janus_z 22.09.2005 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 Witam i prosze o porade w sprawie pralki tak powiedzmy do 1,6 tys.zł, co byscie w tej cenie proponowali i plusy i minusy, ja myslałem o mastercooku tej PFDA-113 ma bardzo dobre wyposażenie oraz cene 1250zł mógłbym ja mieć za te pieniadze.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 22.09.2005 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 widzisz ogólnie to te pralki takie sobie, zdarzały się nieszczelności i inne problemy, ale...ale z drugiej strony przy tej cenie za wsad 6kg i 1100obr. to jest ciekawa propozycja zwłaszcza iż rozwinięty serwis i koszty cześci są przyzwoite. Dlatego jestem raczej na: TAK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
avzi 22.09.2005 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 Na razie, choć mam ją od miesiąca, mogę polecić Aristona AVF-109. Bardzo cicha, energooszczędna, wszystkie przydatne funkcje i bardzo przejrzysty wyświetlacz. Kosztuje ok. 1500 zł. (najtaniej w sklepach internetowych). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janus_z 22.09.2005 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 Ten ariston jest ciekawy, a jak sie przedstawia sprawa z serwisem i ceną cześci zamiennych? Co sadzićie o tym modelu Ardo Ardo FL 105 L, jest w podobnej cenie?zastanawiam się tez czy kupowac teraz czy poczekac do nowego roku, moze beda jakies obnizki i zmiany modeli? Mam równiez w planach zakup lodówki myslałem o Amice ACZ 3104XP, w inoxie, chodzi mi o lodówki o podobnych parametrach to jest wysokośc do 160cm i wielkośc zamrazalnika ~80litrów, patrzyłem jeszcze na Whirpoola 5100X, ale podobno nie jest to pełny inox tylko malowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
avzi 22.09.2005 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 Prawdę mówiąc nie przejmuję się bardzo ceną części zamiennych, bo zakładam, że dzisiejsze pralki psują się sporadycznie. Do tej pory miałem przez 6 lat pralkę Indesit (tego samego producenta), która nie zepsuła się ani razu i nadal jest używana (choć miejscami już rdzewieje obudowa).Nie sądzę jednak, aby marka Ariston charakteryzowała się drogimi częściami zamiennymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
avocadon 22.09.2005 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 jezeli marka to siemens i bosch - sporo znajmomych narzeka na wyroby rodzimej amici Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 22.09.2005 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 ale o czym my klikamy janus_z szuka pralki za 1200zł a wy wyskakujecie z Siemensem, Boschem, dla mnie to paranoja. Chcę kupić Opla, a wy że lepiej Jaguara, lub Lexusa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
avzi 22.09.2005 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 No ale Ariston to chyba nie Jaguar... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 22.09.2005 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 No ale Ariston to chyba nie Jaguar... Ariston fo Ford, Wrozamet to Renault Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
avocadon 22.09.2005 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 sa tansze i drozsze modele boscha i siemensa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adass 22.09.2005 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 a tam..... mechanicy mowia ze nie kupuje sie aut na F i Francuskich Amiki typu PC nie psuja sie tak jak stare PA wiec do 1200 spokojnie mozna polecic Wrozamety...juz napisane pare postow wyzej...w sumie mozna brac z wloszczyzny Candy i w zasadzie tyle mozna jeszcze cos Boscha Electroluxa wyrawac na promocjach,ale rewelacja to nie bedzie a czesci sporo drozsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andy33 22.09.2005 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 WITAM!Mam pralke siemensa i wybuliłem na nią 2.5 tys ,zadna rewelacja wcześniej miałem elektroluxa był tańszy i znacznie lepszy lecz cena w okolicy 2 tys.Jeśli chodzi o polskie pralki to przykładowo znajomi mają wrozamet straszna kicha ciągle sie psuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akinom 22.09.2005 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 mam Siemensa model WXSP 1240 - polecamhttp://agdrtv.com/sklep/numn.php?id=35_225 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mojave 23.09.2005 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 tez mam siemensa od dwoch lat i jestem bardzo zadowolona, nie wiem jaki to model, siwamat xs bodajże , ładowana od przodu, nie normalnych wymiarow tylko taka mniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 23.09.2005 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 Kupiłam Whirlpoola 6 zmysł z dużą ilością fajnych funkcji - pranie delikatne, codzienne, wełna, 1200 obrotów, wyświetlanie czasu pozostałego do zakończenia prania, płukanie intensywne, zatrzymanie płukania, bez zagnieceń, opóźnienie startu, sterowanie elektroniczne etc. Dużo bajerów. AWM 8123, cena 1288 plus przesyłka 50 pln (z Warszawy do Wrocławia). Uważam że cena bardzo atrakcyjna jak na taką ilość fajnych funkcji. kupiłam w http://www.maximedia.pl, podobnie jak reszt ę sprzętów AGD - polecam, realizacja zamówienia do 2 dni, dobre warunki kredytu ratalnego. Polecam, warto się pospieszyć, bo pewne okazje szybko "schodzą". http://www.maximedia.pl/?c=pralki&p=whirlpool_awm_8103 Mam w starym mieszkaniu pralkę whirlpool od 10 lat, nic się nie dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janus_z 23.09.2005 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 a własnie co sądzicie o Candy, bo są modele z duzą iloscia funkcji w cenie nizszej niż Ariston o takich samych parametrach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 23.09.2005 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 o czas na ecie pecie osobiście mam prawie rok LG, 7KG, silnik DD(bezpaskowy, bezszczotkowy, 7lat gwarancji), z 8 zmysłem ja uważam, że Candy to jednorazówki, jak pralka się zepsuje po gwarancji to później piana leci (z ust), to znaczy kupujcie co wam się podoba.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 23.09.2005 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 Słyszałam dużo dobrego o LG - pralki i lodówki LG cieszą się dobrą opinią Nie wiem jak cenowo, ale chyba nieźle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 23.09.2005 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 mamy od 3 lat boscha, wersja podstawowa i chyba jest sprzedawana w cenie osiągalnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 23.09.2005 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 praleczki potaniały, dużą zasługę tutaj mają sklepy internetowe 1288zł za whirpoola 6th sense 1200obr. cena rewelacyjna , naprawdę nie ma sensu wchodzić w jakieś drogie wynalazki za 2,5-3tyś, lepiej zmieniać częściej, bo co roku wymyślają coś nowego, za 6 lat będzie klasa A+++ obecnie wersja podstawowa Boscha to clasixx, choś i podstawowe maxy są tanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts