tomek1950 13.03.2005 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2005 Jeśli chodzi o sprzątanie i przywiązanie do porządku... inaczej, to w pełni go rozumiem i popieram. Czego chcesz od dziecka? To wszystkie Tomki tak mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 14.03.2005 00:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2005 Jeśli chodzi o sprzątanie i przywiązanie do porządku... inaczej, to w pełni go rozumiem i popieram. Czego chcesz od dziecka? To wszystkie Tomki tak mają Porządek inaczej...hmm tak to się teraz nazywa Ja jeszcze słyszałam o... bałaganie artystycznym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 14.03.2005 00:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2005 No widzisz, dziecko będzie artystą. Wrażliwy. Doceń to. A u mnie nikt nie docenia artystycznych zdolnosci do robienia porządku... inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.03.2005 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2005 ziabka napisała ,ze cory pomagaja w trendach kosmetyki i mody ...to prawda , ale pozbawiaja tez 80% ciuchow w mojej szafie !!!! moje bluzki ,swetry czy inne dodatki nie tylko w jej szafie ale w szafach jej kolezanek ląduja mówiłam ,zjeść , bo potem będzie za poźno !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 14.03.2005 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2005 Ew-ka - masz rację To się tak niewinnie zaczyna: "mamo pożyczę sobie bluzeczkę" a Ty już wiesz, że już raczej jej nie odzyskasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 14.03.2005 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2005 No widzisz, dziecko będzie artystą. Wrażliwy. Doceń to. A u mnie nikt nie docenia artystycznych zdolnosci do robienia porządku... inaczej Wielcy ludzie żyją w brudzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
A-g-n-e-s 14.03.2005 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2005 Porządek inaczej, nieład artystyczny...cóż do sprzatania należy mieć natchnienie.Mnie się zdarza nie mieć natchnienia,natomiast mojemu 10-latkowi Bozia wcale natchnienia nie dała Trzeba było zjeść Teraz pozostaje to jakoś przetrzymać,a potem niech się synowa martwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.03.2005 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2005 A ja, matka , powiem Wam, że moje, tak troskliwie hodowane pisklaki z gniazdka już wyfrunęły... i... wiem co to znaczy "syndrom opuszczonego gniazda", bo dopadł mnie i nie chce puścić... i... z wielkim rozrzewnieniem wspominam wszystkie "numery" moich dzieci... Były to numery szargajace często nerwy matczyne i ojcowskie, ale raczej przyzwoite , bez większych przegięć. Ale z drugiej strony, jak idę "na chatę" synka mojego, to cieszy mnie, że ten... nieład artystyczny mnie nie dotyczy. Ale mimo wszystko, jak tak czytam o Waszych "kłopocikach" z latoroślami to... jakoś mi tęskno... i zazdroszczę Wam, że macie dzieci swoje przy sobie... jeszcze... Potem będzie Wam tego... wszystkiego brakować, zobaczycie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 14.03.2005 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2005 Jolu, zdjęcie jest przesympatyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 14.03.2005 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2005 Matka, Pięknie napisane. Czuję to samo. Ale wnuki dają bardzo wiele radości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.03.2005 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2005 Matka, Pięknie napisane. Czuję to samo. Ale wnuki dają bardzo wiele radości Niewatpliwie, ale na wnuki przyjdzie mi jeszcze trochę poczekać. Powiem tylko, że budujemy w dużym stopniu z myślą o nich... Wyobrażam sobie często, jak będą biegać po tych schodach, bawić się w tym ogrodzie... i nie powiem, jest to miłe... wyobrażenie. Pozdrawiam i rodziców i... dziadków! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 14.03.2005 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2005 A ja jak pierwszy raz wszedłem na to forum, to myślałem że jestem najstarszy A jak na czacie ktoś zapytał: no chyba nie masz pięćdziesiątki, to ja zgodnie z prawdą-pewnie, że nie. Miałem wtedy tylko 49 I tak jak Matka cierpię z powodu pustki w chałupie po wyfrunieciu moich księżniczek. Ale co tam. W czwartek przyjeżdża mój wnuczek. Na całe dwa tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 14.03.2005 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2005 Janussz, będzie fajnie zobaczysz. W jaki jest wieku? A może stworzymy na forum grupę dziadków? Matka, masz jak na razie honorowe członkostwo jako Matka-Babka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 14.03.2005 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2005 Tomku. Ma prawie 9 miesięcy. Chodzi juz na basen. Uczy się pływać Córka skarży na niego, że taki niegrzeczny. Nie zna się widać Mówisz klub dziadków i babć załozyć? A czemu nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 14.03.2005 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2005 Niniejszym zakładamy klub BABĆ I DZIADKÓW NA FORUM MURATORA Pamiętajcie, wszyscy kiedyś będziecie jego członkami. Komitet założycielski: Janussz i tomek 1050 Członkini honorowa: Matka Czekamy na zgłoszenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.03.2005 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2005 dziwny ten świat rodzice zawsze narzekają że dzieci rozrabiają i sa niegrzeczne dziadkowie zaś widzą w nich tylko aniołki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 14.03.2005 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2005 Aga, tak to jest. Z wiekiem stajemy się bardziej tolerancyjni, choć muszę się przyznać, jak wnuczek, z czystej miłości, wrzasnął mi prosto w ucho to byłem bliski utraty tolerancji. Pękł mi bebenek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 14.03.2005 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2005 Stajemy się bardziej tolerancyjni, gdyż wychowanie spada na barki innych. Myślę, że czas najwyższy, aby babcie i dziadkowie forumowi ujawnili się. To niemozliwe, ze jest nas tylko prawie troje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 14.03.2005 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2005 Babcie, dziadki forumowe zapraszamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 14.03.2005 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2005 http://husak.pl/~antekpekala/Antek5/tn/IMG_1000.med.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts