A.G. 15.03.2005 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 Witam wszystkich Jestem na forum nowy. Może to nie jest to miejsce, ale tylko to mi w tej chwili przychodzi do głowy. Faktem jest, że chcę postawić domek drewniany a nie murowany. Od pewnego czasu czytuję Forum Muratora i tu naprawdę jest ruch jak w ulu. W związku z tym zwracam się do wszystkich, może znacie ludzi, którzy zrealizowali projekt Z1 z Pracowni Architektonicznej STUDIO Z500 z Warszawy, Wrzos 1 i 4 w firmy "Wubud" z Pszczyny? Domek jest z użytkowym poddaszem i jest prosty w swej konstrukcji, a co za tym idzie stosunkowo tani w budowie. Chciałbym obejrzeć zrealizowany taki projekt w rzeczywistości (w grę wchodzi woj. mazowieckie i oscienne - inne też), bym wiedział że wybrany projekt spełnia moje skromne oczekiwania.Proszę o wszelkie namiary (adresy, telefony).Z góry dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts