Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Gość plaz
house

nam też Ciebie szkoda

agniesia

witaj w kole gospodyń - ja jestem domową,Ty wiejską :lol:

Nie ma czego ,nigdy to mi nieprzeszkadzalo natomias trzeba bardzo szkodowac tych ktorzy widza swiat tylko przez internet :lol: :lol: i popadaja w tzw. uzaleznienie od niego :lol: :lol: .Biedne stwory ale ,takiego to odrazu rozpoznac mozna,nie wie gdzie jest czy w fantazji i juz na jawie.

Ja z tego powodu nawet na maturze moglem z bledami pisac :lol: ,wiec czego tu szkodowac.

Wiec obdazajmy tym wspolczuciem ludzi ktorzy jeszcze od dziecinstwa nie zeszli ze swiata fantazji. :lol:

Gość plaz
łorany, ło matko z córko, łojezusicku, oczem Ty do mnie rozmawiasz :lol:

zza łoceanu, to wielki pan być musi :wink:

łale my gospodynie jakoś sie trzymamy, łotrzemy sobie łzy zapasko łalbo czymżeś innym,

:wink:

Wlasnie wychodze do kosciola pomodlic sie ,za ciebie rowniez.

z tom hamerykom to nie przesadzajmy,

wlasnie siedza moi znajomi: 5$ za zastrzyk u lekarza - pomimo, ze ma ubezpieczenie,

dzieciom nawet w drgawkach goraczkowych nie chcieli podac srodkow odpowiednich i antybiotyku,

pomimo ubezpieczenia trzeba zaplacic za wizyte u dentysty 200$ i potem zwracaja ci 30%,

u nas wcale nie jest tak tragicznie, owszem jest zle, ale zyjemy

to przedszkole takie jasne przestronne,

domy dla seniorow to apartamentowce :wink:

Mimi, zapytałaś/ zasugerowałaś/, czy mam kompleksy. Większość ludzi ma kompleksy, ja pewnie też . Ale zapewniam, że nie sa to kompleksy wynikające z braku znajomości słynnych nazwisk architektów i ich dzieł.

Robercie - nie będę wklejała zdjęć bo mi się nie chce. Nie czuję w sobie misji, jak ktoś ciekaw jakiegoś tematu niech buszuje sobie po internecie

i ich szuka.

Dajcie spokój, kogo interesują te wydumane, snobistyczne domki. Jakoś nie widać tu tłoku. Nikt nie pali się do uczestnictwa w prezentacji pn. "Nowoczesna architektura na świecie - inspiracje dla forumowiczów, poszerzenie ich ciasnych horyzontów". Sorry ale nie mogłam się pohamować. Powiem wam szczerze, że o wiele bardziej przydałyby się zdjęcia normalnych domów ale budowanych np. w Szwecji, Holadii. To byłaby inspiracja.

D'Arek, jeśli Tobie się nie chce to dlaczego chcesz aby i nam się nie chciało? tylko dlatego że Tobie sie to nie podoba? Sugerujesz nawet co powinnismy tu zamieszczac sama ograniczając sie jedynie do krytyki...

a pokazac chcemy jedynie domy... nazwiska pojawiają się jedynie dlatego, bo wypada podac autorów.

D`arek:- nie będę wklejała zdjęć bo mi się nie chce. Nie czuję w sobie misji, jak ktoś ciekaw jakiegoś tematu niech buszuje sobie po internecie

i ich szuka.

Chwala tym, ktorym jeszcze sie chce,do tego bezinteresownie poswiecajac swoj czas.

Ps. z przyjemnoscia dopisuje sie do kola gospodyn-obojetnie jakich. Mysle,ze to odpowiednie dla mnie towarzystwo. Krytykanctwo jako gatunek rozrywki jest mi obce i uwazam,ze nic nie wnosi do meritum zagadnienia.