Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Powrót Kodiego_gdynia na forum

Gość M@riusz_Radom

Recommended Posts

Gość M@riusz_Radom

Droga Redakcjo.

Doskonale pamiętam jego boje z budową. Niemniej jednak taki wątek kojarzy mi się tylko i wyłącznie z kultem jednostki a Wam chyba zależy też na innych forumowiczach ? ;)

Zatrudnijcie Kodiego w Redakcji i niech radzi młodym stażem inwestorom jak wybudować taniej ;)

Nie no sytuacja jest lekko dziwna.

Zbudowałem dom prawie sam to fakt.

Ale legendą się nie czuję i nie mówię tego przez skromność.

Ja zwykły koleś juz ze wsi jestem.

Pozdrawiam

co do dziennika to nie szukałem. Gdzieś powinnien być.

Ja go nie zmazałem. Myślę że Redakcja też tego nie zrobiła.

Maksiu - ja tu zaglądam tylko że nie piszę. To Ty tu jesteś Bogiem na tym forum. Zaangażowałeś się w tyle projektów, że jestem pełen podziwu.

Pozdrawiam

jeszcze będzie okazja pogadać.

Konrad nie przesadzaj.. słowo Bóg wynajmniej zupelnie nie na miejscu, niektórzy mówią na mnie Zeus :D :D :D A co do zaangazowania to tylko i wylacznie dzieki temu ze na forum jest tylu wspanialych ludzi, których zreszta doskonale znasz. A moj udzial to tylko katalizator dla paru tematów. Domyślam sie co miales głównie na mysli, chodzi o sprawe z Nikolą, wiesz tak naprawdę to dopiero jak zobaczyłem ją w Warszawie parenaście dni temu, to dotarło do mnie co wspólne z ludźmi z forum zrobiliśmy i ogromnie Ciesze się że mogłem dołożyć do tego swoją cegiełke.

Zdaje sobie Konrad sprawe ze tylko czytasz forum, ale mogłbym czasami tez coś napisać, wszak wyniosłeś z tego forum ogromną wiedzę, więc co szkodzi podzielić sie nią z potrzebującymi, oczywiście w miare posiadanych możliwości czasowych, bo chęci Ci napewno nie brakuje

pozdrawiam

maksiu