argul 12.03.2005 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 Witam, jestem architektem i jestem zainteresowany współpracą - budownictwo jednorodzinne i budynki komercyjne - styl nowoczesny kontakt: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Estech 13.03.2005 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2005 A skšd jeste? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
argul 14.03.2005 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2005 z Warszawy A skšd jeste? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 14.03.2005 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2005 przeciez jak ktos nie pisze skąd jest to wiadomo... taka mentalnosc.. przeciez caly swiat to Wawka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
argul 14.03.2005 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2005 a moje niedopatrzenie:) przeciez jak ktos nie pisze skąd jest to wiadomo... taka mentalnosc.. przeciez caly swiat to Wawka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MURMAN 14.03.2005 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2005 Kol. Skitek skąd w Tobie tyle zajadłości - czyżby jakiesdawne uzasadnione urazy do 100- licy mogę zrozumieć Kraków stojący w ciągłej tęsknocie zastraconą stolicą ,ale żeby TYCHY -????????????? a macie takie dobre piwo !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 14.03.2005 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2005 Kol. Skitek skąd w Tobie tyle zajadłości - czyżby jakies dawne uzasadnione urazy do 100- licy mogę zrozumieć Kraków stojący w ciągłej tęsknocie zastraconą stolicą ,ale żeby TYCHY -????????????? a macie takie dobre piwo !!! nieee, to zadne zajadłości... po prostu zdarza się Wam bardzo często nie pisać skąd jestescie . Tyskie dla stolicy! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts