Maco 26.09.2002 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2002 W naszej prawie wszystko jest zmieszane ze wszystkim. Próbowałem układać ryby oddzielnie, sery odzielnie ale po chwili wszytsko brało w łeb. Sam nie wiem czy jest jakiś "złoty sposób" czy zawsze się kończy na ogólnym pomieszaniu... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 26.09.2002 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2002 Chyba nie ma na to sposobu, przynajmniej tam, gdzie lodówkę obsługuje więcej niż jedna osoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 27.09.2002 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2002 Ja jakoś mam porzadek, mimo malutkiej lodówki, a może właśnie dlatego Puszki i kartoniki w szufladce na dole (jedne z lewej, drugie z prawej) Z przodu na półkach to, po co sięgamy codziennie (masło, coś na chleb), z tyłu to, co wyciągane jest sporadycznie. Jogurty (zwykle mamy ich sporo) układam datą ważności - najświeższe z tyłu. To dziwne, ale lodówka to chyba jedyne miejsce, gdzie mam porządek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 27.09.2002 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2002 Dobry pomysł z jogurtami i datą ważności !Dzięki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 27.09.2002 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2002 Wódkę możesz trzymać w zamrażalniku. Piwa nigdy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryb_ka 27.09.2002 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2002 Jestem szczęśliwą kobieta i nie gotuję obiadów - co znacznie upraszcza sprawę porządku w lodówce:smile:)) Niemniej wygląda ona tak:sad: pomijając zamrażarkę osobno na dole) - pierwsza półka od góry największa - tu mogą stać słoiki, kartony z mlekiem, piwo:smile:) i ewentualnie gary, jak już cos upichcę - druga w dół najwęższa na jakieś masło, margarynę, serki w pudełkach itp. - trzecia znowu większa, bo jest tam miejsce na dwa pojemniki: jeden na wędlinę, drugi na różnego rodzaju sery: żołte i "śmierdziuszki", czyli camembert etc. - następna idealna pod jogurty ( to niesamowite, jak dzieci potrafią je pochłaniać!!!) - i szklana półka na pozostałe, na które nie mam pomysłu:smile:) albo są "chwilowe" - i pod szklaną półką dwa pojemniki: jeden na warzywa a drugi na puszki długoterminowe. Rany - nie miałam pojęcia, że jakoś to mam usystematyzowane, hehe:smile:) Natomiast o to, jak wyglada zawartość trzech szuflad w zamrażarce nie pytaj, bo sama od czasu do czasu "odkrywam" tam różne rzeczy:smile:))))))))))))) Pozdrooffka dla miłośników zimnego piffka prosto z lodóweczki:smile:)))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 27.09.2002 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2002 Pifko to się wie.... zmieści się na każdej półeczce... Dzięki za pomysły. POdoba mi się wprowadzenie pojemniczków na półki. Próbowałem układać stosiki (coś na coś) ale się waliło po chwili i robił się misz-masz. Takie pojemniczki to nie dość, że porządkują to jeszcze ograniczają rozprzestrzenianie się zapachów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts