akte 15.12.2008 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 a oprócz tego electroluxa polecacie jakąś inną małą praleczkę ładowaną od góry? Nie polecam modeli firmy Amica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żorka1719502433 16.12.2008 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 A jakie pralki mają takowe funkcje?? Podobno ariston-hotpoint , np. model ARISTON AQSD 129 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 09.06.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 zakładam nowy wątek, bo mi wyszukiwarka pokazuje posty sprzed 2 lat pytanie jak w tytule: jaka pralka wolnostojąca?jakie macie sprawdzone marki i modele?ma być wąska do 4,5 - 5 kg załadunkuwskazane, żeby mogła być pod blat, choć niekoniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dakota 09.06.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Ja właśnie jestem po poszukiwaniach, z tym, że szukałam takiej z bębnem na 6 kg, a mającej najwyżej 55 cm głębokości. Wstępnie zdecydowałam się na którąś z pralek LG Direct Drive, mają bardzo dobre opinie i znośną cenę. W grę wchodziły jeszcze Bosch, Siemens i Gorenje, pierwsze odpadły głównie z powodu wymiarów, Gorenje z powodu nieciekawego wyglądu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marecki6 09.06.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 sprawdzcie jeszcze pralki electroluxa ... jak sam szukalem pralki okazalo sie ze electrolux jest lepiej oceniany od boscha ...sam zakupilem electroluxa z gornym wsadem i jestem bardzo zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reng 09.06.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 mam LG ale nie direct drive. 5 kg wsadu i wąska, chyba 45 cm. pierze ok 11 miesięcy, ogólnie jestem zadowolona, tylko wydaje mi się, że bęben pralek szeroki z wsadem na 5 kg jest dużo większy i teraz wybrałabym szerszą pralkę albo z jeszcze większym wsadem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malajula 10.06.2009 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Ja mam Bosha WLX20361 (chyba). U mnie się sprawdził:- głębokość 40 cm, ładowana od frontu,- ładowność 4,5 kg (ale jest dość pojemna i nie widzę różnicy między 5 kg, którą użytkowałam wcześniej),- można zabudować pod blat,- fajnie wygląda i ma sporo funkcji,- w miarę cicha i nie trzęsie się przy szybkim wirowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 10.06.2009 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 sprawdzcie jeszcze pralki electroluxa ... jak sam szukalem pralki okazalo sie ze electrolux jest lepiej oceniany od boscha ...sam zakupilem electroluxa z gornym wsadem i jestem bardzo zadowolony ja też mam taką ale marzy mi się pralka miele... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamionkal 10.06.2009 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 W grę wchodziły jeszcze Bosch, Siemens i Gorenje, pierwsze odpadły głównie z powodu wymiarów, Gorenje z powodu nieciekawego wyglądu. może to jakiś konkretny, starszy model; akurat gorenje jest bardzo cenione za design - zobaczcie np http://www.gorenjepininfarina.com/_pl/gorenje.html ja mam pralkę gorenje o taką http://www.ceneo.pl/640949 i uważam że jest bardzo ok - tzn pierze tak samo ja inne pralki, była w dobrej cenie, nie psuje się i jest na mój gust niebrzydka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bioork 10.06.2009 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 WS 10X461 PL polecam wymiary; szerokość 60cm., głębokość 40cm. pojemność 4,5kg. ale po przetestowaniu wychodzi mi 5 a myślę, że może i troszkę więcej szeroki bęben ładny, przyjemny dla oka wygląd prosta i czytelna obsługa sterowanie Touch-Control klasa energetyczna A+ opóźniony start o 24h technologie i programy: Wielokrotne zabezpieczenie przed zalaniem Aqua Spar System redukcji zagnieceń Program do bawełny Pranie ręczne wełny Pranie intensywne Program prania syntetyków Progam MIX Dessous / Delikatne / Jedwab (nawet bardzo delikatna bielizna zupełnie się nie niszczy) Program Outdoor (Cordura, Gore-tex, etc. można prać bez obaw ) Program Koszule Business Program Super15 Dodatkowe płukanie Program odplamiania Pranie wstępne (Do nabycia oddzielnie: WX975600-zestaw do stabilnego mocowania pralki do podłogi WZ10170-blaszana pokrywa umożliwiająca zabudowę pralki pod blatem ) moja siostra ma miele z identycznymi funkcjami, testowałyśmy już obie, nie ma różnicy ani w pracy ani w czasie ani w efektywności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwett27 10.06.2009 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Bioork co to za firma? Wzrucilam ten symbol w wyszukiwarke ceneo i nic ni znalazło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 10.06.2009 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 WS 10X461 PL to Siemens Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bioork 10.06.2009 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 ach zagapiłam się tak, to Siemens. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 12.06.2009 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Siemens WS 10X461 PL jest OKBosch WLX20441PL też by pasował przeglądam też elektroluxate pralki zużywają dużo więcej wody niż bosch i siemensto norma? czy tylko na takie w necie trafiłam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dakota 13.06.2009 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 wczoraj zamówiłam w sklepie internetowym LG WD 10391 TDK - ma świetne opinie o 5 stów taniej niż w "normalnym" sklepie zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 13.06.2009 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 decyzja prawie podjętabędzie elektrolux EWS 10470 W lub 10670jeszcze nie wiem, czy warto ponad stówę dołożyć za jedną lub dwie dodatkowe opcje płukania dla każdego programubo tylko tym te modele się różnią juz wiem dlaczego takie duże zużycie wody podają - ta pralka jest na 6kg prania, a nie na 4,5 jak większość wąskich modeliale jak przeliczyłam na 4,5 to mi wyszło, że bierze mniej wody niż innei ma automatykę poboru wody cena w necie od 1300 zeta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jupi 13.06.2009 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Podobaja mi się pralki BEKO. Pralka WMD 65126 Co sądzicie o takiej pralce? Czy ktoś ją posiada, lub choćby tej firmy? Czym się kierować przy wyborze pralki? http://www.electro.pl/produkt-BEKO_Pralka_WMD_651_2B_Karty_do_gry_GRATIS-95194,76.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
garbus2 13.06.2009 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Podobaja mi się pralki BEKO. Pralka WMD 65126 Co sądzicie o takiej pralce? Czy ktoś ją posiada, lub choćby tej firmy? Czym się kierować przy wyborze pralki? http://www.electro.pl/produkt-BEKO_Pralka_WMD_651_2B_Karty_do_gry_GRATIS-95194,76.html my mamy taka i co tu pisac - prac pierze, wirowac wiruje i generalnie nie ma na co narzekac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jupi 13.06.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 my mamy taka i co tu pisac - prac pierze, wirowac wiruje i generalnie nie ma na co narzekac. hihihi... no właśnie, to tylko pralka i chyba spełni swoje zadanie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dakota 17.06.2009 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 wczoraj zamówiłam w sklepie internetowym LG WD 10391 TDK - ma świetne opinie o 5 stów taniej niż w "normalnym" sklepie zobaczymy pierze rewelacja, polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts