Grzesiek13 14.03.2005 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2005 Potem go odprawi na tamten świat Zakład Pogrzebowy "Reflex" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semp 14.03.2005 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2005 Potem go odprawi na tamten świat Zakład Pogrzebowy "Reflex" A może "Relax wieczny" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdun Darek B 14.03.2005 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2005 Szanowny Panie Drizzd [ ??? ] Pana niechec do mojej osoby była prezentowna na forum wielokrotnie. Szkoda że z tej niecheci wynika lekceważący stosunek do norm niemieckich . Od kilku lat stosuje , na ile to mozliwe , normy niemieckie i austriackie i dobrym efektem. Kilka lat temu gdy mówilismy o koniczności doprowadzenia tlenu do kominka wiele osób reagowało tak jak Pan , obecnie jest to powszechnie znana sprawa. Co do kominków c.o. to układ otwarty wynika z norm polskich. Złośliwie odpowiem : róbta co chceta za kilka lat dacie nam zarobić. pozdrawiam Darek B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 14.03.2005 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2005 Darek nie ma się co obrażać ja też będę instalował układy schładzające jak będą dopuszczone u nas ale na razie wolę dmuchać na zimne. powiedz mi co powiesz prokuratorowi, klient tak chciał. jest pewne że on Ci powie, klent się na tym nie zna to Pan jest tu fachowcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdun Darek B 14.03.2005 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2005 I to jest najszczersza prawda. Pozdrawiam szalenie fotogeniczny "rocznik 1950" Darek B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 14.03.2005 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2005 Darek nie ma się co obrażać ja też będę instalował układy schładzające jak będą dopuszczone u nas ale na razie wolę dmuchać na zimne. powiedz mi co powiesz prokuratorowi, klient tak chciał. jest pewne że on Ci powie, klent się na tym nie zna to Pan jest tu fachowcem Nie tak powie prokurator. On powie: to pan był fachowcem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 14.03.2005 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2005 Po co sie spierać, trzeba dać cynk do Nieba żeby "miejsce" szykowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 14.03.2005 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2005 cieplutkie to miejsce tylko trochę osmolone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 14.03.2005 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2005 Nikt nie mówił że "będzie czysto" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdun Darek B 14.03.2005 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2005 Zawsze jest alternatywa zrobic jak klient sobie wymyslił albo..Albo postapić tak jak pewien Darek B : pewnemu znanemu pank [ nie to jest poprawna pisownia a nie moja dysleksja ] rock`owemu gwiazdorowi poradziłem aby kupił sobie "graty" to bedzie miał w/g własnego "widzi mi sie " . Ja do kryminału za jego ponysły iść nie mam ochoty. Ale gościa zatkało. Czasami jak mam nastepnego klinta co " wie co i jak " to robie sie mało sympatyczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 14.03.2005 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2005 Robisz się mało sympatyczny, a potem masz tego dowody na forum No, ale przynajmniej z kryminału nie klikasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdun Darek B 14.03.2005 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2005 Jednak zawsze klintów co widzieli nasza robote jest wiecej jak tych co "nas sprawdzali" . Zbieramy bonusy za efekty naszej działalnosci ,wiekszość klientów mamy "z polecenia". Nasze : kominki otwarte,piece , kuchnie , piece chlebowe, piece do pizzy kominki zwkładami ma wielu klientów . To najlepsza i najefetywniejsza forma reklamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 14.03.2005 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2005 To był żart. Widziałem niesmaczne ataki na Ciebie tutaj na forum.Przeczytaj priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 14.03.2005 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2005 A co Wy sie panowie przejmujecie ?Jak jednemu czy drugiemu durniowi kawał blachy walnie w twarz to jego problem.Chce się (i swoją rodzinę -a to juz mnie dziwi)narażac to niech naraża...Mój znajomy też miał taki układ przez lata i co? Ano (jak niedawno opisywałem) w wigilię zadzwonił :"stało się nieszczęście-ratuj" na szczęście nikt nie zginął; w chyba październiku runęła wskutek wybuchu cała ściana budynku w Wejherowie i co? i nic (brrr.całe szczęście ,że pod nią nie bawiły się dzieci) nikt ŻADNYCH wniosków z tego nie wyciągnął-bo po co? Potem tylko żal i narzekanie na patałachów-hydraulików.(tym bardziej ,że nie ma sie do kogo przyczepić bo po co komu firma/doświadczenie/rachunek...?). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 14.03.2005 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2005 No ale jak w tym wszystkim wyglada konkretnie Makroterm? Mozna czy nie mozna? Bo juz mnie skolowaliscie dokladnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wlowik 14.03.2005 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2005 No ale jak w tym wszystkim wyglada konkretnie Makroterm? Mozna czy nie mozna? Bo juz mnie skolowaliscie dokladnie! Wygląda jak Makroterm . Uruchom wyszukiwarkę (GOGLE), wpisz Turbokominek Makroterm i poczytaj. Na forum w klubie budujących znajdziesz też wątek Klub użytkowników kominków z płaszczem wodnym (jakieś 7 stron). Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 14.03.2005 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2005 No właśnie-poczytaj ,proszę i postaraj się wyciągnąć wnioski sama.Tak jest najlepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 14.03.2005 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2005 Szukać porad zawsze warto, ale należy pamietać, że nic nie zwalnia nas od myślenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 14.03.2005 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2005 ewak39 na samym początku tego tematu pisałem że Makroterm jest ok. mało tego przy Makrotermie instalator nie ma prawa zrobić Ci bomby w salonie, ja osobiście uważam że to najlepsze pod względem konstrukcji kominki z płaszczem wodnym na rynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wlowik 14.03.2005 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2005 ewak39 na samym początku tego tematu pisałem że Makroterm jest ok. mało tego przy Makrotermie instalator nie ma prawa zrobić Ci bomby w salonie, ja osobiście uważam że to najlepsze pod względem konstrukcji kominki z płaszczem wodnym na rynku Howk. Popieram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts