marcin_budowniczy 12.03.2005 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 Mój maluszek pierwszy raz pociągnął mnie poważnie za portfel. Uwielbia jak się go prowadza za rączkę np. do kuchni, do ubikacji, do łazienki - wiadomo nowe rzeczy, nowe przedmioty, zawsze coś zobaczy, dotkie jakiś inny przedmiot.... I tak to było - siedze sobie przed kompem, żonka wystartowała praleczkę, pół godziny się pierze, wiruje itd. Nagle wrzask woda, woda! Zoneczka otwiera drzwi od łazienki a tu powódź!!! Wody na dobre 4 cm, praniem się nie zajmuje ale cholernie się zdziwiłem, że pralka wykorzystuje tyle wody! Mieszkam na 2 pietrze sąsiadka zalana ... a nie dawno pękła mi rura i była pyskawica.... Teraz wystawi mi fakturę za remont + mój mały remoncik. Co się okazało? Jak byłem z maluszkiem na "obchodzie" w łazience, nie zauważyłem kiedy wyciągnął wąż odprowadzający wodę z pralki do wanny i rzucił go na podłogę... to był moment Czy Wasze szkraby też tak wcześnie zaczynają rozrabiać??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 12.03.2005 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 Skarżypyta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.03.2005 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 Poczekaj to dopiero początek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 12.03.2005 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 Cyrk- to jest od urodzenia do wieku "x" albo i dłużej oczywiście w dobrym tego słowa znaczeniu . Pozdrawiam jako zalewana notorycznie przez sąsiadów bez dorobku cyrkowego ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 12.03.2005 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 [...] nie zauważyłem kiedy wyciągnął wąż odprowadzający wodę z pralki do wanny i rzucił go na podłogę... to był moment Będzie z niego świetny herpetolog Zapisz go do Joshi na naukę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.03.2005 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 hahhahaha.To się dopiero Tatusiu zaczyna U mnie najnowsze straty: - struktura na ścianie przedpokoju - metodą ostrego walenia drewnianym młotkiem z zestawu IKEA - popsuta szufladka na klawiature w biurku - wykorzystywana była jako schodek do regału ,na którym leży pudełko z CD - zacinająca się szuflada odtwarzacza CD w kompie - od wkładania na siłę zdjętych podstępnie tychże CD - abstrakcyjne malowidła na czerwonej wykładzinie w pokoju Łobuza - zielony flamaster - nie do sprania - flamastrów już nie ma - wszystkie końcówki odgryzione ech,mogła bym pisać i pisać... A starsza nic nie nabroiła w tym wieku A te same geny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.03.2005 00:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2005 Mimi widocznie musi byc rownowaga w naturze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.03.2005 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2005 ech...to zadne kłopty.....mój ma 19 lat...i to dopiero kłopot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 13.03.2005 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2005 Małe dzieci - mały kłopot, duże dzieci - duży kłopot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 13.03.2005 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2005 Teska, ale się wstrzeliłaś Pociesz się, że to już końcówka głupawki. Jeszcze tylko dwa, góra trzy lata i zmądrzeje. Mój ma prawie 25 i od kilku lat jest OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 13.03.2005 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2005 Czy Wasze szkraby też tak wcześnie zaczynają rozrabiać??? Przygotuj sie na jeszcze wiele różnych psot i podstawowa zasada oczy dookola glowy a i tak nie dopilnujesz Jednym slowem maluszek rozwija się prawidlowo i wszysko w normie ech...to zadne kłopty.....mój ma 19 lat...i to dopiero kłopot Choć to jeszcze za kilka dobrych lat ale już się tego boję Małe dzieci - mały kłopot, duże dzieci - duży kłopot Swięta prawda choć stara jak świat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
drbudzik 13.03.2005 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2005 moj syn (teraz 22 lata )nigdy nic nie zbroil,i myslalam ze dzieci tak maja-oczywiscie dobrze wychowane (!) A potem coreczka...Ten waz z pralki to poczatek,Marcine-Budowniczy,potem bedzie plastelina w nosie,klocki w wideo,kabelki z misia na baterie wkladane do kontaktu (bo nie dzialal ) A jak przemowi ludzkim glosem to czesto trzeba sie czerwienic albo udawac ze sie nie slyszalo.Teraz ma 17 lat i(chyba)zaczyna byc lepsza.Przed Toba jeszcze jakies 16 lat a potem juz z gorki z wychowaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 13.03.2005 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2005 Dokładam etap zajęczenia ( pryszcze, zarost, owłosienie zbędne , za duże stopy, za mały biust, za duża waga, niezadowalająca masa mięśniowa , brak zainteresowania płcią przeciwną, za duże zainteresowanie płci przeciwnej, notoryczny brak czasu, za duże rachunki za telefon - i ogólnie " Łomatko Sałatko " ...) Wszystkich osobiście uciemiężonych potomstwem pozdrawiam !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 13.03.2005 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2005 Ziabo, pękam ze smiechu dostałem szamotania pępka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.03.2005 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2005 . Jeszcze tylko dwa, góra trzy lata i zmądrzeje. Mój ma prawie 25 i od kilku lat jest OK potwierdzam ...do 20 jest ciężko .... Już gdzieś pisałam,że dzieci są takie fajne jak są małe ,że można je zjeść a jak dorastaja to człek żałuje ,że tego nie zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.03.2005 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2005 Tomek 1950 mam nadzieje ze tak bedzie.....bo moj nerw jest wystawiany na próbę niemal codziennie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.03.2005 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2005 Ew-ka święta racja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 13.03.2005 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2005 Ew-ka - coś w tym jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.03.2005 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2005 wiem co mówie ( jedno 22 lata , drugie 19 - jeszcze sie buntuje) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 13.03.2005 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2005 ja mam to jeszcze wszystko przed sobą - mam nadzieję, że uda się nam to przetrwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts