Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nadzór budowlany, kosztorysowanie, Poznań/Toruń

Recommended Posts

Świadczę usługi nadzoru inwestycyjnego. W sposób rzetelny i skrupulatny czuwam nad przebiegiem realizowanych prac. Jeśli potrzebujesz zaufanego człowieka na budowie, mogę Ci pomóc.

Ponadto wykonuję kosztorysy, zestawienia finansowe dotyczące budów. Posiadam wieloletnie doświadczenie. Mam uprawnienia kierownika budowy.

Chcesz wiedzieć więcej, odwiedź moją stronę www: http://www.republika.pl/andrzejalaborski

Działam na terenie Torunia i okolic a także w Poznaniu i okolicach.

Serdecznie zapraszam do współpracy!

P.S. Kosztorysy wykonuję dla klientów z całej Polski. Można się ze mną komunikować przez e-mail a dostarczenie kosztorysu zostawić np. PP lub kurierowi. ZAPRASZAM!

Podnoszę ogłoszenie do góry :lol:

Jeśli macie jakiekolwiek pytania związane z moją działalnością lub sprawami budowlanymi, to zapraszam do niniejszego wątku. Chętnie odpowiem lub udzielę rady :D

Inspektor nadzoru uważany był do tej pory za człowieka, który zajmuje się tylko "dużymi" inwestycjami. Inwestorzy domów jednorodzinnych często rezygnowali z usług inspektora ze względu na cięcia kosztów budowy. Niestety wielokrotnie historia pokazała, iż lepiej jest zainwestować w nadzór, niż przez kolejne lata walczyć z usuwaniem usterek. Nie każdy ma czas i pieniądze na sądzenie się z niesumiennym wykonawcą...

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 3 weeks później...
  • 1 month później...

Witam serdecznie,

w chwili obecnej prowadzę budowę domu jednorodzinnego w okolicach Torunia, więc mogę przyjąć drugie zlecenie także w tej okolicy. Chętnych zapraszam do współpracy!

Pierwsze konsultacje dot. planowanych prac, wybranych technologii i sposobu finansowania przedsięwzięcia są darmowe :D

Pozdrawiam!

• 3 months później...