soba 15.03.2005 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 Witam! Czy ktoś kupił kominek z łodz nie pamiętam nazwy firmy ale na ul.Pomorskiej 100, jaka to firma?solidna czy dać sobie luzu?i znowu szukac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 15.03.2005 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 Brawo za "Temat" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jagas 15.03.2005 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 Witam ja kupiłem wkład i obudowe kominka na Pomorskiej 100.Realizacja będzie dopiero na jesień więc nie mogę powiedziec o ekipie montazowej nic Natomiast ci w siedzibie firmy wygladaja na takich co to wiedza co mówią , a rozmawiałem w kilku firmach kominkowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts