jak to de facto sprawdza sie w uzytkowaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbalimba 15.03.2005 01:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 plusy -klimat prowansalski ;] chlod w lecie jak strona zachodnio poludniowa- z rana i w nocy,bardziej trwala, jak dobry material to nigdy sie nie zetrze minusyzima zimno bedzie ciagnelo- chyba ,ze zalozysz ogrzewanie podlogowe elektryczne gres sie latwobrudzi /matowy/, polerowany wymaga zabiegow co jakis czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbalimba 15.03.2005 01:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 no i jak bedzie taka podloga odkurzana to sie moga sosiedzi z dolu pogniewac- taka podloga niese wszystkie stuki, uderzenia itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość tripper 15.03.2005 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 a co z izolacja? gdyby ukladac taki gres na jakiejs megaizolacji, to czy nadal by ciagnelo?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbalimba 16.03.2005 01:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 jedyne co mozna zrobic to polozyc ogrzewanie podlogowe elektryczne, ale wtedy trzeba zdecydowac sie na odpowiedni uklad mebli itd, zeby grzalo tylko na odslonietej przestrzeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
echo 16.03.2005 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 Ach, gdyby mnie podobały sie płytki w salonie i pokojach to do pieca kondensacyjnego zrobiłbym sobie w całości na parterze ogrzewanie podłogowe wodna, a tak....w pokojach podoba mi sie tylko drewno (parkiet) i muszę wieszac grzejniki.Cos za coś - jak zwykle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomekM 16.03.2005 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 A ja mam w salonie, kuchni, przedpokoju, łazience i pomieszczeniu gospodarczym na parterze położone płytki i do tego ogrzewanie podłogowe. Jestem bardzo zadowolony. Łatwo to utrzymać w czystości, można chodzić bosą stopą i przyzwoicie wygląda. Parkiet wyglądał by lepiej ale za to goście musieli by rozbierać buty (a to mnie zawsze wkurza!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość tripper 16.03.2005 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 z tym mam problem. mieszkanie w bloku, wiec ogrzewanie podlogowe w gre nie wchodzi chyba, ze sie myle...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts