Ewunia 19.03.2005 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2005 jak mieszkałam w domu, to tez nie zawsze słodko było a to jeden sąsiad o 6 rano włączał piłę i kroił drewno do kominka a to drugi palił ognisko z wiatrem w moje okna a to inny całe lato balangował z głośną muzyką od rana do nocy a to kolejny miał stado psów, które szczekały i wyły całą dobę wszędzie dobrze, gdzie nas nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 19.03.2005 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2005 koniecznie z glośnikami http://www.bozzetto.com/neuro.htm i uśmiechnijcie sie ...jutro bedzie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 19.03.2005 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2005 a jak ktos miał szczęście wybudować się na prawdziwej wsi, u prawdziwego chłopa za stodołą, to odstojnik gnojówki może mu wypaść przy tarasie, he, he ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.03.2005 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2005 a jak ktos miał szczęście wybudować się na prawdziwej wsi, u prawdziwego chłopa za stodołą, to odstojnik gnojówki może mu wypaść przy tarasie, he, he ... Mam właśnie szczęście budować się na wsi zabitej dechami, ale wybrałam taką działkę, żeby w promieniu najmniej 200 m od domu nie było żadnego sąsiada. Ale sądzę, że i tak mnie czymś zaskoczą... Właśnie znalazłam na swojej działce zastrzelonego psa... na razie nie swojego... To gdzie się budować, żeby takich "kwiatków" uniknąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 20.03.2005 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2005 To gdzie się budować, żeby takich "kwiatków" uniknąć? Nie ma takich miejsc Wredni ludzie, jak stonka, wszędzie dotrą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
migota 20.03.2005 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2005 koniecznie z glośnikami http://www.bozzetto.com/neuro.htm i uśmiechnijcie sie ...jutro bedzie lepiej Ew-ka super filmik. Ja mam sasiada (dwa piętra wyżej), ktory gra po weselach i codziennie ćwiczy na saksofonie od 15 do 16.30 a oprócz tego sąsiedzi (po ukosie) w tym roku na gwiazdkę kupili córce klawisze. Czasami oszaleć można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 20.03.2005 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2005 ja mam sąsiadke , ktora co niedziele o 6 rano klepie kotlety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 22.03.2005 00:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2005 Zauważcie że cywilizacja żyje swoim życiem.Samolot dalej lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anowi 23.05.2005 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 ja tam mam łysych zakapturzonych sąsiadów, którzy mają rzecz jasna kolegów i ono baaardzo lubią siedzieć na ostatnim półpiętrze , a ja niestety mieszkam na ostatnim . I Debatują - oj jakie ciekawe tematy - można się dokształcać jako jedyna chyba im zwracam uwagę bo do furii doprowadzają mnie niedopałii i oplute schody i wiecie co chyba w nagrodę mówią mi dzieńdobry i otwierają drzwi jak idę z wóżkiem . Raz nawet wnieśli mi wózek na 4 piętro. no i złodziei się nie boję - krto wejdzie do takiej klatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanula 23.05.2005 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 moi sąsiedzi z kamienicy na przeciwko (w odległości zaledwie kilku m) całą wiosnę lato i jesień (dopóki ciepło) spędzają na balkonie - balkon przez całą kamienicę (taki niby krużganek), bardzo głosno mówią, jedzą obiad trzymając talerz w ręce, kiedy sąsiadka siedzi na stołeczku widać kolor jej "niewymownych" - no można szału dostać, w nagrodę ja od czasu do czasu jak jestem sama w mieszkanku puszczam sobie jakiś dżezik lub coś podobnego na full przy otwartych oknach i sie chowają , no jestem wredna - nie umiem już ścierpieć tego sąsiedztwa, z niecierpliwością oczekuję przeprowadzki - mam nadzieję, że sąsiedzi będą "normalni" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
od_biry 23.05.2005 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 .Ale ostatnio doprowadzają mnie do szału nawet nocne rozmowy,śmiechy młodzieży,wycie sąsiadki za ścianą(słychać każde słowo) Nawet na kibelku np. po grochówce nie można posiedzieć bezstresowo.Zewsząd słychać jakies dzwięki(wieczne remonty,awantury)Pewnie powiecie ale ludzie maja problemy. Czy ja już świruje czy co? Dla mnie to po prostu... MOTYWACJA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.05.2005 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Hanulaod czasu do czasu jak jestem sama w mieszkanku puszczam sobie jakiś dżezik lub coś podobnego na full przy otwartych oknach i sie chowają , no jestem wredna - nie jestes wredna, szybko sie wyprowadzaj , a z tymi normalnymi to zalezy, tak czy inaczej powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 23.05.2005 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Hanula Masz absolutnie typowy przypadek dobrosasiedzkich polskich stosunkow.To jest problem dostawania,a nie kupowania mieszkania.Troche jeszcze lat minie,zanim wszyscy normalni-czytaj ciezko pracujacy ludzie,zarobia na swoj dom pod miastem.Dlaczego pod miastem?Bo luzniej.Odleglosc od sasiada powoduje poprawnosc stosunkow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patunia 28.05.2005 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2005 My wprawdzie mamy w bloku świetne i nieuciążliwe sąsiedztwo, ale przyznam się szczerze, że im bliżej przeprowadzki, tym bardziej wszystko mi tu przeszkadza (szczególnie "kibelkowe" odgłosy dochodzące z innych mieszkań) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts