Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Roczne dziecko a taki cyrk.

Recommended Posts

Jeśli chodzi o sprzątanie i przywiązanie do porządku... inaczej, to w pełni go rozumiem i popieram. Czego chcesz od dziecka? To wszystkie Tomki tak mają :D

• Odpowiedzi 113
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Jeśli chodzi o sprzątanie i przywiązanie do porządku... inaczej, to w pełni go rozumiem i popieram. Czego chcesz od dziecka? To wszystkie Tomki tak mają :D

Porządek inaczej...hmm tak to się teraz nazywa :wink: :wink: Ja jeszcze słyszałam o... bałaganie artystycznym :wink:

No widzisz, dziecko będzie artystą. Wrażliwy. Doceń to.

A u mnie nikt nie docenia artystycznych zdolnosci do robienia porządku...

inaczej :lol: :lol:

ziabka napisała ,ze cory pomagaja w trendach kosmetyki i mody ...to prawda , ale pozbawiaja tez 80% ciuchow w mojej szafie !!!! moje bluzki ,swetry czy inne dodatki nie tylko w jej szafie ale w szafach jej kolezanek ląduja :evil:

mówiłam ,zjeść , bo potem będzie za poźno !!!!!!

A ja, matka :wink:, powiem Wam, że moje, tak troskliwie hodowane pisklaki z gniazdka już wyfrunęły... :cry:

i... wiem co to znaczy "syndrom opuszczonego gniazda", bo dopadł mnie i nie chce puścić... :(

i... z wielkim rozrzewnieniem wspominam wszystkie "numery" moich dzieci...

Były to numery szargajace często nerwy matczyne i ojcowskie, ale raczej przyzwoite :wink:, bez większych przegięć.

Ale z drugiej strony, jak idę "na chatę" synka mojego, to cieszy mnie, że ten... nieład artystyczny :-? mnie nie dotyczy. :wink:

Ale mimo wszystko, jak tak czytam o Waszych "kłopocikach" z latoroślami to... jakoś mi tęskno... i zazdroszczę Wam, że macie dzieci swoje przy sobie... jeszcze...

Potem będzie Wam tego... wszystkiego brakować, zobaczycie. :wink: :D

Pozdrawiam.

:D

Matka, Pięknie napisane. Czuję to samo.

Ale wnuki dają bardzo wiele radości :D

Matka, Pięknie napisane. Czuję to samo.

Ale wnuki dają bardzo wiele radości :D

:D :D :D

Niewatpliwie, ale na wnuki przyjdzie mi jeszcze trochę poczekać. :wink: :D

Powiem tylko, że budujemy w dużym stopniu z myślą o nich...

Wyobrażam sobie często, jak będą biegać po tych schodach, bawić się w tym ogrodzie... i nie powiem, jest to miłe... wyobrażenie. :D

Pozdrawiam i rodziców i... dziadków! :wink: :D

A ja jak pierwszy raz wszedłem na to forum, to myślałem że jestem najstarszy :)

A jak na czacie ktoś zapytał: no chyba nie masz pięćdziesiątki, to ja zgodnie z prawdą-pewnie, że nie. Miałem wtedy tylko 49 :)

I tak jak Matka cierpię z powodu pustki w chałupie po wyfrunieciu moich księżniczek. Ale co tam. W czwartek przyjeżdża mój wnuczek. Na całe dwa tygodnie :)

Janussz, będzie fajnie zobaczysz. W jaki jest wieku?

A może stworzymy na forum grupę dziadków? Matka, masz jak na razie honorowe członkostwo :wink: :D jako Matka-Babka :D

Niniejszym zakładamy klub BABĆ I DZIADKÓW NA FORUM MURATORA

Pamiętajcie, wszyscy kiedyś będziecie jego członkami. :D

Komitet założycielski: Janussz i tomek 1050

Członkini honorowa: Matka

Czekamy na zgłoszenia :D :D :D

Aga, tak to jest. Z wiekiem stajemy się bardziej tolerancyjni, choć muszę się przyznać, jak wnuczek, z czystej miłości, wrzasnął mi prosto w ucho to byłem bliski utraty tolerancji. Pękł mi bebenek.