tomek1950 14.03.2005 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2005 http://husak.pl/~antekpekala/Antek5/tn/IMG_1000.med.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 15.03.2005 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 Tomku. Ma prawie 9 miesięcy. Chodzi juz na basen. Uczy się pływać Córka skarży na niego, że taki niegrzeczny. Nie zna się widać Mówisz klub dziadków i babć załozyć? A czemu nie To on już ma 9 miesięcy?! Przecież dopiero co się urodził! A jak rozrabia to tak ma być Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.03.2005 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 A może stworzymy na forum grupę dziadków? Matka, masz jak na razie honorowe członkostwo jako Matka-Babka Zaraz, zaraz, CHWILA!!! No patrzcie, babką mnie zrobili! Trochę na wyrost... Do teściowej nawet mi jeszcze daleko... Ale, mimo wszystko... , z przyjemnościa przyjmę honorowe członkostwo z... honorem przyszłej babki. Czuję się wyróżniona, dzięki! I obiecuję, że jak... babką się stanę, to nick zmienię na babka. pozdr. Chyba muszę zmienić emblemacik... a tak go lubię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 15.03.2005 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 To nic nie stoi na przeszkodzie żeby ten nick Babka zaklepać, bo może ktoś Cię wyprzedzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 15.03.2005 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 Tomku czy to Twoje wnuczątko takie śliczniaste? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.03.2005 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 To nic nie stoi na przeszkodzie żeby ten nick Babka zaklepać, bo może ktoś Cię wyprzedzić No masz słuszność! A gdzie to się zaklepuje? I czy można z takim... wyprzedzeniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 15.03.2005 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 MatkoNajlepiej zaklepać na łysinie dziadka. Oglądałaś chyba Benny Hilla (nie wiem czy dobrze napisałem to nazwisko i imię ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.03.2005 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 Matko Najlepiej zaklepać na łysinie dziadka. Oglądałaś chyba Benny Hilla (nie wiem czy dobrze napisałem to nazwisko i imię ). Nooo... nieeee... nie oglądałam... a to wstyd? Ale możesz mi naświetlić o co chodzi, tylko szkopuł w tym, że... jeśli chodzi o ścisłość, dziadek łysiny nie ma na stanie... I co? Będzie problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 15.03.2005 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 Zero problemów. Dziadek może być cudzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 15.03.2005 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 Tomku czy to Twoje wnuczątko takie śliczniaste? Prawda, że podobny? Naprawdę to mój młodszy wnuczek Antek 6,5 m. Zdjęcie było zrobione kilka dni temu, jak po raz pierwszy w życiu jadł buraczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 15.03.2005 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 Matka, w razie problemów ze znalezieniem łysiny oferuję swoją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 15.03.2005 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 u nos na ślonsku na babkę mowi sie oma ( czyt. ołma) .... .... oma kojarzy mi sie zawsze z babuleńką w dlugiej ,ciężkiej spódnicy -otulonej pledem - to sie chyba nazywalo miderokiem ( jeśli źle napisałam nich ktoś mnie poprawi) Zawsze powtarzałam mojemu synowi ( wręcz prosiłam) żeby mnie nie zrobił babką przed 40-ką .....bo czy ja wyglądam na omę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 15.03.2005 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 Prosiłaś i wysłuchał Cię? Bo tak jakoś piszesz........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 16.03.2005 00:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 Ty zdradź jak wywabiłaś tego flamastra.To dopiero było wyzwanie, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 16.03.2005 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 Ew-ka - zdecydowanie nie wyglądasz na omę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 16.03.2005 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 Prosiłaś i wysłuchał Cię? Bo tak jakoś piszesz........ oczywiście ,że posłuchał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 16.03.2005 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 Ojej, moja 8 cm fasolka tez niedługo będzie takim przystojnym facetem. A na wyciągniętego węża z pralki itp. będę miała ubezpieczenie w Allianzie. OC dla 3 osobowej rodzinki na cały rok - 80 zł - niech psoci do woli. Byle by był zdowy i kochał mamusię, tak bardzo jak my jego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.03.2005 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2005 Matka, w razie problemów ze znalezieniem łysiny oferuję swoją. Nooo, nie wiem, czy nie będę musiała skorzystać Tomku... bo... W dobrą godzinę wypowiedzieliście słowo "babka"! Właśnie przed chwilą zostałam, po raz pierwszy, ciotką-babką!!! To jest po prostu niebywałe, sami zobaczcie: http://www.trakehnersk.warmia.pl/jkm/P3170058.jpg Maleństwo ma tutaj parę godzin, to chłopczyk. Ale na matkę-babkę przyjdzie jeszcze poczekać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 18.03.2005 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2005 Ale słodki dzidzius, takie kocham najbardziej Czekam do lipca moja przyjaciółka bedzie miała takie maleństwo to się nacieszę Matka a jak się zostaje ciocio - babcią ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.03.2005 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2005 Matka a jak się zostaje ciocio - babcią ? Ano, mianowicie tak, że... Mojego męża siotrzeniec został tatusiem. W tym układzie mój mężuś awansował na wujka-dziadka, a ja, siłą rzeczy i rozpędu na... ciotkę-babkę, taaa... Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts