I.W. 13.10.2008 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Ma znaczenie - szczególnie gdy cena jest 100 % większa. Pare stówek bym dołożył do innych porównywalnych modeli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamionkal 13.10.2008 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 a cos takiego?http://www.gorenje.pl/9518?aid=14199 kosztuje chyba ok 2300 wiec calkiem sensownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
I.W. 13.10.2008 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 No to już cenowo w miarę, dzięki, A może się coś jeszcze pojawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grave 13.10.2008 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 ja włąsnie wybrałem to gorenje NRKI55288, ale jeszcze nie podłączałem... mam nadzieję, że to będzie dobry wybór. Parę miesięcy temu kupiłem w Saturnie na akcji bez VAT za 1990 zł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamionkal 13.10.2008 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 No to już cenowo w miarę, dzięki, A może się coś jeszcze pojawi wejdź na agdexpert.pl jest to sklep internetowy, nie korzystalem z ich uslug ale maja dosyc fajna wyszukiwarke/porownywarke, i mozesz znalezc wlasnie np lodowki okreslonej wielkosci pod zabudowe z no frost, komora zerowa itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 14.10.2008 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 a moze Liebherr ???http://www.liebherr.pl/liebherr/szczegoly-icbn30660.phptylko cena ponad 4 koła chłodziarko-zamrażarkadomowa do zabudowyliczba drzwi: 2kolor obudowy: białywymiary zabudowywys.: 177.2-178.8 cmszer.: 56-57 cmgł. min: 55 cmklasa efektywnościenergetycznej: A+Zużycie energiiw ciągu 365 dni: 295 kWhliczba kompresorów: 1Poj. użytkowa łączna: 279 lPoj. - kom. chłodnicza: 198 lPoj. - kom. zamrażania: 81 lCzas przechowywaniaw przypadku awarii: 20 godz.Zdolność zamrażaniaw cigu 24 godz. [kg]: 10Metoda odszraniania - kom. chłodnicza: automat.- kom. zamrażania: automat.Automatycznakostkarka do loduWydajnośćkostkarki: 0,8 kg/24hobustronny montaż drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
I.W. 15.10.2008 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Cena 4 koła wyklucza sens zakupu z A+ bo się to nigdy nie zwróciWspomniany wyżej model Gorenje NRKI 55288 no oko jest OK ale podobno chodzi głośno jak czołg (cytat z opinii o produkcie).Nie wiedziałem że tak cięzko połaczyć te cechy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 15.10.2008 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 a takie coś :Whirlpool ART 492 nie spełnia wszystkich warunków, ale ma obieg powietrza i filterek, 6 zmysł no i nie jest taka droga Sterowanie elektroniczne elektroniczny wyświetlacz Szósty Zmysł ( chłodziarka sama dostosowuje optymalne warunki zależne od czynników zewnętrznych jak: dłużej otwarte drzwi, nowe produkty itd.) automatyczne rozmrażanie komory chłodziarki funkcja Wakacje (pozwala na pracę zamrażarki, przy pustej chłodziarce oszczędzając zużycie energii podczas dłuższej nieobecności). Parametry produktu Whirlpool ART 492: Pojemność zamrażarki 65 l Kolor biały Obustronny montaż drzwi Tak Pozycja zamrażalnika dolna No-frost system Nie Oddzielne sterowanie Tak System antybakteryjny Tak Komora zerowa Nie Superchłodzenie Tak Supermrożenie Tak Sygnalizacja wzrostu temperatury chłodziarki akustyczny Sygnalizacja wzrostu temperatury zamrażarki nie Wymuszona cyrkulacja powietrza Tak Gwarancja 24 mies. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
androzek 15.10.2008 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Cena 4 koła wyklucza sens zakupu z A+ bo się to nigdy nie zwróci. A kiedy zwróci się budowa domu??? Mam Liebherra ICUS 3010 za ok.2 tys.bez bajerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 15.10.2008 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Mój typ: Gorenje NRKI55288.Przyznam sie, że poza A+ ujęły mnie "bajery". W tej chwili mam cały zestaw szczelnych pojemników do przechowywania mocno zapachowych produktów w lodówce (kto jadł tort zalatujący zapachem pieczonego mięsa, wie o co mi chodzi). Dlatego bardzo się ucieszyłam, że w lodówce Gorenje ktoś specjalnie dla mnie przygotował różne zmyśllne pojemniczki. marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lookita 15.10.2008 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 a czytalas opinie o niej na \\ceneo\\ ?jakies mniej pochlebne ,jesli tylko pojemniczki lubisz,to coz....jesli masz lepsza opinie,napisz,bo mnie 2 komentarze tych,ktorzy zakupili,wrecz odrzucily....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grave 15.10.2008 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 a czytalas opinie o niej na \\ceneo\\ ?jakies mniej pochlebne ,jesli tylko pojemniczki lubisz,to coz....jesli masz lepsza opinie,napisz,bo mnie 2 komentarze tych,ktorzy zakupili,wrecz odrzucily....... ja kupiłem jeszcze zanim pojawiły sie jakiekolwiek komentarze, ale mam nadzieję że nie będe narzekać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 16.10.2008 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 ja jeszcze jej nie kupiłam. Ale wczoraj, kiedy kontrolnie przeglądałam AGD w Saturnie na "mojej" lodówce już była karteczka SPRZEDANE. marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamionkal 15.01.2009 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 dementuje to co powyżej napisano negatywnego o gorenje nrki; jestem zadowolony, wcale nie chodzi głośno, jest pojemna i funkcjonalna. mam z nią pewne kłopoty - na tylnej ściance odkłada się szron, mam wrażenie że jest lekko nieszczelna, ale to ewentualnie kwestia uszkodzenia podczas transportu a nie jakości produktu, muszę się temu przyjrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 15.01.2009 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 A kiedy zwróci się budowa domu??? Mam Liebherra ICUS 3010 za ok.2 tys.bez bajerów. Androzek i jak Twoj Liebherr? Chce kupic ten sam model:) Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lookita 15.01.2009 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 slucham opinii...ja na Liebherra sie nastawilem....ale musze odlozyc,chce z biofreshem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grave 15.01.2009 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 dementuje to co powyżej napisano negatywnego o gorenje nrki; jestem zadowolony, wcale nie chodzi głośno, jest pojemna i funkcjonalna. mam z nią pewne kłopoty - na tylnej ściance odkłada się szron, mam wrażenie że jest lekko nieszczelna, ale to ewentualnie kwestia uszkodzenia podczas transportu a nie jakości produktu, muszę się temu przyjrzeć. ooo to pocieszyłas troszkę! u mnie już zamontowana w szafce, czekam na dokońćzenie zabudowy.. mam nadzieję, że będzie chodzić jak burza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tazor 15.01.2009 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Ja też mam Gorenje NRKI55288 od kilku miesięcy. Póki co sprawuje się dobrze, chociaż raz najadłem się strachu, jak wyłączyłem zamrażarkę a ta potem nie chciała się włączyć. Na szczęście po jakiejś godzinie "zaskoczyła". Czytałem gdzieś, że może to mieć coś wspólnego z resetowaniem się cyklu rozmrażania, itp. U mnie na początku również na tylnej ściance osadził się szron ale tylko wtedy, gdy włączyłem gwałtowne chłodzenie - podejrzewam, że wynikło to z dużej wilgotności w powietrzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grave 15.01.2009 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 aha, a jak jest w realu z tym dzwonkiem od drzwi gdy niby za długo otwarte? ostro dzwoni, i po ilu sekundach?Czy ten NOfrost działa dobrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tazor 15.01.2009 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Dzwonek odzywa się po tzw. "dobrej chwili" (chyba po minucie) i jest dość natarczywy. Na szczęście można go uciszyć jednym naciśnięciem przycisku. No frost przy pełnej zamrażarce na razie działa ok - zero lodu. Trochę mała ta lodówka (i zamrażarka) ale to bardziej wynika z ograniczeń zabudowy. Model wolnostojące są po prostu szersze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts